VVV bon gebruiken bij IKEA

16 november 2023

Heb je een VVV bon gekregen voor je verjaardag, maar wil je je VVV bon bij IKEA besteden? Goed nieuws! Deze cadeaubon is veelzijdiger dan je misschien denkt. Wissel je VVV bon in en gebruik je tegoed bij IKEA. In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je dit doet.


Kan je een VVV bon inleveren bij Ikea?
Hoe VVV bon omzetten naar IKEA bon?
Besteden van VVV bon bij IKEA
Betalen met VVV bon bij IKEA online 
Meerdere VVV bonnen inleveren VVV bon of IKEA cadeaukaart kopen?
Waarom cadeaubon.nl?

Kan je een VVV bon inleveren bij Ikea?

Misschien vraag je je af: kan ik bij IKEA betalen met VVV bonnen? Nee, de VVV cadeaukaart wordt hier (nog) niet gezien als geldig betaalmiddel. Gelukkig kun je de VVV bon omzetten naar IKEA-tegoed. Binnen enkele minuten kun je (een deel van) jouw saldo besteden aan meubels of hebbedingetjes voor in huis. Met een kleine omweg gebruik je dus alsnog jouw VVV kaart bij IKEA.

Hoe VVV bon omzetten naar IKEA bon?

Je hebt besloten om je VVV bon om te wisselen voor een IKEA bon. Na het doorlopen van deze 5 simpele stappen shop je binnen enkele minuten met een VVV cadeaukaart bij IKEA. 

 1. Klik op deze link: https://omzetten.vvvcadeaukaarten.nl/ikea
   
 2. Pak je VVV bon erbij en vul het 19-cijferige kaartnummer en pincode in. Waar je die vindt? Achterop de kaart. Onder de kraslaag vind je de pincode.
   
 3. Bepaal het bedrag van het beschikbare saldo dat je wil omzetten naar IKEA. Eenmaal omgezet is de keuze definitief en kun je dit niet meer terugdraaien.
   
 4. Bevestig jouw keuze.
   
 5. Controleer je mailbox. Binnen 1 uur ontvang je de IKEA-cadeaucode.

  Fluitje van een cent, toch? 
   

Besteden van VVV bon bij IKEA

Is jouw VVV cadeaubon omgezet? Tijd om te shoppen. Bij IKEA shop je de mooiste spullen voor in huis. En dat ook nog eens voor een betaalbare prijs. Geef je woning een make-over of ruim spullen op met de handige opbergbakken van IKEA. Moe van al het winkelen? Rust lekker uit en eet een hapje in het restaurant. Ook daar is de cadeaukaart te gebruiken, net als in de Bistro en de Swedish Food Market.

Betalen met VVV bon bij IKEA online

Heb je je VVV bon succesvol omgezet naar IKEA shoptegoed, maar zit er geen winkel bij jou in de buurt? Geen probleem. Zodra je alles hebt omgezet, kun je online winkelen bij IKEA. Zo shop je op elk moment van de dag.

Meerdere VVV bonnen inleveren

Wil je meerdere VVV bonnen inleveren voor IKEA shoptegoed? Dat is natuurlijk geen probleem. In verband met wet- en regelgeving kun je maximaal 1 cadeaukaart en maximaal € 50,- in 1 keer omzetten.

VVV bon of IKEA cadeaukaart kopen?

Heb je binnenkort een verjaardag van je collega, een goede vriend(in) of zakenpartner? Twijfel je tussen het kopen van een VVV bon of IKEA cadeaukaart? Met een VVV bon zit je altijd goed. De bon is al veelzijdig, maar ook makkelijk in te wisselen naar shoptegoed bij andere winkels en webshops. Je kunt de VVV bon ook omzetten naar Zalando bijvoorbeeld. Wil je echt een ruime keuze geven? Dan kun je ook kiezen voor onze Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart. Zo geef je altijd met zelfvertrouwen een cadeaubon cadeau.

Waarom cadeaubon.nl?

Staat er een verjaardag, bruiloft of feestje voor de deur en heb je geen idee wat je moet geven? Geen zorgen, een cadeaubon van cadeaubon.nl is altijd een goed idee. Of zoek je een cadeautje om je personeel of zakenrelatie te verrassen? Bij ons kun je ook zakelijk een cadeaubon bestellen.

Heb je de ideale bon gevonden? Bepaal dan zelf het bedrag dat op de kaart komt te staan. Bestel je jouw fysieke cadeaubon voor 17.00 uur? Die wordt dezelfde dag nog verzonden. Met een feestelijke cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap wordt het geven nog leuker.

Moet je over 5 minuten weg naar een feestje en heb je nog geen cadeau? Ga dan voor de digitale cadeaubon. Deze ontvang je meteen in jouw mailbox. Niemand heeft door dat je die verjaardag even over het hoofd hebt gezien.