Verras je secretaresse op secretaressedag: topcadeaus en ideeën

25 maart 2024

Bedrijven en werkgevers zijn al druk op zoek naar het perfecte geschenk waarmee ze hun secretaresse eens goed kunnen verrassen. Nationale Secretaressedag staat namelijk weer voor de deur. Maar wanneer is het secretaressedag dan? Hoor ik je denken. Pak pen en papier en noteer met grote letters 18 april in de agenda!

Nationale Secretaressedag mag uiteraard niet worden overgeslagen. Alle secretaresses verdienen het om jaarlijks eens goed in het zonnetje gezet te worden. Want waar zouden we zijn zonder hen? 
In deze blog vertellen wij je precies met welke cadeaus je echt je waardering laat blijken voor jouw secretaresse.

Originele cadeau-ideeën voor secretaressedag

Bloemen, chocolade of een fles wijn zijn uiteraard altijd goede geschenken, maar met deze opties kom je natuurlijk niet echt origineel voor de dag. Het liefst geef je jouw secretaresse toch een gedenkwaardig cadeau voor secretaressedag waaruit je waardering echt blijkt.

Zo’n uniek secretaressedag cadeau kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerd geschenk zijn. Denk aan een leuke mok met naam en foto erop, of een gepersonaliseerde vaas met een mooi boeket erin. Met zo’n kleine, persoonlijke touch, geef je een secretaressedag cadeau meteen wat meer betekenis.

Zet je secretaresse in het zonnetje met luxe verwencadeaus

Op welke manier kan je het harde werken van je secretaresse nu beter belonen, dan met heerlijke verwencadeaus zoals bijvoorbeeld een mand vol verzorgingsproducten, een dagje spa of een wellness-arrangement? Zeker weten dat je iemand met dit soort geschenken een hele fijne secretaressedag bezorgt.

Wil je je secretaresse de optie geven om zelf een mooie spa locatie of sauna uit te zoeken om volledig te kunnen ontspannen? Ga dan voor de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is in te wisselen bij meer dan 210 sauna’s en wellness centra's in Nederland. Voeg een leuk kaartje toe met eventueel nog een mooi Kneipp Shower Collection Cadeaupakket en jouw secretaresse heeft gegarandeerd een fijne secretaressedag!

Trakteer je secretaresse op een culinaire belevenis

Je secretaresse echt een gedenkwaardig cadeau schenken? Trakteer dan op een uitgebreid diner bij een goed restaurant en laat je secretaresse genieten van een culinaire ervaring.

Heb je geen idee van welke keuken of wat voor soort restaurant je secretaresse houdt? Trakteer dan op Diner Cadeau! Je secretaresse wisselt deze cadeaubon zelf in bij een restaurant naar keuze. Met in totaal 3250 restaurants om uit te kiezen, zit er zeker weten een perfecte optie bij!

Hoe kies je het perfecte cadeau voor secretaressedag?

Nog even een aantal tips op een rij, mocht je niet precies weten hoe je nu het juiste geschenk vindt om jouw secretaresse te verrassen op Nationale Secretaressedag.


- Kijk eerst waar de interesses liggen van je secretaresse en speel daarop in bij het uitzoeken van een cadeau.
- Vraag eventueel advies om je heen of aan collega’s die je secretaresse wellicht beter kennen.
- Zorg ervoor dat het cadeau een persoonlijke touch heeft. Dit kan in de vorm van een kaartje of je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het cadeau te laten personaliseren.
- Verras je secretaresse met een cadeau waaruit jouw waardering echt goed blijkt en maak van Nationale Secretaressedag echt iets bijzonders.

Last-minute cadeau ideeën voor secretaressedag

Lees je deze blog wat aan de late kant en had je je nog niet eerder gerealiseerd dat het op 18 april Nationale Secretaressedag is? Met andere woorden: ben je op zoek naar een goed last minute geschenk voor jouw secretaresse? Geen paniek! Bij cadeaubon.nl ben je helemaal aan het juiste adres!

Voor welke cadeaubon je ook kiest, bestel je deze op een werkdag voor 17.00 uur, dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag verzonden en heb je jouw cadeau razendsnel in huis.
Heb je het geschenk nog dezelfde dag nodig? Dan biedt een e-voucher de perfecte oplossing. Na bestelling ontvang je deze digitale cadeaubon binnen een uur per e-mail.

Maar welke cadeaubon is dan het beste als last minute geschenk voor je secretaresse? Onze meest veelzijdige cadeaubon is zonder twijfel de Keuze Cadeaukaart. Met dit cadeau geef je niet zomaar een cadeaubon, met de Keuze Cadeaukaart geef je je secretaresse de keuze uit meer dan 200 verschillende cadeaubonnen binnen ons assortiment!

Tot de vele opties behoren cadeaubonnen van merken zoals Rituals, Zalando, H&M, Coolblue, Hotelgiftcard, Douglas en meer. Met de Keuze Cadeaukaart ben je altijd verzekerd van een geslaagd last minute geschenk voor jouw secretaresse!