VVV bon inleveren bij Hema

16 november 2023

Iedere Nederlander brengt weleens een bezoekje aan HEMA. Niet alleen voor de tompouces en rookworsten waar het warenhuis bekend om staat, maar ook voor de vele andere handige producten. HEMA is zo’n winkel die je verlaat met meer gekochte spullen in je tas, dan je van plan was. Het is fijn om bij de kassa eens niet je portemonnee te trekken, maar in plaats daarvan af te rekenen met een VVV bon. Veel mensen vragen zich daarom af of HEMA een VVV bon accepteert. In deze blog zetten we alles voor je op een rijtje. Zo weet jij straks of én hoe je een VVV cadeaukaart bij HEMA kunt inleveren.

Kan je een VVV bon inleveren bij HEMA?
Moet ik de VVV bon omzetten naar HEMA bon?
Meerdere VVV bonnen inleveren bij HEMA
Besteden van VVV bon bij HEMA
Betalen met VVV bon bij HEMA online
VVV bon of HEMA cadeaukaart kopen?
Waarom cadeaubon.nl?

Kan je een VVV bon inleveren bij HEMA?

De VVV cadeaukaart is één van de bekendste cadeaubonnen van ons land. Accepteert het bekendste warenhuis van Nederland deze cadeaukaart ook? Hier kunnen we kort over zijn: ja! Bij HEMA betaal je gemakkelijk met de VVV bon. Dus heb je een tof product gezien die je graag wil hebben? Kijk dan eens of je nog een VVV bon hebt liggen of vraag er één als cadeau voor je verjaardag, Sinterklaascadeau of voor een ander bijzonder geefmoment.

Moet ik de VVV bon omzetten naar HEMA bon?

Bij veel (web)winkels moet je je VVV bon eerst omzetten naar een cadeaukaart van die specifieke winkel. Bij HEMA is dit gelukkig niet het geval en hoef je niet eerst nog allerlei stappen te doorlopen voordat je kunt afrekenen. Je gaat gewoon naar het dichtstbijzijnde filiaal (vergeet je VVV cadeaukaart niet!), stopt de spullen die je wil kopen in een mandje en haalt – in plaats van je pinpas of geld – jouw VVV bon uit je portemonnee. De medewerker scant je cadeaukaart en het bedrag wordt van de kaart afgeschreven. Het eventuele saldo dat nog over is op de kaart, besteed je gewoon de volgende keer.

Meerdere VVV bonnen inleveren bij HEMA

Tegelijkertijd meerdere VVV bonnen inwisselen bij HEMA, kan dat ook? Gelukkig wel. Dus heb je nog een aantal VVV bonnen liggen, neem ze dan allemaal mee als je gaat winkelen bij HEMA. Het is geen probleem als je niet precies weet hoeveel saldo er nog op de bonnen staat. De kassamedewerker kan dit voor je controleren. Je kunt ook online je saldo checken. Heb je niet genoeg saldo op de VVV bonnen staan om de hele aankoop af te rekenen? Dan kun je gewoon bijbetalen.

Besteden van VVV bon bij HEMA

Van handdoeken tot speelgoed en van kleding tot verzorgingsproducten: HEMA heeft het allemaal in huis. Kun je je VVV bon bij HEMA besteden aan het gehele assortiment? Bijna. Alles wat je in de schappen ziet staan bij het warenhuis, mag je betalen met een cadeaukaart. Alleen tickets, online fotoproducten en HEMA-vriendenprijsjes zijn uitgezonderd. De producten in jouw winkelmandje reken je dus gewoon af met je cadeaubon. Waaraan besteed jij straks je VVV bon bij HEMA?

Betalen met VVV bon bij HEMA online

Een VVV cadeaukaart gebruiken bij HEMA is dus geen probleem. Geldt dit ook voor de webwinkel en kun je bij HEMA je VVV bon online inwisselen? Helaas niet. Bij het afrekenen van je online bestelling in de HEMA-webshop mag je alleen een HEMA-cadeaukaart gebruiken. Maar niet getreurd, want er is één manier waarop je je online aankopen wel kunt betalen met een VVV cadeaukaart.

Hoe? Kies er bij het plaatsen van je bestelling voor om de producten in de winkel af te halen. Aan de kassa van HEMA is betalen met de VVV cadeaukaart namelijk wel mogelijk; ook als het om een online bestelling gaat.

VVV bon of HEMA cadeaukaart kopen?

Een VVV bon krijgen is altijd leuk. Deze cadeaukaart is te besteden bij heel veel (web)winkels en komt dus altijd van pas. Zoals je net las, is HEMA één van de (bekende) winkels waar je shopt met een VVV bon. Daarnaast heeft dit warenhuis ook een eigen HEMA cadeaukaart. Met deze giftcard reken je – net als met een VVV bon – gemakkelijk af aan de kassa. Het voordeel van de HEMA-cadeaukaart is dat je daarmee ook bij HEMA online mag betalen.

Twijfel je nog over wat de beste cadeaukaart is om te geven of te ontvangen? De Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart is dan dé oplossing. Met deze cadeaukaart kiest de ontvanger zelf voor een VVV bon, een HEMA-cadeaukaart of één van de andere cadeaubonnen.

Waarom cadeaubon.nl?

Met een cadeaubon voelt het alsof je een cadeau mag kopen bij je favoriete winkel, zonder dat het je geld kost. Bij cadeaubon.nl is er keuze uit meer dan 200 nationale cadeaubonnen en vind je voor elk geefmoment een passend cadeau. Je bepaalt zelf de waarde en kiest of je een digitale cadeaubon wil ontvangen of de cadeaukaart (bij de ontvanger) thuis laat bezorgen. Daarnaast kan je ook zakelijk bestellen bij cadeaubon.nl en is het mogelijk om een gepersonaliseerd cadeau te geven.