Vergeet je secretaresse niet op Secretaressedag!

05 april 2022

Je secretaresse is vaak de spil van de organisatie. Klanten, leveranciers, relaties en ook medewerkers kunnen niet om jouw secretaresse heen. Zij weet hoe ze jou het beste kan ondersteunen en doet dat altijd geruisloos op de achtergrond. Zij plaatst jou in de spotlight, maar eens per jaar worden de rollen omgedraaid. Op Nationale Secretaressedag, op 21 april 2022, is het haar tijd om te shinen. Maar hoe zet je haar het beste in het zonnetje?

Kaart of cadeau voor Secretaressedag?

Je allereerste dilemma: maak je jezelf er vanaf met een kaartje of kies je voor een cadeau voor jouw secretaresse? Wil je haar écht je waardering tonen, kies dan zeker voor een kaart én een cadeau! Dat brengt je gelijk bij je volgende dilemma, want welk cadeau doet al haar inzet eer aan? Heb je geen idee wat ze in haar privéleven doet? Kies dan voor een veilige optie waarmee ze alle kanten op kan. Een cadeaubon is altijd een goed cadeau voor Secretaressedag!

Kaart of cadeau voor secretaressedag?

Cadeau ideeën voor Secretaressedag

Op cadeaubon.nl vind je een uitgebreid assortiment aan cadeaubonnen waarmee je je secretaresse kan verblijden. Van cadeaubonnen voor een goed boek of een lekker parfum tot cadeaubonnen voor beauty & wellness, een dagje uit of een weekendje weg. Secretaresses zijn het visitekaartje van het bedrijf en daarom zien zij er vaak uit om door een ringetje te halen. Misschien is een cadeaubon voor mode & accessoires aan haar wel besteed? De ultieme cadeaubon voor Secretaressedag is de Keuze Cadeaukaart. Hiermee kan je secretaresse zélf kiezen welke cadeaubon het beste bij haar past.

Inspiratievolle tekst voor Secretaressedag nodig?

Moeilijk hè, onder woorden brengen wat jouw secretaresse zo bijzonder maakt? Ook met passende teksten helpen we je graag een handje, zodat jij precies weet wat je op je kaart voor je secretaresse kunt schrijven om haar te bedanken.
 

 1. Jij bent echt de spin in ons web. Fijn dat jij alle touwtjes zo goed in handen hebt. Enorm bedankt voor je inzet en een fijne secretaressedag!
 2. Wat zouden we zonder jou als onze secretaresse moeten? Bedankt dat jij één van ons bent!
 3. Er is geen cadeau groot genoeg om onze waardering voor jouw werk uit te drukken. Je bent een topsecretaresse. Dankjewel, fijne secretaressedag!
 4. Met jouw toewijding en inzet is ons team een goed geoliede machine.Bedankt voor jouw ondersteuning, we waarderen het zeer!
 5. Je bent er één uit duizenden. Bedankt voor je tomeloze inzet en harde werk!
 6. Vandaag is jouw dag om te shinen. Je levert fantastisch werk, dus je hebt het verdiend om in het zonnetje gezet te worden.
  Geniet van de aandacht op deze secretaressedag!
 7. Jij weet altijd feilloos wat ik nodig heb en regelt altijd alles tot in de puntjes. Ik ben blij met een topper zoals jij!
 8. Zelfs op afstand wist jij in de coronatijd de zaakjes perfect voor elkaar te hebben. Dat kan alleen een fantastische secretaresse als jij. Jij bent ‘op afstand’ de beste!
 9. Jij vergeet echt nooit iets en hebt alles altijd perfect geregeld. Vandaag vergeten wij niet dat het secretaressedag is.
  Super bedankt voor je inzet in het afgelopen jaar!
 10. Hoeveel stress er ook is, jij houdt altijd je hoofd koel en hebt de boel altijd op de rit. Een prestatie die wij enorm bewonderen. Bedankt dat je onderdeel van ons team bent!
Inspiratievolle tekst voor Secretaressedag nodig?

Secretaresse voor 1 dag

Je kunt je secretaresse natuurlijk niet vragen om zelf haar cadeau voor Secretaressedag te regelen. Daarom zijn we bij cadeaubon.nl graag jouw secretaresse voor 1 dag. We denken graag met je mee, zodat jij goed voor de dag kunt komen op 21 april! We nemen je mee in de personalisatie opties en laten je zien uit welke feestelijke verpakkingen je kunt kiezen om jouw cadeau nét dat beetje extra te geven. Als dat geen big smile van jouw secretaresse oplevert!

Secretaresse voor 1 dag

Meerdere secretaresses?

Zijn er meer (directie)secretaresses, management assistentes of personal assistants werkzaam in jouw organisatie? Ook zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Dan is het handig voor de afdeling Personeelszaken/Human Resources om te weten dat we bij cadeaubon.nl ook het geschenk voor alle secretaresses inéén kunnen regelen.

 • Onze cadeauspecialisten geven graag persoonlijk advies;
 • Cadeaubonnen kunnen in één keer besteld en naar meerdere adressen verzonden worden;
 • We versturen deze cadeaubonnen per post of digitaal in het kader van de duurzaamheid;
 • We kunnen de cadeaubonnen personaliseren met eigen bedrijfslog en/of boodschap;
 • Je ontvangt binnen een uur een offerte op maat.
Meerdere secretaresses?