Waarom een cadeaubon en geen kerstpakket

Bent u verantwoordelijk voor de relatie- en personeelsgeschenken dit jaar? Dan twijfelt u misschien nog over het soort kerstcadeau dat u moet geven. Een traditioneel kerstpakket of een moderne cadeaubon… Wij van Cadeaubon.nl vinden uiteraard een cadeaubon de betere optie! Hieronder leggen we uit waarom.

Left
kerstcadeau

U geeft een kerstcadeau waar iemand écht iets aan heeft

Het uitpakken van een kerstpakket is natuurlijk hartstikke leuk. Maar in de praktijk belandt een groot gedeelte daarna alsnog achterin een la of zelfs in de prullenbak. Er bestaat namelijk geen enkel kerstpakket met artikelen die iedereen kan gebruiken en/of lekker vindt om te eten. Met een cadeaubon is dit probleem definitief de wereld uit geholpen! De ontvanger kan dan zelf beslissen waar, wanneer en aan wat het cadeau besteed wordt. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw kerstgeschenk gebruikt én gewaardeerd wordt.

Right
duurzaam kerstcadeau

Uw kerstcadeau is milieuvriendelijker

Een kerstpakket zit vaak vol met plastic producten en verpakkingen. Dit is natuurlijk hartstikke milieubelastend! Zeker als een deel hiervan weggegooid/niet gebruikt wordt. Een cadeaubon bestaat enkel uit een betaalpasje en eventueel een kerstverpakking. Bovendien kunt u ook kiezen voor een belevenisbon. Die is om te ruilen voor een saunabezoek, overnachting, uitje of diner naar keuze. Zo helpt u echt nauwelijks rommel meer de wereld in! Zorg voor soep, geen plastic soep.

Left
kerstcadeau

Uw kerstcadeau is makkelijker om te geven

Cadeaubonnen zijn een stuk kleiner dan kerstpakketten. Ze kunnen dus niet alleen heel makkelijk door ons naar u verzonden worden, maar ook heel makkelijk uitgedeeld worden. Werkt u voor een groot bedrijf? Dan hoeft u niet meer met honderden kerstpakketten langs alle afdelingen te sjouwen. Een cadeaubon is vederlicht en makkelijk in grote getalen te verplaatsen. Wilt u de kerstgeschenken direct verschillende adressen laten bezorgen? Dit is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Right
kerstcadeau zonder btw

U betaalt geen BTW over uw kerstgeschenken

Cadeaubonnen zijn vrijgesteld van BTW, terwijl u over kerstpakketten 21% belasting moet betalen. Dat betekent dat u meer budget over heeft voor de cadeaus voor het personeel of relaties! Of u kunt het resterende bedrag gebruiken voor een gezellige kerstlunch of kerstborrel op het werk. Hoe dan ook, met een cadeaubon bent u financieel gezien voordeliger uit.

Twijfel dus niet langer, en neem een kijkje bij ons ruime aanbod aan cadeaubonnen.