Bestel nu een Fashion Giftcard
Fashion Cadeaubon

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen

Te besteden bij meer dan 400 aangesloten kledingwinkels

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Bij elke kaart een gratis*extra dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Minimum afname 10 kaarten

Fashion Giftcard

Wilt u iemand verassen met een origineel cadeau? Schenk dan het meest modieuze cadeau van Nederland, de Fashion Cadeaubon! Te besteden bij meer dan 400 winkels en webshops. 

alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuke en originele cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeau, waarmee de ontvanger zelf een thema cadeaubon kan uitzoeken uit het ruime assortiment van Keuze Cadeau. De cadeaubon is zeer geschikt als zakelijk geschenk, bijvoorbeeld in een kerstpakket voor uw werknemers. Naar keuzekaarten

allcards

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Minimum afname 10 kaarten

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaukaart

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Geef een Fashion Cadeaubon!

Wat geeft u een liefhebber van fashion tegenwoordig cadeau? Juist! De Fashion Cadeaubon. Deze cadeaubon, die is te besteden bij meer dan 400 aangesloten fysieke winkels, is hét fashion cadeau waar u elke ontvanger blij mee maakt. Degene die de Fashion Giftcard krijgt kan namelijk zelf zijn of haar unieke en ideale cadeau uitzoeken bij een van de aangesloten fysieke winkels of webshops. Omdat iedereen een unieke smaak heeft als het op kleding, sierraden en accessoires aankomt, is het geven van een Fashion Cadeaukaart dé ideale oplossing. Zo geeft u iemand een hippe outfit cadeau, zonder het risico te lopen dat u iets geeft dat iemand niet zo mooi vindt. De Fashion Cadeaubon is te besteden aan vele hippe en bekende merken, waardoor er voor iedere fashionliefhebber wel een geschikt cadeau te vinden is. Onder andere kleding van de bekende merken Diesel en Bjorn Borg en sieraden van Buddha to Buddha kunnen met de Fashion Giftcard worden aangeschaft! 

Eenvoudig in gebruik

De Fashion Cadeaukaart ziet eruit en werkt als een betaalpas. U bepaalt zelf welk bedrag tussen de €5,00 en de €150,00 u op de kaart laat zetten, waardoor de fashion Giftcard geschikt is als zowel een klein cadeautje als een groot verjaardagscadeau. Degene die de Fashion Giftcard ontvangt kan hiermee één grote aanschaf doen, maar hij of zijn kan de cadeaukaart ook in delen besteden bij meerdere winkels en webshops. Het overgebleven tegoed blijft namelijk gewoon op de kaart staan bij een aanschaf. De ruime bestedingsmogelijkheden en de bekende aangesloten winkels, merken en webshops maken de Fashion Cadeaubon hét modieuze cadeau voor iedereen, dus maak iemand blij en geef een Fashion Giftcard!