Wehkamp Cadeaukaart
Wehkamp Cadeaukaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Wehkamp Cadeaukaart

  • 400.000 artikelen in mode, wonen, beauty en meer

  • Te besteden aan het hele assortiment van Wehkamp

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De Wehkamp Cadeaukaart bestel je makkelijk en snel online! De Wehkamp Cadeaukaart is zowel als persoonlijk als zakelijk cadeau zeer geschikt. De ontvanger kan zelf een leuk product uitzoeken in de zeer uitgebreide webshop van Wehkamp. De ontvanger kan kiezen uit producten in de categorieën kleren, wonen & slapen, tuin & klussen, huishouden en nog veel meer! Bestel daarom gauw de Wehkamp Cadeaukaart!

Deze cadeaukaart is online op Wehkamp.nl te besteden tot 2 jaar na uitgifte.

Veelgestelde vragen

Waar is de Wehkamp Cadeaukaart te koop?

Je kunt de Wehkamp Cadeaukaart bestellen op Cadeaubon.nl. Je kiest zelf het gewenste bedrag, variërend van €10 tot €150. Daarnaast heb je de mogelijkheid om optioneel een leuke verpakking te selecteren en eventueel een persoonlijke boodschap toe te voegen. Wanneer je op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt, wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Als je ervoor hebt gekozen om de Wehkamp Cadeaukaart digitaal te ontvangen, zal deze binnen een uur in je mailbox verschijnen.

 

Waar is de Wehkamp Cadeaukaart te besteden?

De Wehkamp Cadeaukaart is te besteden aan het hele assortiment van Wehkamp, denk aan; mode, wonen, speelgoed en meer. Bekijk de website voor de mogelijkheden! 

Hoe werkt de Wehkamp Cadeaukaart?

Om je Wehkamp Cadeaukaart te kunnen gebruiken volg je deze eenvoudige stappen: 

1. Ga naar de Wehkamp website om je cadeaukaart te verzilveren. 
2. Plaats je bestelling en ga door naar betalen. 
3. Kies voor 'cadeaukaart of kortingscode?' en vul de code van jouw cadeaukaart in. Het bedrag word automatisch verrekend. Saldo over? deze kun je op een later moment weer verzilveren.

Hoe lang is de Wehkamp Cadeaukaart geldig?

De Wehkamp Cadeaukaart is 2 jaar geldig. 

Welk saldo staat er op mijn Wehkamp Cadeaukaart?

Bekijk gemakkelijk het saldo van jouw cadeaukaart op de website van Wehkamp onder check je saldo
Voer daar je cadeaukaartcode in en je saldo word meteen zichtbaar.

De Wehkamp Cadeaukaart

Je wilt iemand bedanken. Of feliciteren. Of gewoon verrassen. Zomaar. Om even te laten weten dat je om iemand geeft. Dan is de Wehkamp cadeaukaart het perfecte cadeautje. Want met de Wehkamp cadeaukaart geef je iemand een verrassende keuze mode, wonen en beauty cadeau. Van Only tot Guess: bij Wehkamp kun je kiezen uit meer dan 2000 grote en kleine merken. Zo geef je iets wat zeker in de smaak zal vallen. Veel plezier alvast! Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar en is daarom terug te vinden in ons overzicht van Digitale Cadeaubonnen.

De Wehkamp Cadeaukaart geven

Je wilt iets geven maar je weet niet wat. Iets leuks voor in huis bijvoorbeeld. Of een mooi sieraad. Iets om aan te trekken. Hoe weet je nu of het in de smaak valt? Precies, dat weet je niet. Gelukkig hebben wij de oplossing: de Wehkamp cadeaukaart. Daarmee geef je eigenlijk heel Wehkamp cadeau! Oftewel: een verrassende keuze uit dan 500 grote en kleine modemerken. Van Mango tot Scotch & Soda en van Sissy-boy tot WE Fashion. Maar ook voor beauty, sieraden, woonaccessoires en elektronica ben je bij Wehkamp aan het juist adres. Het maakt dus niet uit wat voor smaak iemand heeft. Als gever bepaal je zelf hoeveel de Wehkamp cadeaukaart waard is. Het saldo van de Wehkamp cadeaukaart varieert tussen €10,- en de €150,-. Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om zelf een boodschap toe te voegen. Daarmee kun je het echt persoonlijk maken. Tot slot: met de Wehkamp cadeaukaart gun je iemand twee verrassingsmomentjes. De eerste keer als je de Wehkamp cadeaukaart geeft. De tweede keer als de Wehkamp-bezorger met de pakketjes langskomt. Kortom, met de Wehkamp cadeaukaart heb je het ideale cadeautje in handen. Veel plezier met geven!