Roblox Cadeaukaart
Roblox Cadeaukaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Roblox Cadeaukaart

  • Haal nog meer uit Roblox.

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Te bestellen in waarden van € 10,- tot € 200,-

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€10,00

Cadeau nodig voor een Roblox-liefhebber? Geef een digitale Roblox cadeaukaart van €10 of €20 inclusief gratis virtueel item. Gebruik Roblox-cadeaubonnen om Robux (de virtuele valuta op Roblox) te kopen en ontvang extra spelcontent of upgrade je avatar met gave items. Je kunt de pret ook verdubbelen door je cadeaubon te verzilveren voor een Roblox-abonnement.

Roblox biedt iedereen de mogelijkheid zijn fantasie de vrije loop te laten, iets te creëren en lol te maken met vrienden door miljoenen meeslepende 3D-ervaringen te ontdekken die allemaal zijn gebouwd door een wereldwijde community van gameontwikkelaars.

De Roblox Cadeaukaart is onbeperkt geldig en is online te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is de Roblox Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Roblox Cadeaukaart. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende vouchers ter waarde van een vast bedrag. Daarnaast kan je ook zelf een waarde uitkiezen tussen €10 en €200. Je ontvangt de code vervolgens direct per e-mail, zodat je het tegoed gelijk kan gebruiken.

 

Waar kan ik de Roblox Cadeaukaart aan uitgeven?

Roblox heeft uitgebreide mogelijkheden om je personage uniek te kleden. Met de Robux die op de cadeaukaart staan schaf je bijvoorbeeld toffe emotes, handige power-ups en stoere wapens aan. Door een Roblox Cadeaukaart te kopen, koop je dus eigenlijk in één keer over heel veel Robux. 

Wat is Roblox?

Roblox is een spel waarbij je samen met andere gamers van verschillende leeftijden speelt en zelf je eigen levels creëert. Deze game is gratis te downloaden en te spelen. Ook is het mogelijk om te spelen op diverse apparaten. Zo is de game beschikbaar op de Nintendo Switch, PC, Xbox, tablet en op de smartphone (iOS of Android). Om dit spel te spelen heb je enkel een account nodig. 

Wat is Robux?

De game Roblox is gratis om te spelen, maar je hebt voor sommige opties en extra’s wel Robux nodig. Robux is de in-game valuta van Roblox.

Hoe krijg je Robux van een Roblox Cadeaukaart?

Hoe werkt het opwaarderen binnen Roblox? Om de Robux van een Roblox Cadeaukaart te gebruiken volg je de volgende stappen:

•    Ga naar Roblox.com/gamecard en log in op je account.
•    Selecteer 'Gift Cards' in het linkermenu.
•    Klik op 'Redeem Now'.
•    Voer de code in en klik op 'Redeem'.
•    Je Roblox-tegoed is opgewaardeerd!
 

Hoeveel Robux krijg je voor 10, 20 of 50 euro?

Voor 10 euro ontvang je 800 Robux.
Voor 20 euro ontvang je 1700 Robux
Voor 50 euro ontvang je 4500 Robux
 

Moet ik de Roblox Cadeaukaart activeren?

De Roblox Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. Je hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Hoe lang is de Roblox Cadeaukaart geldig?

De Roblox Cadeaukaart is onbeperkt geldig. Je ontvangt de code bovendien direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Waar kan ik het saldo van mijn Roblox Cadeaukaart checken?

Benieuwd naar het saldo op je Roblox Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van Roblox.

Hoe kan ik de Roblox Cadeaukaart verzilveren?

Je kunt de Roblox Cadeaukaart verzilveren op de website van Roblox.

Waar kan ik de Roblox Cadeaukaart inwisselen?

Je kunt de Roblox Cadeaukaart inwisselen in je account op Roblox.com.

Verzilverinstructies

  1. Ga in je browser naar Roblox.com/redeem
  2. Log in of maak een account
  3. Voer je pincode in op de website
  4. Geef je tegoed uit aan Robux of een Roblox Premium-abonnement

Geef een Roblox gift card cadeau

Roblox is een van de populairste games van dit moment. Begrijpelijk. Je kunt er miljoenen (ja, echt, miljoenen!) games spelen, vrienden maken en zelfs je eigen games bouwen. In de wereld van Roblox gebruik je Robux om extra items en extra content te kopen.

Elke Roblox fan wil extra Robux

Een Roblox gift card is het beste cadeau dat je een Roblox fan kunt geven. De ontvanger weet waarschijnlijk al precies wat hij of zij ermee gaat doen. Bijvoorbeeld nieuwe accessoires of een compleet nieuw uiterlijk voor zijn of haar avatar. Misschien worden de Robux besteed aan een pet, een game of nieuwe skills? De opties zijn eindeloos!

Dit kan je doen met een Roblox gift card:

- Je kunt de Robux besteden in de Avatar shop.
- Koop skins, kleding, emotes, accessoires, pets of skills voor je avatar
- Je kunt de Robux besteden aan games.
- Krijg toegang tot games, exclusieve levels en extra functies
- Je kunt Robux inzetten voor jouw eigen groep.
- Groep beginnen, adverteren, naam en rang aanpassen, video thumbnail maken

Je Roblox gift card komt vandaag nog naar je inbox

Als je vandaag je Roblox gift card bestelt, krijg je ‘m vandaag nog in je inbox!

Algemene Voorwaarden

Door deze cadeaukaart te kopen, te accepteren of in te wisselen accepteer je deze algemene voorwaarden en de Roblox Gebruiksvoorwaarden (beschikbaar op http://www.roblox.com/termsofuse), welke beide onderhevig zijn aan wijzigingen. Deze kaart kan alleen worden ingewisseld op www.roblox.com voor Roblox tegoed, dat alleen mag worden gebruikt om Robux te kopen of een Roblox premium-abonnement af te sluiten (beschikbaarheid en prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen – zie http://www.roblox.com/upgrades/robux). Deze kaart kan niet ingewisseld worden voor geld, behalve wanneer dit wettelijk vereist is. Om deze kaart in te wisselen en Roblox tegoed te gebruiken moet je 18 jaar of ouder zijn of toestemming van je ouders of verzorgers verkrijgen, toegang tot internet hebben, een Roblox account aanmaken, en de Roblox algemene voorwaarden accepteren of deze door je ouders of verzorgers laten accepteren wanneer je jonger dan 18 jaar bent. Doorverkoop is niet toegestaan. Roblox is niet verantwoordelijk wanneer deze kaart wordt gebruikt zonder jouw toestemming of als deze is verloren, gestolen of beschadigd. Deze kaart is uitgegeven door en vertegenwoordigt enkel een verplichting voor Roblox Prepaid Company, LLC. De volledige algemene voorwaarden, die aan wijziging onderhevig is vind je op www.roblox.com/giftcardterms

© 2023 Roblox Corporation. Alle rechten voorbehouden.

Houd er rekening mee dat deze Algemene Voorwaarden een aanvulling vormen op de algemene gebruiksvoorwaarden van www.roblox.com. Alle bepalingen van de algemene gebruiksvoorwaarden zijn ook van toepassing op de cadeaubonnen, tenzij in deze Algemene Voorwaarden anders wordt vermeld.