Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

  • Voor tickets bij meer dan 300 podia in Nederland!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

De Podium Cadeaukaart is het ideale geschenk voor iedereen die dol is op muziek, dans en theater. Met deze kaart kan de ontvanger namelijk kaartjes kopen voor allerlei soorten voorstellingen en concerten door heel het land. Er zijn maar liefst 300+ podia aangesloten bij de Podium Cadeaukaart. Er zit dus altijd wel een leuk evenement bij! Koop de Podium Cadeaukaart nu online en bestel er ook een mooie cadeauverpakking bij.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte. En is zowel online als op de deelnemende locaties te besteden. 

Veelgestelde vragen

Waar is de Podium Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Podium Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wilt zetten, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Waar is de Podium Cadeaukaart te besteden?

De Podium Cadeaukaart is te besteden bij ruim 300 theaters, danspodia en concertzalen. Bekijk hier waar je Podium Cadeaukaart kunt verzilveren

Hoe werkt de Podium Cadeaukaart?

Je wisselt Podium Cadeaukaart in bij één van de aangesloten theaters, danspodia of concertzalen. Bij online reserveringen kan je betalen met deze cadeaukaart door de cijfercodes op de kaart in te voeren als er om een kaartnummer en veiligheidscode wordt gevraagd. Het volledige bedrag op de cadeaukaart, kan in delen worden besteed. 

Hoe werkt de veiligheidscode van de Podium Cadeaukaart?

De veiligheidscode wordt gevraagd als de cadeaukaart besteed wordt. Zowel online, als aan de kassabalie. Deze pincode staat vermeld op de achterkant van een fysieke Podium Cadeaukaart onder de grijze kraslaag. Heb je een digitale Podium Cadeaukaart ontvangen, dan staat de veiligheidscode in de e-mail.

Hoe lang is De Podium Cadeaukaart geldig?

De Podium Cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte en het saldo is in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Podium Cadeaukaart?

Benieuwd naar het saldo op jouw Podium Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van Podium Cadeaukaart.

Moet ik Podium Cadeaukaart activeren?

Podium Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren.

Is de Podium Cadeaukaart ook te gebruiken voor de bioscoop?

De Podium Cadeaukaart kan niet worden ingewisseld bij bioscopen, alleen bij theaters, concertzalen en danspodia. Ben je op zoek naar een cadeaukaart voor de bioscoop? Kies dan voor de Nationale Bioscoopbon

Welke voorstellingen zijn er te zien met de Podium Cadeaukaart?

Wil je weten welke voorstellingen er allemaal te zien zijn? Bekijk dan de uitgaansagenda van de Podium Cadeaukaart. 

Moet ik de Podium Cadeaukaart registreren?

De Podium Cadeaukaart is de enige cadeaukaart in Nederland die te verzekeren is tegen diefstal of verlies. Hiervoor registreer je de Podium Cadeaukaart op www.podiumcadeaukaart.nl. 

Waar kan ik een Podium Cadeaukaart bestellen?

De Podium Cadeaukaart kun je online bestellen bij cadeaubon.nl of aanschaffen in diverse winkels, waaronder Primera, Albert Heijn, COOP, Bruna en AKO. Je kunt de cadeaukaart bestellen in waardes variërend van €10,- tot €150,-. Plaats je de bestelling op een werkdag voor 17.00 uur? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Ontvang je de cadeaubon liever in je mailbox? Bestel dan de cadeaubon in een digitale variant.