Ekoplaza Cadeaukaart

Ekoplaza Cadeaukaart

  • Te besteden aan het gehele assortiment van Ekoplaza!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Ekoplaza is op gebied van biologische producten echt van alle markten thuis! Met de Ekoplaza Cadeaukaart kiest de gelukkige ontvanger zijn of haar favoriete producten bij deze veelzijdige supermarkt. Bij Ekoplaza ligt de nadruk op gezonde, smakelijke en 100% biologische producten voor een eerlijke prijs. De Ekoplaza Cadeaukaart kan worden ingewisseld bij alle filialen van Ekoplaza en is in verschillende waarden te bestellen. Trakteer nu iemand op dit originele cadeau! 

De Ekoplaza Cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte en kan in delen worden besteed. En is zowel op de webshop als in de winkel te besteden. 

Veelgestelde vragen

Wat is Ekoplaza?

Ekoplaza is een biologische supermarktketen. Bij Ekoplaza zijn alle producten 100% biologisch. De producten die verkocht worden zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast krijgen kleinschalige boeren, telers en producenten dankzij Ekoplaza een eerlijke prijs, waardoor ze duurzaam en diervriendelijk kunnen werken. 

Waar zijn Ekoplaza winkels?

Op dit moment zijn er zo’n 85 Ekoplaza winkels verspreid door heel Nederland. Ekoplaza bevindt zich in alle provincies. Hier zie je precies waar de dichtstbijzijnde Ekoplaza winkel is bij jou in de buurt!

Waar is de Ekoplaza Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Ekoplaza Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag tussen €10 en €150, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet ik de Ekoplaza Cadeaukaart activeren?

De Ekoplaza Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Hoe werkt de Ekoplaza Cadeaukaart?

Je wisselt de Ekoplaza Cadeaukaart in bij één van de fysieke winkels of online in de webshop van Ekoplaza. Voor je online boodschappen betaal je met de Ekoplaza Cadeaukaart door de cijfercode op de kaart in te voeren als er tijdens het bestellen om een vouchercode gevraagd wordt. Het volledige bedrag dat op de cadeaukaart staat hoeft niet in één keer besteed te worden.

Hoe lang is de Ekoplaza Cadeaukaart geldig?

De Ekoplaza Cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte en is in delen te besteden.

 

Waar kan ik het saldo van mijn Ekoplaza Cadeaukaart checken?

Benieuwd naar het saldo op je Ekoplaza Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van Ekoplaza.

De Ekoplaza Cadeaukaart: een milieuvriendelijk cadeau!

Geef iemand een Ekoplaza Cadeaukaart cadeau! Met deze eco-friendly cadeaubon geef je de ontvanger alle vrijheid om zelf de lekkerste biologische producten uit te kiezen bij Ekoplaza. Van verse groenten en fruit tot heerlijke zuivelproducten en ecologische schoonmaakmiddelen, Ekoplaza biedt een breed assortiment aan duurzame en gezonde opties.

De Ekoplaza cadeaubon is niet alleen een heerlijke traktatie, het is ook een geweldige manier om mensen bewust te maken van de voordelen van biologisch winkelen. Door deze cadeaubon te geven, stimuleer je anderen om te kiezen voor gezonde en duurzame producten.

De cadeaukaart is eenvoudig te gebruiken en kan, tot 3 jaar na uitgifte, worden ingewisseld bij alle Ekoplaza-winkels en de Ekoplaza webshop. Bij het afrekenen wordt de waarde van de cadeaukaart verrekend met het totaalbedrag. Als er nog een restwaarde op de kaart overblijft, kan deze bij een volgende aankoop worden gebruikt.
 

Online bestellen Ekoplaza cadeaubon

De Ekoplaza Cadeaukaart is eenvoudig online te bestellen en verkrijgbaar in verschillende waarden, variërend van €10,- tot €150,-, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel je wilt besteden.

Kies het gewenste bedrag dat je wilt schenken, selecteer een feestelijke verpakking naar keuze, voeg het toe aan je winkelmandje, voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe en reken je bestelling af. 

Je bestelling wordt per post bezorgd. Heb je op een werkdag vóór 17.00 je bestelling geplaatst, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden naar het opgegeven adres. Dit kan dus je eigen adres zijn, zodat je het cadeau persoonlijk kunt overhandigen, of het adres van de gelukkige ontvanger. 

Of het nu familieleden, vrienden of collega's zijn, met de Ekoplaza Cadeaukaart geef je altijd een passend geschenk. Bovendien laat je zien dat je geeft om duurzaamheid en het welzijn van anderen. Bestel dus nu eenvoudig online jouw Ekoplaza Cadeaukaart en verras je vrienden, familie of collega's met een cadeautje dat goed is voor hen én voor de planeet!