VVV bon omzetten naar Amazon

03 januari 2024

Je hebt een VVV bon gekregen voor je verjaardag of bruiloft. Superlief natuurlijk, maar het is misschien niet het cadeau waar je op hoopte. Gelukkig hebben we goed nieuws: deze cadeaubon is nog veelzijdiger dan je misschien al hebt opgezocht. Wist je dat je heel makkelijk een VVV bon om kunt zetten naar Amazon tegoed? Hoe je dat doet, leggen we je stap voor stap uit in deze blog.

Kan je een VVV bon inleveren bij Amazon?
Hoe VVV bon omzetten naar Amazon bon?
Besteden van VVV bon bij Amazon
Betalen met VVV bon bij Amazon online
VVV bon of Amazon cadeaukaart kopen?
Waarom cadeaubon.nl?

Kan je een VVV bon inleveren bij Amazon?

Amazon is één van de meest veelzijdige webwinkels ter wereld. Kun je met de VVV bon op Amazon betalen? Het antwoord daarop is nee, het is niet meer mogelijk om met de VVV bon op Amazon te betalen. Wel kun je jouw VVV bon omzetten naar Amazon tegoed. Dit is met onze 5 stappen zo gepiept, zodat je binnen een paar minuten al kunt shoppen bij Amazon.

Hoe VVV bon omzetten naar Amazon bon?

De VVV bon die al zo lang in de kast ligt, wissel je makkelijk om voor een tegoed op Amazon. Na deze 5 simpele stappen shop je binnen enkele minuten bij één van de grootste webwinkels ter wereld.

  1. Klik op deze link: https://omzetten.vvvcadeaukaarten.nl/amazon
  2. Pak je VVV bon erbij en vul het 19-cijferige kaartnummer in met bijbehorende pincode. Je vindt ze achter op de kaart. Kras nog wel even de kraslaag weg.
  3. Bepaal het bedrag van het beschikbare saldo dat je wil omzetten naar Amazon tegoed. Het terugdraaien van deze keuze is niet mogelijk.
  4. Bevestig je keuze.
  5. Controleer je mailbox. Binnen een paar minuten ontvang je de Amazon cadeaucode.


Fluitje van een cent, toch?

Besteden van VVV bon bij Amazon

Is jouw VVV cadeaukaart omgezet naar Amazon tegoed? Top! Je kunt nu shoppen bij Amazon. Bij deze webwinkel vind je bijna alles, want ze hebben een zeer divers aanbod voor lage prijzen. Of je nu iets zoekt voor het klussen, sporten, spelen of voor een andere hobby: je shopt het allemaal bij Amazon.

Betalen met VVV bon bij Amazon online

Amazon heeft slechts een paar fysieke winkels, maar niet in Nederland. De online webwinkel is gelukkig 24 uur per dag geopend en wereldwijd bereikbaar. Zodra je de VVV bon hebt omgezet naar Amazon tegoed, kun je meteen online winkelen op de website van Amazon. Handig!

VVV bon of Amazon cadeaukaart kopen?

Ga je binnenkort een cadeaukaart cadeau geven en twijfel je tussen het kopen van een VVV bon of Amazon cadeaukaart? Onthoud dat je met een VVV bon altijd goed zit. De bon is al veelzijdig, maar ook makkelijk om te wisselen voor shoptegoed bij bijvoorbeeld Amazon, HEMA, IKEA en vele andere winkels. De kans is dus klein dat je cadeautje niet in de smaak valt.

Waarom cadeaubon.nl?

Heb je binnenkort een verjaardag, feestje of bruiloft gepland staan en weet je gewoon niet wat je moet geven? Geen zorgen, een cadeaubon van cadeaubon.nl is altijd een goed idee. Is een zakenrelatie jarig of wil je je personeel verrassen? Je kunt bij ons ook zakelijk een cadeaubon bestellen.

Heb je de perfecte cadeaubon gevonden? Kies een saldo van minimaal 10 en maximaal 150 euro. Bestel je een fysieke cadeaubon voor 17.00 uur? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Geef gerust aan of je een feestelijke cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap wil toevoegen. Dat maakt het geven nog leuker.

Zoek je last minute nog een cadeautje? Geen stress! Bestel dan een digitale cadeaubon. Kaart betaald? Je ontvangt ‘m meteen in je mailbox. Niemand heeft door dat je een cadeautje was vergeten.