Giftcard van het Jaar Verkiezing 2024, op naar de overwinning!

26 februari 2024

We mogen weer gaan stemmen want hét evenement van het jaar staat voor de deur; de Giftcard van het Jaar Verkiezing 2024!  

Van 26 februari tot en met 22 maart kan er weer gestemd worden en zal er op 11 april 2024, tijdens het jaarlijkse branche gala, bekend gemaakt worden wie er met de titel Giftcard van het Jaar 2024 vandoor gaat. Naast deze prestigieuze titel wordt er per categorie, met 14 categorieën in totaal, ook nog een winnaar bekend gemaakt. Veel prijzen te winnen dus, maar de lat ligt hoog.

Natuurlijk is Cadeaubon.nl dit jaar weer van de partij en doen we mee met maar liefst 10 cadeaukaarten. Hieronder hebben wij er een aantal uitgelicht en vertellen wij je waarom wij denken dat deze cadeaukaarten wel een kleine beloning verdienen. Ben jij het daar nou ook mee eens? Stem dan op jouw favoriete cadeaukaart en help Cadeaubon.nl naar de overwinning!

Keuze Cadeaukaart

Als eerste vragen we graag jullie aandacht voor de meest veelzijdige cadeaubon binnen ons assortiment, de Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl
Wat maakt deze cadeaukaart zo veelzijdig en speciaal? Nou, met de Keuze Cadeaukaart geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1! De ontvanger wisselt de cadeaukaart namelijk in voor één of meerdere vrij te kiezen cadeaubonnen binnen ons assortiment. Met ruim 200 opties om uit te kiezen, zit er voor iedereen altijd de perfecte cadeaukaart tussen.

Cadeaubonnen van populaire merken zoals o.a. Douglas, bol.com, Rituals, HEMA, Zalando, H&M, de Bijenkorf, Coolblue, Primark en de Nationale Bioscoopbon behoren tot de vele inwisselopties. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is zijn of haar favoriete cadeaukaart(en) uitkiezen.

Met de Keuze Cadeaukaart haal je dus altijd een geslaagd geschenk in huis. Daarom verdient deze cadeaukaart het ook om dit jaar in de prijzen te vallen. Stem nu op de Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl in de categorie Multi Keuzecadeaukaart. Wil je deze cadeaukaart graag zelf ook cadeau doen? Bestel 'm dan hier op Cadeaubon.nl.

Diner Cadeau

Diner Cadeau is onze absolute winnaar. Jaar naar jaar gaat deze cadeaukaart er met de winst vandoor in de categorie Eten & Drinken. En terecht, deze populaire dinerbon kan namelijk ingewisseld worden bij ruim 3250 restaurants verspreid door Nederland. Met zoveel goede restaurants en gezellige cafés om uit te kiezen, is het niet moeilijk om een perfecte locatie te vinden en te genieten van een heerlijk diner, gezellige borrel of smakelijke lunch.

Vanwege deze talloze, smakelijke mogelijkheden is Diner Cadeau jouw stem ook dit jaar weer meer dan waard! Ben je zelf toevallig nog op zoek naar een cadeau dat zeker in de smaak valt? Bestel dan nu jouw Diner Cadeau.

Hotelgiftcard

De Hotelgiftcard timmert hard aan de weg in de wereld van de cadeaukaarten en heeft een fantastisch snelle groei doorgemaakt. Terecht ook, want met de Hotelgiftcard geef je iemand een zeer bijzondere hotelovernachting cadeau. Deze cadeaubon kan namelijk besteed worden bij meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd!

Een knus huisje midden in de natuur, een charmant boutique hotel in een pittoresk dorp of een luxe hotel in een bruisende stad; de mogelijkheden zijn oneindig. Met de Hotelgiftcard als cadeau ligt de wereld aan je voeten. Stem op Hotelgiftcard in de categorie Overnachten en Reizen en bestel ‘m hier op Cadeaubon.nl!

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

In de categorie Dagje, Avondje Uit is de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart dit jaar een echte kanshebber! Logisch ook, deze cadeaukaart is een museum- en theaterbon in één! De ontvanger kan ermee terecht bij honderden instellingen door heel Nederland waaronder theaters, musea en monumenten. De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is ook online te besteden bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en Beleef Klassiek.

Een unieke cadeaukaart dus die kunst en cultuur op alle manieren volop steunt en promoot. Dat is toch zeker wel een prijs waard. Stem op de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart en bestel ‘m hier!

Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart doet mee in de categorie Beauty & Wellness en zou absoluut een terechte winnaar zijn. Waarom? Deze cadeaukaart kan worden ingewisseld bij meer dan 210 sauna’s en luxe sparesorts in Nederland. Met zoveel acceptanten verspreid door het land kan het genieten snel beginnen. Of de voorkeur nu uitgaat naar een dagje in de sauna, een luxe behandeling in een spa of een heerlijke massage, met de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is alles mogelijk.

Laat de jacht op de winst maar beginnen en stem nu op de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart!
Wil jij iemand verrassen met een perfecte relax dag? Bestel ‘m dan nu op Cadeaubon.nl.

Lees! Cadeaukaart

Last but not least presenteren wij met trots Lees! Cadeaukaart in de categorie Lezen, Kijken en Luisteren
Lees! Cadeaukaart is niet zomaar een boekenbon, het is een boekenbon én tijdschriftenbon in één. Met deze cadeaukaart schaft de ontvanger echt alles aan op gebied van lezen, zoals boeken, e-books en tijdschriften.

Kortom bestel nu de Lees! Cadeaukaart voor groot leesplezier en stem daarnaast op deze unieke cadeaukaart tijdens de Giftcard van het Jaar Verkiezing 2024!