Minecraft Minecoins

Minecraft Minecoins

  • Te gebruiken als geld in de game.

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Te bestellen in een waarde van 1720 en/of 3500 Minecoins.

  • Onbeperkt geldig

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€9,99

Met de Minecraft Minecoins geef je de gelukkige gamer de mogelijkheid om 1720 en/of 3500 Minecoins in de game te gebruiken. Met de Minecraft Minecoins heb je altijd een leuk cadeau om te geven waarbij de ontvanger helemaal zelf kiest waaraan de Minecoins worden uitbesteed. Bestel deze digitale cadeaukaart gelijk en haal hiermee een cadeau in huis waar een gamer blij van wordt.

Deze cadeaubon is te bestellen in een waarde van 1720 en/of 3500 Minecoins. En is alleen online te besteden. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Minecraft Minecoins bestellen?

Hier op cadeaubon.nl! Het is een digitale cadeaukaart met een vaste waarde van €9,99 en/of €19,99. Via jouw gekozen e-mail wordt de e-voucher naar je toegestuurd!

Waar kan ik de Minecraft Minecoins aan besteden?

Met de Minecraft Minecoins geef je de ontvanger de mogelijkheid om 1720 en/of 3500 Minecoins in de game van Minecraft te gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe skin zijn, minispellen of Survival spawns. De verzilverinstructies vind je op minecraft.net/redeemcoins.

Hoe lang is de Minecraft Minecoins geldig?

De Minecraft Minecoins is onbeperkt geldig en kan worden gebruikt zolang er tegoed op staat!

Terms and Conditions

NIET COMPATIBEL MET PLAYSTATION OF MINECRAFT: JAVA-EDITIE.

MINECOINS VEREISEN DE MINECRAFT EARTH STORE OF EEN VERSIE VAN MINECRAFT MET MINECRAFT MARKETPLACE. ER KUNNEN UPDATES VEREIST ZIJN.

Je Minecoins worden gekoppeld aan je Xbox Live-account. MINECRAFT MINECOINS PACK – 1720 MINECOINS Gebruik Minecoins om content in Minecraft te kopen (er zijn uitzonderingen). Vind nieuwe manieren om te spelen en ontdek een voortdurend bijgewerkte bibliotheek met spannende nieuwe content! GEEN CREDITCARD VEREIST. GELDIG VOOR GEBRUIK IN LANDEN IN EU/EVA EN UE/AELE. In aanmerking komende producten en de prijzen verschillen per regio, apparaat en in de loop van de tijd. Er kunnen geografische beperkingen, land- en saldobeperkingen, belastingen, en kosten voor internetverbinding van toepassing zijn. Voor sommige content zijn betaalde abonnementen vereist. Leeftijdsbeperkingen van toepassing. Behalve waar wettelijk vereist, kunnen codes niet worden verzilverd of ingewisseld voor contanten en zijn ze niet restitueerbaar. Als je een nieuw Xbox Live-account wilt aanmaken of de volledige voorwaarden (die zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd kunnen worden) wilt bekijken, ga je naar xbox.com/live. Ongeldig daar waar verboden of beperkt bij de wet. Minecraft is een handelsmerk van Mojang Synergies AB.

Verzilverinstructies

NAAR VERZILVEREN: Onthul voorzichtig de code en verzilver deze bij minecraft.net/redeemcoins.

Minecoin packs cadeaukaart: een must-have voor Minecrafters

Minecraft is een van de populairste games voor kinderen vanaf 7 jaar. Jouw Minecraft cadeaukaart is dus een gegarandeerde blijmaker. De ontvanger kan de minecoins van jouw Minecoin Pack inzetten voor nieuwe avonturenkaarten, mini-games, skinpacks en mashup packs. En geloof ons, daar wordt een Minecrafter heel happy van!

Dat wordt lekker shoppen in de Minecraft Marketplace

Met de coins van jouw Minecoins Pack cadeaukaart is van alles te koop. Verrassende, gekke en wonderlijke creaties van andere Minecrafters die de game nóg leuker en spannender maken. Of je nu een Minecoins Pack van 1720 of 3500 coins cadeau geeft, jouw minecoins komen goed terecht.

Dit kan de ontvanger kopen met jouw Minecoins Pack cadeaukaart:

- Skin pakketten: een nieuwe look voor je character
- Texture pakketten: nieuwe look voor je blokken en items
- Mashup pakketten: themawerelden incl. skins en textures
- Avonturenkaarten: ga op avontuur in handgemaakte landschappen
- Minispellen: uitdagingen en puzzels om samen of alleen te spelen
- Survival spawns: hier kun je je opladen voor het volgende avontuur

Bouwen, samenwerken en strijden

Je kunt Minecraft spelen in verschillende 'modes': Survival, Creative, Hardcore, Spectator, en Adventure. Elke mode biedt andere uitdagingen. Ben je een creatieve bouwer, zoek je graag het avontuur op, of strijd je het liefst samen met anderen tegen monsters en rivalen? Welke mode de ontvanger ook kiest: dankzij jouw minecoins cadeaukaart komt de gamer verder in het spel.

Inwisselen van een Minecoin cadeaukaart is zo gedaan

- Log met je Minecraft-account in op Minecraft.net
- Klik op de knop Verzilveren
- Scroll iets omlaag naar Minecoins Inwisselen
- Voer de code in van je Minecoins Pack cadeaukaart
- Klik op Indienen

Dat is alles. De minecoins van je cadeaukaart zijn nu gekoppeld aan je account. Happy shopping!

Je hebt je Minecraft minecoins cadeaukaart vandaag al binnen

Als je vandaag een Minecraft 1720 minecoins of Minecraft 3500 minecoins cadeaucard bestelt, krijg je ‘m vandaag nog in je inbox! Bestellen is easy. Kies welk Minecoins Pack cadeau wil doen. Vul je gegevens in, betaal veilig met iDEAL en je Minecraft minecoins gift card is onderweg naar je inbox!