Bedankt Keuze Cadeaukaart
Bedankt Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Bedankt
Verpakkingssuggestie

Bedankt Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Bedank een dierbare vriend of een collega die afscheid neemt

 • In te wisselen voor merken als Douglas, Rituals, Applem Diner Cadeau en nog meer!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Coolblue
 • Rituals
 • Rituals
 • Hotel Giftcard
 • Zalando
 • Wehkamp
 • Decathlon
 • Douglas
 • HEMA
 • Nationale Bioscoopbon
 • GAMMA
 • Gall & Gall

Bekijk hier een selectie van de keuzes

De leuke Bedankt Keuze Cadeaukaart komt in iedere situatie van pas! Wil je een vriend bedanken die je uit de brand heeft geholpen? Of een collega die afscheid neemt? De Keuze Cadeaukaart is te besteden aan meer dan 200 cadeaubonnen en goede doelen. Onder andere de Rituals Giftcard, Wehkamp Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon, Zalando Cadeaubon, Diner Cadeau en de Douglas Giftcard doen mee. Dit geeft de ontvanger ontzettend veel vrijheid om een cadeau te kiezen die precies bij hem/haar past! Bovendien kies je als gever zelf een waarde tussen €10,- en €500,-. Wil je ook iemand verrassen met het ideale bedankje? Geef dan de Bedankt Keuze Cadeaukaart met persoonlijke boodschap.

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar en Feestdagen.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gefeliciteerd, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar en Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisseling (de keuze uit een van de 200+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Veelgestelde vragen

Wat is Bedankt Keuze Cadeaukaart?

Je wilt een collega bedanken voor de fijne jaren of een vriend die heeft geholpen met verhuizen, maar weet niet hoe. Dan is de Bedankt Keuze Cadeaukaart het perfecte cadeau om te geven. Met deze kaart kan de ontvanger zélf kiezen uit meer dan 200 cadeaukaarten die beschikbaar zijn in ons aanbod.

Waar kan ik de Bedankt Keuze Cadeaukaart besteden?

De ontvanger kan de Bedankt Keuze Cadeaukaart inruilen voor een van de meer dan 200 cadeaukaarten die binnen ons inwisselaanbod beschikbaar zijn. Hij/zij kan met deze cadeaukaart een heerlijke overnachting boeken met de Hotelgiftcard, of bijvoorbeeld een mooi sieraad bij My Jewellery uitzoeken. Bezoek de website van cadeaubon.nl om te ontdekke uit welke kaarten je nog meer kunt kiezen met de Bedankt Keuze Cadeaukaart!

Waar is de Bedankt Keuze Cadeaukaart te koop?

Op onze website van cadeaubon.nl kun je gemakkelijk de Bedankt Keuze Cadeaukaart bestellen. Kies het gewenste bedrag dat je op de kaart wilt hebben; dit kan tussen de €10,- en €150,-. Om het af te maken kies je er vervolgens een leuke verpakking bij en voeg je er een persoonlijke boodschap aan toe!

Bestel je op werkdagen vóór 17:00, dan wordt de cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden.

Hoe werkt de Bedankt Keuze Cadeaukaart?

Het bedrag dat op jouw Bedankt Keuze Cadeaukaart staat kun je naar eigen wens besteden. Wordt er bij het online besteden om een vouchercode gevraagd? Voer dan de 19-cijferige code in die op de kaart staat vermeld. Handig om te weten: je kunt het bedrag op je kaart in meerdere keren besteden!

Hoe lang is Bedankt Keuze Cadeaukaart geldig?

De Bedankt Keuze Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. Vanaf het moment van inwisselen geldt de geldigheidstermijn van de gekozen kaart.

Waar kan ik het saldo van mijn Bedankt Keuze Cadeaukaart checken?

De waarde van jouw Bedankt Keuze Cadeaukaart kun je helemaal zelf controleren met de saldo checker via onze website.