Top 10 leuke cadeaus voor je beste vriendin

20 maart 2024

Iemand die je altijd een luisterend oor biedt, waarmee je de grootste lol hebt en die jou begrijpt zonder een woord nodig te hebben, dat klinkt als een echte, beste vriendin! Heb jij zo’n geweldige vriendin in je omgeving en wil je haar eens goed verrassen?

Dan wil je natuurlijk wel iets bijzonders voor haar kopen. Sommige cadeaus koop je toch echt alleen voor je beste vriendin en niet zomaar voor iedereen.
Lees snel verder en kom alles te weten over die leuke cadeaus voor je beste vriendin!

Onze tips voor de beste cadeaus voor jouw beste vriendin

Of je nu op zoek bent naar de leukste (verjaardag-) cadeaus voor je beste vriendin of een geschenk zoekt voor een andere speciale gelegenheid, bij Cadeaubon.nl hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt. Wij denken dat deze cadeaus, op welk moment dan ook, heel goed bij haar in de smaak zullen vallen. Bekijk dus nu onze top 10 cadeaus voor je beste vriendin!

1. Een speciaal sieraad

Iets wat je echt alleen aan je beste vriendin geeft en niet zomaar aan een kennis, is een speciaal sieraad met een mooie betekenis erachter. Je kan bijvoorbeeld iets in het sieraad laten graveren en zo de vriendschap vereeuwigen. Ook is het leuk om, voor een bijzondere gelegenheid, matching sieraden uit te zoeken zoals allebei een armband of ketting, of vriendschapsringen.


Vind je het toch lastig om zelf iets uit te zoeken op dit gebied? Verras je beste vriendin dan met de My Jewellery Giftcard! Bij My Jewellery ben je op de juiste plek voor de mooiste sieraden, maar ook voor trendy accessoires en gadgets. Met de My Jewellery Giftcard heb je voor jouw beste vriendin ook zeker een geslaagd cadeau in handen!

2. Een beste vriendinnen boekje

Er is niets waardevollers dan een handgeschreven boekje vol met gemeenschappelijke herinneringen en foto’s. Geef je beste vriendin zo’n soort boekje en begin alvast zelf met een aantal leuke anekdotes en verhalen over jullie vriendschap. Voeg daar wat toepasselijke foto’s van memorabele momenten aan toe en het begin van een mooi boek is gemaakt!

Een vriendschapsboekje is absoluut een van de leukste cadeaus voor je beste vriendin. Geef dit voor haar verjaardag of (nog leuker) gewoon zomaar, omdat je haar zo waardeert.

3. Een cultureel uitje

Houdt je vriendin van theater, muziek of kunst? Verras haar dan met een culturele dag naar een mooie voorstelling, een goed concert of een bezoek aan een museum. Zo’n bijzonder uitje zal haar gegarandeerd nog lang bijblijven.

Vind je het lastig om het soort culturele activiteit te bepalen? Verras je beste vriendin dan met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart en laat haar zelf kiezen waar jullie gedenkwaardige uitje naar toe gaat!

4. Een gepersonaliseerd cadeau

Kies een leuk cadeau uit voor je beste vriendin en laat dit personaliseren. Houdt ze bijvoorbeeld erg van thee? Geef haar dan een speciaal gepersonaliseerde theemok met een leuke foto van jullie erop. Door een cadeau te laten personaliseren, geef je je beste vriendin een extra bijzonder geschenk!

5. Een dag vol ontspanning

Geef je beste vriendin een dag vol ontspanning cadeau in een luxe spa resort. Zodat ze helemaal kan opladen en zich daarna weer als herboren voelt. Een beter geschenk kan je iemand bijna niet geven.

Met de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart kiest jouw vriendin zelf, uit ruim 200 verschillende sauna's en wellnesslocaties, waar deze onvergetelijke relaxdag zal plaatsvinden.

6. Een perfecte cocktail

Is je beste vriendin dol op cocktails? Verblijd haar dan met een eigen cocktail set. Een origineel cadeaus waar je zelf, als je bij haar op bezoek bent, ook profijt van hebt. Er is toch niets gezelliger dan bijkletsen onder het genot van jullie favoriete cocktail?

Is je beste vriendin meer een wijnliefhebber? Trakteer haar dan op een middagje bij een goede wijnproeverij. Zeker weten dat zo’n soort uitje goed in de smaak valt.

7. Een weekendje weg

Maak samen herinneringen en ga een weekendje weg. Een stedentrip, relaxen in de natuur of aan zee, waar de voorkeur van jouw beste vriendin ook ligt, samen even weg is altijd een goed idee! Heb je wat inspiratie nodig voor de beste droombestemmingen? Hotelgiftcard helpt je uit de brand!

8. Een perfect parfum

Natuurlijk verwen je iemand enorm met een lekker parfum van een goed A-merk, maar een echt origineel cadeau voor je beste vriendin is het niet. Creëer in plaats daarvan je eigen favoriete geur en volg samen een workshop parfum maken!

Na de workshop nemen jullie de parfums mee naar huis en zullen deze geuren voor altijd het perfecte aandenken blijven aan een bijzondere dag en aan jullie vriendschap.

9. Een schilderachtige middag

Verras je beste vriendin met een middag samen schilderen en werk samen aan een mooi schilderij. Zo vereeuwigen jullie de vriendschap symbolisch op het witte doek en geef je haar hiermee een onvergetelijk geschenk.

10. Een cadeau naar keuze

We sluiten deze top 10 van leuke cadeaus voor je beste vriendin af met de Zomaar Keuze Cadeaukaart. Met dit cadeau verras jij jouw vriendin gewoon ‘zomaar’ omdat het kan en om je waardering voor haar eens extra te tonen.

Met dit veelzijdige cadeau geef je haar de volledige vrijheid om zelf iets uit te zoeken binnen het assortiment van Cadeaubon.nl. Ze wisselt deze cadeaubon in voor meer dan 200 verschillende opties. Zo behoren cadeaubonnen van populaire merken als Rituals, Zalando, H&M en Diner Cadeau tot de vele inwisselopties.