Boeken Cadeaubon
Boeken Cadeaubon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Boeken Cadeaubon

  • Te besteden voor alle in Nederland gepubliceerde boeken

  • Geef de vrijheid om een gewenst boek te kiezen

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Een boek is misschien wel het meest populaire cadeau om te geven in alle denkbare verschillende cadeau-situaties. Het kan echter lastig zijn om te weten welk boek de ontvanger leuk vindt. En als je dat al weet, loop je het risico om een boek te geven dat iemand al in de boekenkast heeft staan. 
Weet je niet zo goed welk boek je moet geven? Bestel dan nu de Boeken Cadeau! Je geeft dan de vrijheid om zelf een boek uit te zoeken die hij of zij graag wil hebben. Toch liever een andere cadeaubon? Bekijk ons volledige assortiment.

De Boeken Cadeau is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Veelgestelde vragen

Kan ik Boeken Cadeau op bol.com besteden?

De Boeken Cadeau kan niet op bol.com worden besteed, maar wel bij boeken.nl

Waar kan ik Boeken Cadeau inleveren?

De Boeken Cadeau kan worden ingeleverd bij de grote online boekenwinkel boeken.nl, met keus uit meer dan 100.000 boeken en e-books. 

Hoe werkt de Boeken Cadeau?

Bij het afrekenen van je bestelling selecteer je de optie om je cadeaubon te gebruiken. Daarna word je doorgestuurd naar een pagina waar je het kaartnummer en de veiligheidscode kunt invoeren. Als de waarde van de kaart lager is dan het bestelbedrag, kun je het resterende bedrag eenvoudig via iDeal bijbetalen. Is de waarde van je cadeaubon hoger dan het bestelbedrag? Geen zorgen, het resterende saldo blijft gewoon op je cadeaubon staan. Je kunt dit bedrag dan gebruiken bij een volgende bestelling.

Hoe lang is de Boeken Cadeau geldig?

De Boeken Cadeau is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn Boeken Cadeau?

Raadpleeg de saldocheck op de website van boeken.nl om erachter te komen welke waarde jouw cadeaubon heeft!

Boeken Cadeau kopen?

Zoek je een geweldig cadeau voor een echte boekenwurm? Dan is de Boeken Cadeau het meest geschikte cadeau. De ontvanger kan met veel plezier een goed boek uitzoeken.

Je kunt de Boeken Cadeau kopen op cadeaubon.nl. Tussen onze - meer dan 200 - cadeaubonnen vind je deze parel. Je selecteert hem, bepaalt het bedrag en kiest een passende cadeauverpakking. Berichtje achterlaten voor de ontvanger? Ook dat kan!

Personaliseer jouw Boeken Cadeau

Groter aantal Boeken Cadeaubonnen bestellen voor je personeel, zakenrelaties of leveranciers? Personaliseer jouw Boeken Cadeau dan met je bedrijfslogo.

Wil je een persoonlijk bericht meesturen? Ook dat regelen we voor je. Zo helpen we jou om indruk achter te laten en de ontvangers blij te maken. Makkelijker wordt het niet. Lees meer over de mogelijkheden voor zakelijk cadeaubonnen bestellen

Waarom een Boeken Cadeau een goed cadeau is

Boeken lezen is weer helemaal hot. Een papieren exemplaar of een digitale versie? Allebei populair. Thrillers, chicklits of een biografie? Er is voor ieder wat wils in boekenland.

Met een Boeken Cadeau zit je dus eigenlijk altijd goed. En veilig, want de ontvanger kan zelf een interessant boek kiezen. Zo weet je zeker dat jouw cadeau niet ongelezen in de kast belandt.