Verskadokaart
Verskadokaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Verskadokaart

  • Te besteden bij verschillende winkels en speciaalzaken

  • Te bestellen in een vaste waarde van €10,-

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€10,00

Op zoek naar een origineel cadeau voor een echte fijnproever? Verras iemand op smakelijke wijze met de Verskadokaart! Met deze cadeaukaart kan je terecht bij bakkers, lunchrooms, poeliers, slagerijen, groente & fruit winkels, vis- en kaasspeciaalzaken, delicatessenwinkels en bloemisten. Voor iedereen die houdt van verse producten is deze cadeaukaart dus een absolute aanrader! Te besteden bij o.a. Délifrance, Kwalitaria, Ru-Vis, Meesterbakker Uljee, Van ’t Oever en De échte Groenteman. De Verskadokaart is te verkrijgen in een vaste waarde van €10,-, en is niet in delen te besteden.

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is zowel online (via de app) als in de winkel te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is de Verskadokaart te koop?

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de echte fijnproever? Met de Verskadokaart van €10,- geef je de ontvanger de keuze uit een scala aan heerlijke, verse producten! Bestel deze gemakkelijk op cadeaubon.nl. Bestel je 'm voor 17.00 uur, dan word de kaart dezelfde dag nog verzonden!

Waar is de Verskadokaart te besteden?

Vind gemakkelijk op verskadokaart.nl een deelnemende locatie bij jou in de buurt.
Zoals verschillende slagerijen, bakkers, groentewinkels en kaasspeciaalzaken.

Hoe werkt de Verskadokaart?

Wissel jouw Verskadokaart in bij één van de aangesloten locaties.
Laat de kaart scannen bij het afrekenen en het bedrag word automatisch verrekend met je boodschappen.

Let op: Helaas is het niet mogelijk om geld terug te ontvangen als je minder besteedt dan de waarde van de Verskadokaart. Geniet dus lekker van al het lekkers dat je kunt kopen met de kaart!

Hoe lang is de Verskadokaart geldig?

De Verskadokaart heeft een geldigheid van 2 jaar.

Welk saldo staat er op mijn Verskadokaart?

Op de Verskadokaart staat een bedrag van €10,-. Dit bedrag kan eenmalig vrij besteeds worden aan verse producten.
Besteedt je minder? Dan is het helaas niet mogelijk om geld terug te ontvangen dan de waarde van de Verskadkaart. Geniet dus van al het lekkers dat je kunt kopen met de kaart!

Geef een culinair cadeau met de Verskadokaart!

Heb je een foodie in je vriendengroep of wil je iemand verrassen met een uniek geschenk, de Verskadokaart biedt voor ieder wat wils. Met deze cadeaubon kan de ontvanger namelijk zelf zijn of haar favoriete versproducten uitkiezen, zoals gourmetpakketten, lokale/regionale specialiteiten, duurzame verspakketten en biologische lekkernijen. De Verskadokaart is te besteden aan een ruim assortiment bij lokale verswinkels, boerenmarkten en culinaire delicatessenwinkels. Zo geef je niet alleen een cadeau, maar ook een culinaire ervaring!

De Verskadokaart is ook gemakkelijk mee te nemen. Mocht er dus geen slagerij, bakker, groentewinkel of bijvoorbeeld kaasspeciaalzaak in de buurt zijn, dan kan de Verskadokaart simpelweg tijdens een dagje uit bij een verswinkel worden besteed.
 

Bestel nu jouw Verskadokaart

Het bestellen van een Verskadokaart is heel eenvoudig. Je kunt één of meerdere Verskadokaarten bestellen met een vaste waarde van €10,-. Je kunt ervoor kiezen om de Verskadokaart per post te laten bezorgen, op je eigen adres of die van de ontvanger, of je bestelt de digitale Verskadokaart. Wanneer je vóór 17.00 uur een fysieke Verskadokaart bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Als je de digitale Verskadokaart hebt gekozen, dan wordt deze binnen één uur naar de mailbox van het opgegeven mailadres verstuurd.

Wist je dat… je met de Verskadokaart de lokale ondernemers steunt en duurzame landbouw stimuleert.

De ontvanger kan zelf bepalen welke verse producten hij of zij wil kopen met dit versproducten geschenk. De Verskadokaart is tot 2 jaar na uitgifte geldig. Genoeg tijd om het lekkerste brood, fruit, kaas, vis of vlees uit te zoeken!

Wil jij dus iemand verrassen met een origineel en smakelijk cadeau? Bestel dan nu jouw Verskadokaart!