VVV Lekker & Weg
VVV Lekker & Weg
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart

 • Voor een etentje, avondje of dagje uit, een hotelovernachting en nog veel meer!

 • Keuze uit oneindig veel verschillende bestedingsmogelijkheden

 • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De VVV Lekker & Weg Cadeaukaart is altijd een goede keuze! De gelukkige ontvanger bepaalt met deze veelzijdige cadeaukaart helemaal zelf waar hij of zij zin in heeft. Een avondje uiteten in een goed restaurant, gezellig borrelen in een leuk cafe, een weekend weg en overnachten in een hotel op een droomlocatie, alles is mogelijk! Daarnaast is de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart ook te besteden bij o.a. musea, attractieparken, dierentuinen, sauna's, speeltuinen en kartbanen. Kortom met deze cadeaukaart zijn de mogelijkheden eindeloos en ben je dus altijd verzekerd van een geslaagd geschenk!

Deze cadeaubon is in delen te besteden tot 3 jaar na uitgifte. En is zowel fysiek als online te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart te koop?

Op cadeaubon.nl kun je de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart gemakkelijk en snel bestellen. Kies het gewenste bedrag van €10 tot €150, selecteer een verpakking die past bij de gelegenheid. En maak het cadeau persoonlijk met een unieke boodschap.
Plaats je je bestelling voor 17.00 uur, dan word het dezelfde dag nog verzonden! 

Waar is de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart te besteden?

De VVV Lekker & Weg Cadeaukaart is bij meer dan 17.000 locaties in Nederland te besteden, van restaurants tot pretparken, je vindt altijd iets leuks! Ontdek hier het complete aanbod.

 

 

 


 

Hoe werkt de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart?

De kaart is zowel online als offline te besteden bij meer dan 17.000 aangesloten partners in Nederland.

Online besteden:

 1. Ga naar vvvcadeaukaarten.nl en kies de gewenste cadeaukaart.
 2. Kies of je de kaart wilt omruilen voor een andere kaart of direct wilt besteden bij de webshop.
 3. Ga naar de webshop of locatie om je cadeaukaart te verzilveren.
 4. In de webshop voeg je de kaart toe in de winkelmand. Op locatie lever je de kaart in bij het afrekenen.
 5. Het bedrag wordt automatisch verrekend met het saldo op de kaart. Het resterende saldo blijft op de kaart staan voor toekomstig gebruik.

Offline besteden:

 1. Ga naar een van de 17.000 aangesloten partners in Nederland.
 2. Kies wat je wilt kopen en toon je VVV Lekker & Weg Cadeaukaart bij het afrekenen.
 3. Het bedrag wordt automatisch verrekend met het saldo op de kaart. Het resterende saldo blijft op de kaart staan voor toekomstig gebruik.

Hoe lang is de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart geldig?

De VVV Lekker & Weg Cadeaukaart is na aankoop minimaal 3 jaar geldig

Welk saldo staat er op mijn VVV Lekker & Weg Cadeaukaart?

Controleer je VVV cadeaukaart saldo in een handomdraai! Ga naar vvvcadeaukaarten.nl en klik op "Saldo check" onderaan de pagina.
Vul je 19-cijferige kaartnummer en pincode in en klik op "Check je saldo". Binnen enkele seconden zie je hoeveel tegoed er nog op je cadeaukaart staat!

VVV Lekker & Weg cadeau geven

Met de drukke levens die de meesten van ons tegenwoordig leiden is iedereen er wel eens aan toe om er soms lekker op uit te gaan! Een ontspannen dagje naar de sauna, een avond goed uiteten, en actieve dag vol plezier in een pretpark, of een droomovernachting in een heerlijk hotel. Wil je graag iemand verassen met een leuk uitje? Geef dan nu een VVV Lekker & Weg Cadeaukaart aan iemand die dat echt even heeft verdiend! De VVV Lekker & Weg Cadeaukaart is de nieuwe versie van onze oude VVV Lekkerweg Cadeaukaart en heeft nog veel meer bestedingsmogelijkheden! Met de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart kan de ontvanger terecht bij hotels, restaurants, sauna's, attractieparken, dierentuinen, musea en ga zo maar door! Je kunt de VVV Lekker & Weg cadeaubon op verschillende wijzen aanschaffen. Zo kun je de cadeaubon eenvoudig en veilig online bestellen, waarna de cadeaubon bij jou of bij de ontvanger thuis wordt bezorgd.

Bestel de VV Lekker & Weg online

Je kunt een bedrag naar keuze op de VVV Lekker & Weg cadeaubon zetten. Dat kan al vanaf €10,-, waardoor de VVV Lekker & Weg cadeaubon ook erg geschikt is als kleinigheidje. Je faciliteert dan geen compleet uitje, maar levert wel een leuke bijdrage daaraan! Danzij jou kan de ontvanger echt even ontspannen en iets leuks gaan doen De VVV Lekker & Weg is de meest veelzijdige cadeaubon met veel verschillende bestedingsmogelijkheden. Twijfel daarom niet langer en doe iemand een groot plezier met de VVV Lekker & Weg cadeaubon! Maak jouw cadeau nog persoonlijker door een eigen tekst, flesje wijn of cadeauverpakking toe te voegen aan jouw bestelling. Zo hebben we speciale themaverpakkingen voor onder andere een huwelijkscadeau, verjaardagscadeau en nog veel meer. Dit maakt jouw geschenk extra speciaal! Betalen doe je eenvoudig met Ideal of Creditcard. Zo haal je de VVV Lekker & Weg cadeaubon makkelijk en snel in huis.