Nationale Golfbon
Nationale Golfbon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Nationale Golfbon

  • Te besteden bij 50+ golfbanen en de RS Golfshop

  • Om te ruilen voor greenfee of golflessen

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Wil je het perfecte cadeau geven aan een echte golfliefhebber? Schenk dan de Nationale Golfbon, het leukste golfcadeau van Nederland! Dit cadeau is zowel geschikt voor beginnende als ervaren golfers. De Nationale Golfbon is te besteden bij meer dan 50 golfbanen en om te ruilen voor greenfee of golflessen. Ook kan de ontvanger terecht bij de (online) RS Golfshop voor de mooiste golfartikelen. De Nationale Golfbon is een leuk en veelzijdig cadeau. Bestel nu online met een waarde naar keuze tot €150.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte en kan zowel online als in de aangesloten fysieke winkels worden besteed.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de Nationale Golfbon precies in?

De ontvanger van de Nationale Golfbon kan met deze cadeaukaart greenfee, golflessen of golfartikelen betalen. Dit kan zowel online als bij de aangesloten golflocaties. Zie het overzicht op de website van Nationale Golfbon.

Hoe werkt de Nationale Golfbon?

Je bestelt de Nationale Golfbon via onze website. Kies een waarde tussen de €10 en €150 en ontvang de fysieke cadeaubon in je brievenbus. Bestel je vóór 17:00, dan wordt de Golfbon dezelfde dag nog verstuurd!

Tip: Om je cadeaukaart nóg specialer te maken kun je deze in een feestelijke verpakking opsturen naar de ontvanger!

Hoe lang is mijn Nationale Golfbon geldig?

De Nationale Golfbon heeft een geldigheid van 2 jaar na uitgifte. Na afloop van het tweede jaar vervalt het saldo op je cadeaukaart. Het is niet mogelijk om je Golfbon te verlengen.

Welk saldo staat er op mijn Nationale Golfbon?

Benieuwd naar het saldo op je Nationale Golfbon? Gebruik dan de saldochecker van de Nationale Golfbon.

Waar is de Nationale Golfbon te besteden?

De Nationale Golfbon is te besteden bij één van de 50+ aangesloten golfbanen, golfshops en golfscholen. Bekijk het hele overzicht op de website van de golfbon

Waar is de Nationale Golfbon te koop?

Je koopt de Nationale Golfbon makkelijk online bij cadeaubon.nl. Kies het bedrag, een feestelijke verpakking en schrijf een boodschap. Even afrekenen en wij doen de rest!

Nationale Golfbon als cadeau

De Nationale Golfbon is een persoonlijk cadeau, waarmee je de golfer (in spé) kunt verrassen. Wanneer iemand jarig is of om een andere reden een cadeautje heeft verdiend, is het altijd het leukst om iets persoonlijks te geven wat bij de interesses van die persoon aansluit. 

Maar wat geeft je aan de echte golfliefhebber? Nieuwe clubs die diegene misschien wel niet nodig heeft? Een toegangskaart tot een baan waar de ontvanger misschien wel al heel vaak heeft gegolft? Met zo’n specifieke hobby is het lastig om hét perfecte cadeau te geven. Daar hebben wij nu een oplossing voor gevonden! Je kunt nu de Nationale Golfbon schenken aan een echte golffanaat! Met deze cadeaubon kan de ontvanger zich helemaal uitleven op het gebied van golf in de breedste zin van het woord. 

Het is tevens een geschikt golfcadeau voor zowel beginnende als ervaren golfers. Als iemand interesse heeft in sport en golfen kun je dus onmogelijk de plank mis slaan met dit cadeau. Wil je dit leuke geschenk ook cadeau geven? Bestel de Nationale Golfbon dan nu op cadeaubon.nl

Waar kan ik golfen met de Nationale Golfbon?

De Nationale Golfbon is op verschillende manieren te besteden, wat het een heel veelzijdig cadeau maakt. De ervaren golfer kan terecht bij een groot aantal golfbanen in Nederland. Hier kan de Golfbon omgeruild worden voor de greenfee. De beginnende golfer kan de cadeaukaart inwisselen voor een golfles. Hier kan hij of zij een training volgen en werken aan de techniek. 

De golfbon besteden aan een uitje met het hele gezin of een groep vrienden? Dan kan je kiezen voor Pitch & Putt. De Nationale Golfbon is overigens ook te besteden in de RS Golfshop. Dit is een uitgebreide webwinkel waar ze alle golfgerelateerde artikelen verkopen die je maar kunt bedenken. Dit is dus de droom van iedere golfer. Golfclubs, tassen, handschoenen, golftrolleys en nog veel meer. Hier kan gewoon met de Nationale Golfbon betaald worden. 

Tenslotte is de cadeaukaart ook te besteden aan e-vouchers van Green Free waarmee met tot wel 50% korting gegolfd kan worden. Kortom: keuze zat met de Nationale Golfbon. Ga dus nu naar de bestelpagina en koop het leukste golfcadeau van Nederland.