Baktotaal Cadeaukaart

Baktotaal Cadeaukaart

  • Voor alles op gebied van bakken!

  • Te besteden aan ruim 10.000 bakproducten

  • Shop eenvoudig online in de webshop

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Ken jij iemand die gek is op bakken? Dan is de Baktotaal Cadeaukaart hét cadeau voor jou! Met deze cadeaukaart kiest de ontvanger online in de webshop uit ruim 10.000 producten. Bakbenodigdheden, apparaten, eetbare decoraties, kortom voor alles op gebied van bakken zit je bij Baktotaal gebakken ;). Bestel nu de Baktotaal Cadeaukaart en laat het bakken maar beginnen!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. En online op de webshop van Baktotaal te besteden.

De Baktotaal Cadeaukaart: het beste bak cadeau voor thuisbakkers!

Zoek je naar een origineel cadeau voor bakliefhebbers? Bestel dan de Baktotaal Cadeaukaart! Deze bakfanaten kunnen dan zelf, bij Baktotaal, hun favoriete bakspullen kopen met de Baktotaal cadeaubon. De ontvanger kan deze Baktotaal Cadeaukaart inwisselen voor alle goedkope en kwalitatieve bakspullen en taartdecoratie van Baktotaal. Er is zelfs keuze uit meer dan 10.000 producten! Met de cadeaubon van Baktotaal zit je dus altijd goed.

De Baktotaal Cadeaukaart is zeer eenvoudig te gebruiken. Bij het afrekenen van de bestelling kan de ontvanger zijn of haar cadeaubon inwisselen door de unieke code van de Baktotaal Cadeaukaart in te voeren. Het saldo van de cadeaukaart wordt direct verrekend met het totaalbedrag van de bestelling. Zo kan er zonder gedoe en tegen een scherpe prijs gebakken worden!

Gemakkelijk en snel de Baktotaal cadeaubon bestellen

De Baktotaal Cadeaukaart biedt tal van voordelen. Allereerst is het gemakkelijk en snel online te bestellen. Je kunt zelf het gewenste bedrag, tussen de €10,- en €100,-, bepalen dat op de cadeaukaart komt te staan. Vervolgens kan de ontvanger van deze Baktotaal geschenkbon ‘m eenvoudig inwisselen voor zijn of haar favoriete bakproducten. De cadeaukaart is tot twee jaar na aankoop geldig en is in delen te besteden bij Baktotaal. 

Met de Baktotaal Cadeaukaart geef je niet alleen een cadeau, maar ook inspiratie voor creativiteit. Zo kun je verschillende leuke bakrecepten terugvinden op de website van Baktotaal. De bijbehorende producten zijn vervolgens gemakkelijk te bestellen. Daarnaast heeft baktotaal vaak aanbiedingen op veel bakproducten. Nog meer redenen dus om de Baktotaal cadeaukaart aan iemand te geven. 

Bestel vandaag nog de cadeaubon van Baktotaal en maak een thuisbakker blij met dit geweldige bak cadeau!