Kan ik mijn VVV bon inleveren bij de bioscoop?

26 januari 2024

Kan ik mijn VVV Cadeaukaart inleveren bij de bioscoop? Ja, dat kan! Maar je moet hiervoor eerst de VVV bon omzetten naar een Bioscoopbon. 

In deze blog leggen we uit hoe het inwisselen van een VVV bon voor een Nationale Bioscoopbon werkt. Alvast een spoiler: het omzetten gebeurt zo snel dat je – als je dat wil – vandaag nog naar de film kunt.

Hoe kan ik een VVV bon omzetten naar een Bioscoopbon?

Een VVV bon omzetten naar een Bioscoopbon doe je heel gemakkelijk via de website van VVV cadeaukaarten. Je ontvangt direct in je mailbox de digitale cadeaucode van je Nationale Bioscoopbon. Volg deze stappen als je je VVV bon wil omzetten naar een Bioscoopbon:

  1. Ga naar https://omzetten.vvvcadeaukaarten.nl/bioscoopbon
  2. Vul het 19-cijferige kaartnummer en de pincode van je VVV bon in. Deze gegevens staan ​​op de achterkant van je cadeaukaart of in de e-mail van je online cadeaubon.
  3. Kies het bedrag van de VVV bon dat je wil overzetten naar de Bioscoopbon. Goed om te weten: het omzetten van een VVV-cadeaukaart is onomkeerbaar.
  4. Klik op bevestigen.
  5. Ga naar je mailbox. Binnen één uur ontvang je een mail met de code van de Bioscoopbon.

Welke bioscopen kan ik bezoeken met een VVV bon?

Het tegoed op een VVV cadeaukaart bij de bioscoop gebruiken, doe je dus door de VVV bon om te zetten naar een Bioscoopbon. Heb je de VVV bon ingewisseld voor een Bioscoopbon en de code ontvangen? Goed nieuws: nu kan je een filmpje pakken! Waar je naar de bioscoop gaat, dat maakt niet uit. De Bioscoopbon is geldig bij Pathé, Vue, Kinepolis en alle andere bioscopen in Nederland. Daarnaast doen ook bijna alle filmtheaters mee. Zeker weten dat de Bioscoopbon ook geldig is bij het filmhuis bij jou in de buurt? Check dan het overzicht van bioscopen en theaters van de Nationale Bioscoopbon.