Nintendo Switch Lidmaatschap

Nintendo Switch Lidmaatschap

  • Speel een groeiende collectie klassieke games met toegevoegde onlinestanden

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Exclusieve aanbiedingen voor leden

  • Geldig tot 3 en 12 maanden na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€7,99

Is jouw broertje, buurmeisje, nichtje of neefje he-le-maal gek van de Nintendo Switch? Dan doet hij of zij vast een vreugdedansje wanneer deze cadeaukaart uitgepakt wordt. Met een Nintendo Switch Lidmaatschap geef je een Nintendo abonnement van 3 of 12 maanden cadeau.
 
De ontvanger speelt een groeiende collectie klassieke games met toegevoegde onlinestanden. Ook is er een speciale app waarin je contact houdt met vrienden. Met de Nintendo Switch speel je zelf of tegen anderen. Bestel deze digitale Nintendo Switch cadeaukaart nu voor de échte spelletjesliefhebber. 

Deze cadeaukaart is alleen online te besteden in de Nintendo eShop.

Veelgestelde vragen

Waar is het Nintendo Switch Lidmaatschap aan te besteden?

De titel zegt het al: met het Nintendo Switch Lidmaatschap geef je iemand (of jezelf) een abonnement van 3 maanden of 12 maanden cadeau. Dit lidmaatschap is alleen compatibel met de Nintendo Switch en is alleen te gebruiken in de Europese Nintendo eShop en daar waar een Nintendo Switch Online-lidmaatschap verkrijgbaar is.

Hoe werkt het Nintendo Switch Lidmaatschap?

Kies 'Code gebruiken' in de Nintendo eShop op een Nintendo Switch-systeem en volg de instructies op het scherm, of bezoek de officiële website (via een pc of ander apparaat): https://ec.nintendo.com/redeem

Hoe lang is het Nintendo Switch Lidmaatschap geldig?

Het Nintendo Switch Lidmaatschap is onbeperkt geldig.

Waar is het Nintendo Switch Lidmaatschap te koop?

Het Nintendo Switch Lidmaatschap bestel je makkelijk bovenaan deze pagina. Deze cadeaukaart is alleen digitaal verkrijgbaar en zit binnen enkele minuten in je mailbox. 

Waarom geef ik een Nintendo Switch Lidmaatschap cadeau?

Een Nintendo Switch Lidmaatschap is ideaal voor de spelletjesliefhebber. Zo kan de ontvanger helemaal losgaan met de verschillende games en weet jij zeker dat je een geliefd cadeau geeft. 

Hoe check ik het saldo van mijn Nintendo Switch Lidmaatschap?

Het Nintendo Switch Lidmaatschap heeft een vaste waarde van €7,99 (3 maanden) of €19,99 (12 maanden). Je kunt het lidmaatschap toevoegen aan je account en daar de status van je lidmaatschap bekijken. 

Geef een Nintendo Switch Cadeaukaart!

Met de Nintendo Switch Cadeaukaart kan de ontvanger online gamen met of tegen anderen, voicechatten met online vrienden en klassieke games spelen. Ideaal voor de spelletjesliefhebber.

Als je een Nintendo Switch Lidmaatschap bestelt, heb je ‘m vandaag nog in je inbox! Bestellen is makkelijk: kies eerst welk abonnement je cadeau wil doen (drie maanden of een jaar). Vul je gegevens in, betaal met iDEAL en de Nintendo Switch Online cadeaukaart is onderweg naar je inbox
 

Je Nintendo Switch Cadeau inwisselen

Heb je een cadeaubon voor de Nintendo Switch gekregen? Dan kun je vast jouw geluk niet op. Tijd om hem in te wisselen, zodat je snel kunt gamen.

Nintendo Switch Cadeau inwisselen doe je in de Nintendo eShop of via de officiële website. Kies ‘Code gebruiken’ en volg de instructies. Je kunt vervolgens - afhankelijk van de cadeaubon - 3 of 12 maanden gamen op jouw Nintendo Switch.

Meer spellen, meer fun met een Nintendo Switch bon

Een cadeautje kiezen kan best lastig zijn. Speelt de gelukkige graag op een Nintendo Switch? Dan weten we het zeker: deze cadeaukaart is 100% raak! Met een Nintendo Switch bon wordt spelen interactief, sociaal en nóg spannender.

Alle extra's van een Nintendo Switch

Lidmaatschap
- Online gamen met of tegen anderen
- Voice-chatten met online vrienden 
- Exclusieve content voor leden 
- Toegang tot klassieke games
- Backup van je instellingen en games

Nintendo Switch lidmaatschap voorwaarden

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop en daar waar een Nintendo Switch Online-lidmaatschap verkrijgbaar is.

Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Deze code:
- kan slechts één keer worden gebruikt.
- kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
- zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH