BladCadeau
BladCadeau
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

BladCadeau

  • Voor een tijdelijk abonnement naar keuze

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Geef een BladCadeau! Te besteden aan een proefabonnement op een tijdschrift. Dit is dus een cadeau waar iemand weken of maanden lang plezier aan heeft! Met keuze uit meer dan 100 bekende namen zoals Viva, Linda, Esquire, Autoweek, Story, Columbus Travel, Delicious en nog veel meer. Ken je ook iemand die blij zou worden van een ontspanningsmoment op de bank? Bestel dan nu BladCadeau.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte.

Veelgestelde vragen

Waar is BladCadeau te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw BladCadeau. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wilt zetten, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet je BladCadeau activeren?

BladCadeau wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. Het enige dat de ontvanger dus hoeft te doen is met deze cadeaukaart een abonnement afsluiten voor zijn of haar favoriete tijdschrift.

Welke tijdschriften zijn aangesloten bij BladCadeau?

BladCadeau is te besteden aan een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Viva, LINDA!, Esquire, Autoweek, Donald Duck, Story, Columbus Travel, Flow en Delicious behoren o.a. tot de ruim 90 verschillende tijdschriften waaruit gekozen kan worden. Alle tijdschriften bekijken? Bekijk alle aangesloten titels

Hoe werkt BladCadeau?

De ontvanger van Bladcadeau kiest een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze via de website. Door de code achterop de cadeaukaart in te voeren, wordt het saldo direct afgetrokken van het totaalbedrag. 

Wat is het saldo van mijn BladCadeau?

Benieuwd naar het saldo op jouw BladCadeau? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van BladCadeau.

Hoe lang is BladCadeau geldig?

De Bladcadeau is geldig tot 2 jaar na uitgifte. Bovendien is het saldo in delen te besteden. 

Wat is BladCadeau?

BladCadeau is een tijdschriftenbon waarmee je kunt kiezen uit honderden toptitels. Het is echt een cadeau waar iemand langere tijd van kan genieten. De ontvanger neemt namelijk een tijdelijk abonnement op een blad naar keuze. Het gekozen tijdschrift wordt gewoon thuis bezorgd, dus dit is elke week of elke maand weer een feestje. Dit abonnement stopt na afloop automatisch! Het is dus een erg leuk en makkelijk cadeau om te krijgen. Met BladCadeau kun je kiezen uit alle populaire bladen zoals Viva, Panorama, Grazia, Vrij Nederland, Delicious en nog veel meer. Ook kinderen van alle leeftijden kunnen met tijdschriften zoals de Donald Duck, Okki en Zo Zit Dat goed uit de voeten met dit cadeau. Zo’n leesmomentje kan voor jong en oud erg fijn zijn, tussen alle drukte door. Even relaxen op de bank of in de tuin, met een lekker kopje thee én een tijdschrift erbij. Dat is genieten geblazen! Wil je ook iemand verrassen met een BladCadeau? Bestel deze leuke cadeaubon dan nu online.

BladCadeau kopen en gebruiken

Het online bestellen van BladCadeau op cadeaubon.nl gaat erg makkelijk in z’n werk. Kies elke waarde tussen €10,- en €150,- en voeg eventueel een persoonlijke boodschap, cadeauverpakking of flesje wijn toe. Dit zijn leuke manieren om je cadeau nét even iets feestelijker te maken! De betaling kun je veilig en vertrouwd afrekenen met iDeal of creditcard. Bestel je namens een bedrijf? Dan kun je ook achteraf via een factuur betalen. De ontvanger activeert de cadeaubon online door de unieke code te activeren. Hij/zij kiest één of meerdere tijdschriften die de interesse wekken. Deze worden vervolgens elke week of maand thuisbezorgd. Het proefabonnement stopt automatisch, dus daar heeft de ontvanger geen omkijken naar. Met BladCadeau weet je dus zeker dat jouw cadeau in de smaak valt. Klik op ‘Direct bestellen’ om de cadeaubon makkelijk en snel in huis te halen. Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar.