Podium Cadeaukaart
Podium Cadeaukaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Podium Cadeaukaart

  • Voor tickets bij meer dan 300 podia in Nederland!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De Podium Cadeaukaart is het perfecte geschenk voor iedereen die dol is op muziek, dans en theater. Met deze cadeaubon kan de ontvanger namelijk kaartjes scoren voor allerlei soorten voorstellingen en concerten door het hele land. Er zijn maar liefst 300+ podia aangesloten bij de Podium Cadeaukaart. Dat betekent dar er altijd wel een voorstelling is voor de ontvanger.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte, zowel online als op de deelnemende locaties.

Veelgestelde vragen

Podium Cadeaukaart waar besteden?

De Podium Cadeaukaart is bij ruim 300 theaters, danspodia en concertzalen te besteden. Neem een kijkje op de website, waar je deze allemaal kunt besteden!

Hoe werkt de Podium Cadeaubon?

Je wisselt de Podium Cadeaukaart in bij één van de aangesloten theaters, danspodia of concertzalen. Bij online reserveringen betaalt de ontvanger eenvoudig met de cijfercode op de cadeaukaart. Het volledige bedrag op de kaart kan in delen worden besteed.

Hoe zit het met de Podium Cadeaukaart geldigheid?

De Podium Cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte.

Hoeveel Podium Cadeaukaart saldo heb ik nog?

Benieuwd naar het saldo op jouw Podium Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig zelf checken via de saldo check op de website van Podium Cadeaukaart.

Moet ik de Podium Cadeaukaart activeren?

De Podium Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus niet zelf te activeren.

Bestel je op factuur? Dan wordt de cadeaukaart geactiveerd na betaling.

Podium Cadeaukaart ook voor bioscoop?

Nee, de Podium Cadeaukaart kan niet worden ingewisseld bij bioscopen. Alleen bij theaters, concertzalen en danspodia.

Ben je op zoek naar een cadeaukaart voor de bioscoop? Kies dan voor de Nationale Bioscoopbon.

Geef een Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is hét cadeau om een liefhebber van cabaret, concerten, musicals of theatervoorstellingen mee te verrassen. De ontvanger kan namelijk allerlei voorstellingen bezoeken bij een van de ruim 300 aangesloten podia in Nederland.

Bij elkaar spelen deze podia ongeveer 50.000 voorstellingen per jaar. Keuze genoeg dus!

Beleef eindeloos plezier

De ontvanger kan zelf een voorstelling kiezen uit een breed scala aan theatershows en podiumkunsten. Dat wil zeggen; dans, muziek, cabaret, toneel, en nog veel meer! Met deze Cadeaukaart Podium kan iedere theaterliefhebber eindeloos plezier beleven.

Podium Cadeaukaart kopen online

Een Podium Cadeaubon geven is wel heel eenvoudig als je ‘m via cadeaubon.nl bestelt. Binnen een paar minuutjes heb jij namelijk je bestelling geplaatst én je hebt leuke mogelijkheden om je cadeau aan te kleden.

Zo kun je jouw Podium Cadeaukaart feestelijk in laten pakken via onze speciale inpakservice. We hebben verschillende verpakkingsmogelijkheden die aansluiten bij verschillende cadeaumomenten. Ook is het altijd mogelijk om een boodschap mee te sturen die bij de Podium Cadeaubon wordt geleverd. Handig, bijvoorbeeld wanneer je ‘m direct bij de ontvanger thuis laat bezorgen.

Het leukste cadeau voor theaterliefhebbers

Je bestelt de Podium Cadeaukaart gemakkelijk en snel bovenaan deze pagina. Bepaal het bedrag, kies de manier van verzenden en selecteer eventueel een feestelijke verpakking. De bon is dan al klaar om je winkelmandje in te gaan.

Heb je gekozen voor de verzendoptie ‘per post’ en besteld op een werkdag vóór 17:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden naar het opgegeven adres (die van jou of de ontvanger). Heb je gekozen voor de digitale verzendoptie? Dan wordt de digitale cadeaubon binnen een uur naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.

Wil jij een cadeaubon kopen, waarmee je een dag uit kunt geven naar eigen keuze? Verras je vrienden en familie met de Podium Cadeaukaart. Een theatershow geven was nog nooit zo eenvoudig en leuk!