Lees! Cadeaukaart
Lees! Cadeaukaart
Verpakking Gratis
Merken
Cadeaupakketten

Lees! Cadeaukaart

  • Boekenbon en tijdschriftenbon in één!

  • Shop in de winkel of online

  • Met gratis bijpassende envelop!

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

  • Logo - Boeken.nl
  • Logo - Bruna
  • Logo - Primera
  • Logo - Readshop

Lees! Cadeaukaart is niet zomaar een boekenbon, het is een boekenbon én tijdschriftenbon in één. Deze cadeaukaart is dus zonder twijfel hét cadeau voor iemand die van lezen houdt. Met Lees! Cadeaukaart schaft je echt alles aan op gebied van lezen, zoals boeken, e-books en tijdschriften. Deze cadeaukaart is te besteden bij fysieke winkels zoals Primera, Bruna en ReadShop, maar ook online op Boeken.nl en Bruna.nl. Wat de interesses van de ontvanger ook zijn, met Lees! Cadeaukaart schenk je iemand gegarandeerd groot leesplezier!

De Lees! Cadeaukaart is ook een uitstekend zakelijk cadeau. Verras jouw medewerkers en zakenrelaties met deze cadeaukaart, waarmee zij zelf hun favoriete leesmateriaal kunnen uitkiezen. Personaliseer jouw Lees! Cadeaukaart door bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de kaart laten drukken, of geef de cadeaubon samen met een van onze cadeaupakketten. Bekijk onze zakelijke pagina voor de uitgebreide mogelijkheden en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is zowel online als in de fysieke aangesloten winkels te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Lees! Cadeaukaart kopen?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Lees! Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wil zetten, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet je Lees! Cadeaukaart activeren?

Lees! Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren.

Bestel je op factuur? Dan wordt de cadeaukaart geactiveerd na betaling.

Waar kan ik de Lees! Cadeaukaart besteden?

De ontvanger kan Lees! Cadeaukaart besteden bij verschillende fysieke boekwinkels, zoals Primera, Bruna en Readshop. Ook kan Lees! Cadeaukaart online besteedt worden bij bruna.nl of boeken.nl. 

Wat kan ik aanschaffen met Lees! Cadeaukaart?

Lees! Cadeaukaart is zowel een boekenbon als een tijdschriftenbon. De cadeaukaart is te besteden aan boeken, e-books en tijdschriften. 

Hoe werkt Lees! Cadeaukaart?

De ontvanger van Lees! Cadeaukaart wisselt zijn of haar cadeaukaart in aan de kassa in één van de vele aangesloten winkels. Bij online bestellingen op boeken.nl of bruna.nl wordt er betaald met de code achterop de cadeaukaart. Het saldo op de cadeaukaart gaat dan direct af van het totaalbedrag. 

Hoe lang is Lees! Cadeaukaart geldig?

Lees! Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar geldig na uitgifte en is in delen te besteden. 

Hoe kan ik mijn Lees! Cadeaukaart saldo checken?

Benieuwd naar het saldo op jouw Lees! Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldocheck op de website van Lees! Cadeaukaart.

Ontdek hoe je jouw Lees! Cadeaukaart kunt inwisselen

Je kunt jouw Lees! Cadeaukaart inwisselen bij boekenwinkels zoals Bruna, Primera en ReadShop. Online is deze cadeaukaart ook in te wisselen op boeken.nl.

De Lees! Cadeaukaart kun je inwisselen voor ontelbaar veel boeken, e-books en tijdschriften. Ben je een echte boekenwurm? Dat komt dan goed uit. Kies een spannende thriller, een inspirerend zelfhulpboek of een mooi kookboek. Of mist er nog een Harry Potter-boek in jouw collectie? Tijd om je boekenkast aan te vullen.

Controleer gemakkelijk jouw Lees! Cadeaukaart saldo

Je kunt jouw Lees! Cadeaukaart saldo bekijken in de saldochecker. Staat er meer op dan je nu wil besteden? Geen probleem, want het resterende bedrag blijft gewoon op jouw cadeaukaart staan.

Heb je thuis nog een hele stapel boeken die je wil lezen? Geen paniek, want jouw Lees! Cadeaukaart is geldig tot twee jaar na uitgifte, zowel online als in de winkel. Handig! 

Leer hoe je jouw Lees! Cadeaukaart kunt activeren

Veel mensen denken dat cadeaukaarten altijd geactiveerd moeten worden. Niets is minder waar. De Lees! Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. Wel zo fijn, want dan kom je bij het afrekenen niet voor verrassingen te staan. Dat bespaart je een hoop gedoe.