H&M Giftcard

H&M Giftcard

  • Te besteden aan de gehele collectie van H&M in Nederland

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • In de webshop en in de winkel te besteden

  • Geldig tot 5 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Wie kent deze bekende winkelketen niet? H&M is op gebied van mode van alle markten thuis. Voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's vind je hier alles wat je nodig hebt voor in jouw kledingkast. Vandaar ook dat de H&M Giftcard een cadeau is waar echt iedereen raad mee weet. Deze cadeaukaart is te besteden in de webshop of in één van de Nederlandse H&M winkels. De gelukkige ontvanger kan kiezen uit de gehele collectie kleding, accessoires en spulletjes voor in huis.

Deze cadeaukaart is geldig tot 5 jaar na uitgifte en is in delen te besteden.

Let op: Deze cadeaubon is niet in België te besteden. Bezoek cadeaubon.be voor de Belgische variant.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de H&M Giftcard bestellen?

De H&M Cadeaukaart is makkelijk en snel te bestellen op cadeaubon.nl. Je ontvangt de digitale cadeaubon binnen enkele minuten in je mailbox nadat je de bestelling hebt afgerond. 

Waar is de H&M Giftcard te besteden?

De H&M Giftcard is zowel in de webshop van H&M als in de fysieke winkels te besteden.

Hoe lang is de H&M Giftcard geldig?

De H&M Giftcard is tot 5 jaar geldig na moment van aankoop.

Welk saldo staat er op mijn H&M Giftcard?

Je kunt jouw resterende H&M giftcard saldo checken op de website van H&M. Je kunt hiervoor de saldochecker gebruiken!

H&M Cadeaukaart kopen?

Staat er een feestje voor de deur en zoek je een cadeau waar de jarige blij van wordt? Met de H&M Giftcard kan elke fashionista zich uitleven in de webshop of fysieke H&M winkels. De H&M Cadeaukaart kun je bestellen op cadeaubon.nl. Voeg een feestelijke verpakking en een persoonlijke boodschap toe et voilà, jij bent klaar voor het feestje.


Wil je er net iets extra’s van maken? Voeg dan een cadeaupakket toe met bijvoorbeeld Lowlander bier, Klepper & Klepper drop of de Dutch Tea Maestro. Zo wordt een cadeaubon van H&M cadeau geven nóg leuker. Jij maakt de keuze, wij zorgen dat het bezorgd wordt. 


Bestel je bij cadeaubon.nl op werkdagen voor 17.00 uur? Dan wordt jouw bestelling vandaag nog verzonden. Ideaal voor de last minute cadeaushoppers. 
 

H&M Cadeaukaart saldo checken

Wil je jouw H&M Cadeaukaart saldo checken? Dat kan via de saldochecker van H&M. Vul je giftcardnummer en pincode in en klik op ‘Saldo controleren’. Het bedrag kun je in één keer of in delen besteden. De cadeaukaart is 5 jaar geldig na uitgifte. 


De H&M Cadeaukaart kun je als digitale of fysieke cadeaubon bestellen. Je kunt hem besteden in de webshop en in alle H&M (HOME) winkels. In de webshop kies je bij het afrekenen voor ‘Giftcards toevoegen’. In de winkel laat je gemakkelijk de barcode scannen. Happy shopping!