Etos Cadeaukaart
Etos Cadeaukaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Etos Cadeaukaart

  • Te besteden aan het gehele assortiment van Etos!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Met de Etos Cadeaukaart kan je echt alles op gebied van verzorgingsproducten aanschaffen! Naast een leuke verrassing is deze cadeaubon een zeer nuttig cadeau om iemand mee te verblijden. Want zeg nou zelf, wie loopt er nou niet regelmatig even de Etos binnen voor het aanvullen van zijn of haar voorraad tandpasta, douchegel, bodylotion of shampoo? De Etos Cadeaukaart kan online worden ingewisseld of bij een van de 500 Etos winkels. Voor welke gelegenheid je deze cadeaubon ook koopt, de gelukkige ontvanger weet hier vast wel raad mee!

De Etos Cadeaukaart kan in één keer op zowel de webshop als in de winkel in delen besteed worden. En het resterende bedrag op de kaart blijft tot 3 jaar geldig.

Veelgestelde vragen

Waar is de Etos Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl kun je op eenvoudige wijze de Etos Cadeaukaart bestellen. Je kiest zelf het bedrag dat je erop wilt zetten en kan vervolgens een passende verpakking toevoegen. Om het helemaal af te maken, voeg je een persoonlijke boodschap toe.

Waar is de Etos Cadeaukaart te besteden?

De Etos Cadeaukaart kan zowel in de fysieke winkels als in de webshop worden besteed.

Hoe lang is de Etos Cadeaukaart geldig?

De Etos Cadeaukaart is 3 jaar geldig na uitgifte!

Wat is het saldo van mijn Etos Cadeaukaart?

Het saldo van jouw Etos Cadeaukaart kun je op de website van Etos controleren. Gebruik hiervoor de saldochecker.

Etos Cadeaukaart saldo

Wil je jouw Etos Cadeaukaart saldo checken, om vervolgens jouw favoriete verzorgings- of beautyproducten aan te kunnen schaffen? Je kunt jouw saldo vinden in de saldochecker van Etos zelf. 

Na de saldocheck kun je het (resterende) bedrag besteden in de webshop of in een fysieke Etos-winkel. Shoppen is nog veel leuker als je het niet in je eigen portemonnee voelt. De Etos Cadeaukaart activeren is niet nodig. Veel shopplezier!
 

Etos Cadeaukaart geven?

Ben je op zoek naar een cadeau voor je moeder, buurvrouw of tante? Of viert de lievelingsjuf van je kind binnenkort haar jubileum? De Etos Cadeaukaart is een veelzijdig, functioneel én superleuk cadeau voor iedere gelegenheid. Je kunt je badkamerkastjes ermee vullen, maar ook make-up of een mooie nagellak uitzoeken die je normaal gesproken niet zo snel voor jezelf zou kopen. 

Bestel de Etos Cadeaukaart gemakkelijk bij Cadeaubon.nl. Voeg een feestelijke cadeauverpakking toe en personaliseer jouw cadeau met een lieve, grappige of persoonlijke boodschap. Makkelijker kunnen we het je niet maken. De cadeaukaart van Etos heeft een onbeperkte geldigheid. Laat jij dat de ontvanger weten?