Wat is Bol.com Select?

12 januari 2024

Bestel je wel eens op Bol.com en heb je de term Select al voorbij zien komen? Vast wel! Deze extra service van Bol.com heeft inmiddels al meer dan een miljoen gebruikers en duizenden positieve ervaringen. Ontdek hier wat Bol.com Select is en welke voordelen het je oplevert.

Wat is Bol.com Select?
Wat zijn de voordelen van Bol.com Select?
Is Bol.com Select ook gratis te verkrijgen?
Wat kost Bol.com select?
Wat zijn de cadeaus van bol.com Select?
Hoe kan ik Bol.com Select opzeggen?
Cadeaukaart Bol.com cadeau doen

Wat is Bol.com Select?

Bol.com Select is een extra service van Bol.com. Via Bol.com Select laat je zorgeloos, gratis pakketjes bezorgen. Zo vaak en wanneer je maar wilt. Ook voor artikelen onder de €20,-. Ervaar het genot van geen gedoe met verzendkosten. Na de looptijd van 12 maanden, kun je bol.com Select maandelijks opzeggen. 

Wat zijn de voordelen van Bol.com Select?

Behalve dat je met Bol.com Select pakketjes gratis laat bezorgen, zijn er nog meer toffe voordelen aan verbonden. Wij hebben ze voor je op een rij gezet:

 1. Pakketjes laten bezorgen zonder verzendkosten
  Laat zorgeloos pakketjes bezorgen, zonder verzendkosten te betalen. Zo vaak en wanneer je maar wilt. Ook voor artikelen onder de €20,-. Via bol.com Select ontvang je het artikel ook gratis in het weekend, ’s avonds, of gegarandeerd nog dezelfde dag bij bestellen voor 12.00 uur.
   
 2. Automatisch sparen voor mooie cadeaus
  Met Select van bol.com spaar je automatisch voor mooie cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een Bol.com cadeaukaart of shoptegoed voor andere merken waar jij blij van wordt. Iedere bestelling van €5 of meer levert punten op.
   
 3. Retourzendingen worden kosteloos opgepikt
  Is een besteld artikel toch niet helemaal naar je zin? Ook retourzendingen worden met het Select abonnement van bol.com kosteloos bij jou thuis opgepikt. Dat scheelt weer een ritje naar een pakketpunt.
   
 4. Profiteer van Select Deals
  De Select deals al gespot? Exclusief voor Bol.com Select leden is een selectie van de populairste artikelen met een aantrekkelijke korting verkrijgbaar. Er zijn vaste Select aanbiedingen. Bijvoorbeeld de fijne wasmiddelen en wasverzachters van A-merken. Iedere vier weken zijn er sowieso nieuwe bol.com Select Deals beschikbaar. Dat wordt kiezen én profiteren!
   
 5. Ontvang een cadeaukaart van AH t.w.v. €2,50,-
  Wist je dat AH en bol.com Select samenwerken? Dat is goed nieuws! Combineer nu Bol.com Select met AH Premium. Schaf Select aan via jouw AH Premium account voor €11,99 en krijg er een cadeaukaart van bol.com ter waarde van €2,50 bij. Ontdek hier hoe je deze AH Premium en bol.com Select deal kan activeren.

Is Bol.com Select ook gratis te verkrijgen?

Veel mensen vragen zich af: Is Bol.com Select gratis of kan ik ergens anders gratis Select bol.com krijgen? Om maar direct een antwoord te geven: nee, gratis is deze service niet. Toch kun je de eerste 30 dagen Bol.com Select wel gratis uitproberen.

Wat kost Bol.com Select?

Mocht je jezelf afvragen: ‘wat kost Bol.com Select’?, we hebben het niet over enorme bedragen. Je sluit namelijk al een jaar lang Bol.com Select af voor slechts €11,99. Tegen deze prijs laat jij het hele jaar onbezorgd pakketjes bezorgen en geniet je van alle andere voordelen. Bestel je af en toe een pakketje? Dan heb je deze kosten er dus al snel uit!

Wat zijn de cadeaus van bol.com Select?

Met Bol.com Select spaar je dus bij iedere bestellingen punten die je kunt inwisselen voor een tof cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een bol.com cadeaukaart of shoptegoed voor andere merken waar jij blij van wordt. Iedere bestelling van €5 of meer levert punten op. 

Hoe kan ik Bol.com Select opzeggen?

Mocht je Bol.com Select weer willen opzeggen, dan kan dat heel gemakkelijk in de Mijn Select Bol.com omgeving. Hier vind je ook al je bestellingen, gespaarde punten en Select Deals. Wij schatten echter in dat je Bol.com Select niet snel zal opzeggen. Met meer dan een miljoen gebruikers en duizenden positieve bol.com Select ervaringen is de kans dat je dat zal doen namelijk niet zo groot!

Cadeaukaart Bol.com cadeau doen

Bol.com is dé Nederlandse online winkel voor iedereen. Daarom zit je ook altijd goed met het geven van een bol.com cadeaukaart. Aan die jarige, het buurmeisje dat op de kat heeft gepast tijdens je vakantie, of aan jezelf. In onze webshop bestel binnen enkele klikken een fysieke cadeaukaart of ontvang direct een meteen te besteden online cadeaukaart. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere toffe cadeaukaart. Onze tip: kijk ook eens naar de Keuze Cadeaukaart. Met deze cadeaubon kiest de ontvanger namelijk zelf uit meer dan 200 cadeaukaarten!