Beterschap Keuze cadeaukaart
Beterschap Keuze cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Beterschap
Verpakkingssuggestie

Beterschap Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

 • Te bestellen in waarden van €10,- tot €500,-

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

 • Geven. Kiezen. Klaar.

 • 2 jaar geldig na aankoop

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Blad Cadeau
 • Bloemen Cadaau
 • Etos
 • HEMA
 • Holland & Barrett
 • Sauna & Wellness
 • SPORT&FIT
 • Thermen
 • Thuisbezorgd.nl
 • Topfruit
 • Uber Eats
 • Vitaminstore

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Wil je iemand een steuntje in de rug geven? Je kunt nu iemand beterschap wensen door het geven van de Beterschap Keuze Cadeaukaart. Met dit cadeau kiest de ontvanger zelf zijn of haar gewenste cadeaubon uit. Dankzij de Beterschap Keuze Cadeaukaart heb je geen woorden of fruitmand meer nodig. Bestel ‘m direct online!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar en Feestdagen.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gefeliciteerd, Bedankt, Getrouwd, Liefde, Zomaar en Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisseling (de keuze uit een van de 200+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Veelgestelde vragen

Wat is Beterschap Keuze Cadeaukaart?

Wens iemand beterschap met de Beterschap Keuze Cadeaukaart. Deze kaart is een opkikker waarmee de ontvanger zelf een cadeaukaart naar keuze mag uitkiezen uit maar liefst 200+ cadeaukaarten.

Waar kan ik de Beterschap Keuze Cadeaukaart besteden?

De gelukkige ontvanger kan de Beterschap Keuze Cadeaukaart inruilen voor een van de meer dan 200 cadeaukaarten die binnen ons inwisselaanbod vallen. Wanneer de zieke zich weer beter voelt kan hij/zij een filmpje pakken met de Nationale Bioscoopbon of kan een goed boek uitkiezen met Lees! Cadeaukaart. Benieuwd naar welke cadeaukaarten nog meer binnen ons inwisselaanbod vallen? Op onze website kun je deze vinden.

Waar is de Beterschap Keuze Cadeaukaart te koop?

De Beterschap Keuze Cadeaukaart is op cadeaubon.nl te bestellen. Je kiest zelf de waarde die je op de kaart wilt zetten. Dit kan tussen de €10,- en €150,-. Vergeet niet een fleurige cadeauverpakking en een hart onder de riem te steken met een persoonlijke boodschap.

Vóór 17:00 besteld = dezelfde dag verzonden!

Hoe werkt de Beterschap Keuze Cadeaukaart?

Het bedrag dat zichtbaar staat op jouw Beterschap Keuze Cadeaukaart kun je naar eigen wens besteden. Dit betekent dat je het bedrag ook in delen kunt uitgeven. Als er online om een vouchercode gevraagd wordt, gebruik dan de 19-cijferige code die op de kaart vermeld staat.

Hoe lang is Beterschap Keuze Cadeaukaart geldig?

De Beterschap Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Zodra je deze inwisselt, gaat de geldigheidsduur van de specifieke gekozen cadeaukaart in.

Waar kan ik het saldo van mijn Beterschap Keuze Cadeaukaart checken?

De waarde van jouw Beterschap Keuze Cadeaukaart kun je zelf controleren met de saldo checker op onze website.

Beterschap Keuze Cadeaukaart

Heeft een vriend(in), familielid, collega of andere kennis onlangs een tegenslag gehad? Kan hij of zij wel een opsteker gebruiken? Geef dan de Beterschap Keuze Cadeaukaart. Met deze leuke cadeaubon kun je iemand op een originele manier beterschap wensen! De Beterschap Keuze Cadeaukaart is namelijk om te ruilen voor een cadeaubon naar keuze, waardoor echt iedereen uit de voeten kan met dit cadeau. Als iemand nog veel bedrust nodig heeft, is de Boekenbon erg geschikt. Hiermee kun je als zieke toch een beetje afleiding zoeken. Natuurlijk kun je de Beterschap Keuze Cadeaukaart ook pas gebruiken als je weer beter bent. Met bijvoorbeeld de Diner Cadeaubon kun je dit vieren met een gezellig etentje in een restaurant naar keuze. Kortom, de Beterschap Keuze Cadeaukaart is dé manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Gemakkelijk online bestellen

De Beterschap Keuze Cadeaukaart is exclusief online te bestellen op cadeaubon.nl. Dit is namelijk een speciale themaversie van de Keuze Cadeaukaart, de nr. 1 keuzekaart van Nederland. Je kunt de cadeaubon opladen met ieder bedrag tussen €10,- en €500,-. Zowel een klein als groot beterschap cadeau is dus mogelijk. De zieke mag vervolgens zelf een themakaart uitkiezen van het aanbod op deze website. Als je wilt kunnen we een kaartje met persoonlijke boodschap toevoegen aan jouw Beterschap Keuze Cadeaukaart. Een leuke ‘’Beterschap’’ envelop maakt het geheel compleet! Plaatst je de bestelling voor 17:00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaubon vandaag nog op de bus gedaan. De Beterschap Keuze Cadeaukaart is een origineel beterschap cadeau. Het is weer eens wat anders dan bloemen of een fruitmand!