Nintendo eShop Card

Nintendo eShop Card

  • Te besteden bij de Nintendo eShop

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in vaste waarden van €15,-, €25,- en €50,-

  • Onbeperkt geldig

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Kosten

Bestel nu je digitale code voor Nintendo eShop-tegoed. Beschikbaar in een waarde van €15,-, €25,- en €50,-

Tover een lach op het gezicht van vrienden of familie (of op je eigen gezicht!) met een Nintendo eShop Card! Deze kaart is het perfecte cadeau voor iedereen die van games en spelplezier houdt! Nintendo eShop Cards zijn een snel, eenvoudig en veilig alternatief voor creditcards bij de aankoop van games en andere content in de Nintendo eShop of op de officiële Nintendo-website. In de Nintendo eShop op de Nintendo Switch vind je allerlei games die je meteen kunt kopen en downloaden. De digitale code kan worden gebruikt op een Nintendo Switch.

Het aanvullen van je Nintendo eShop-tegoed met Nintendo eShop Cards is mogelijk in de volgende bedragen: € 15, € 25 en € 50. Houd er rekening mee dat de Nintendo eShop-prijzen worden weergegeven in de valuta die overeenkomt met de land- of regio-instelling van je Nintendo-account.

Deze cadeaukaart is alleen online te besteden in de Nintendo eShop.

Algemene voorwaarden

Om deze kaart te kunnen gebruiken, heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleidsbepalingen. Mogelijk zul je ook een Nintendo-account moeten maken of koppelen.

Deze code:
- Kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta
- Kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld
- Zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH

Hoe je de code gebruikt op de Nintendo Switch

Kies in de Nintendo eShop CODE GEBRUIKEN of TEGOED AANVULLEN en volg de instructies op het scherm.

Geef een Nintendo eshop card als cadeautje

Een gamer blij maken is eigenlijk heel makkelijk. Geef een Nintendo cadeaukaart en succes is gegarandeerd. Er is geen Nintendo-speler die niet graag in de eShop shopt. Grote kans dat jouw Nintendo cadeaubon al dezelfde dag wordt gebruikt!

Elke Nintendo speler komt in de eShop

Nieuwe games, exclusieve downloads, demo's en merchandise … Of de ontvanger nou speelt op een Switch, een DS, een Wii of via de app: de eShop is vol met games en goodies. En het aanbod groeit elke dag.

Hiervoor kan je een Nintendo tegoed gebruiken:

- Games en pre-orders 
- Speluitbreiding en extra's content
- Abonnementen en uitbreidingspakketten

Bestel snel, betaal veilig

Een Nintendo cadeaukaart is zo besteld. Kies welke cadeaukaart je wil geven €15, €25 of €50, Vul je gegevens in en betaal veilig met iDEAL. Je cadeaukaart komt direct naar je inbox.