Winkelcheque
Winkelcheque
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Winkelcheque

 • Van kleding tot een weekendje weg

 • Te besteden bij diverse leuke (online) winkels!

 • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Logo - Decathlon
 • Logo - Etos
 • Logo - Gall & Gall
 • Logo - Holland-Barrett
 • Logo - Hunkemoller
 • Logo - ICI Paris XL
 • Logo - Idenza
 • Logo - Little Green Bag
 • Logo - Plutosport
 • Logo - Rituals
 • Logo - Vintage Jewellery
 • Logo - Wehkamp

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Op zoek naar een origineel en veelzijdig cadeau? De Winkelcheque is absoluut dé cadeaubon op gebied van mode, accessoires, beautyproducten, droomovernachtingen en ga zo maar door. Deze flexibele cadeaubon kan door de ontvanger worden ingewisseld bij duizenden verschillende winkels en webshops.

De Winkelcheque is te besteden bij onder andere: 
Etos, Rituals, Plutosport, Gall & Gall, Ideal of Sweden, Holland & Barret, Zalando, Hunkemöller, ICI Paris XL, Only for Men, Wehkamp, The Little Green Bag, Coolblue, Idenza, EP:Beerepoot en Hotelgiftcard.

De Winkelcheque is ook een uitstekend zakelijk cadeau. Verras jouw medewerkers en zakenrelaties met deze cadeaukaart, waarmee zij zelf uitgebreid kunnen gaan winkelen. Personaliseer jouw Winkelcheque door bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de kaart laten drukken, of geef de cadeaubon samen met een van onze cadeaupakketten. Bekijk onze zakelijke pagina voor de uitgebreide mogelijkheden en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is zowel online als bij aangesloten locaties te besteden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn Winkelcheque winkels?

Winkelcheque is te besteden bij verschillende webwinkels en fysieke winkels, waaronder Hunkemöller, Weekendjeweg.nl, Vintage Jewellery, The Little Green Bag, Sparkle Amsterdam en Hotelgiftcard. Meer informatie kun je vinden op de website van Winkelcheque.

Hoe werkt Winkelcheque?

Je kan met de Winkelcheque een bezoekje brengen aan een winkel bij jou in de buurt die de Winkelcheque accepteert. Daarnaast kun je ook online met deze cheque betalen. Het bedrag dat op de kaart staat kun je in meerdere delen besteden

Hoe lang is Winkelcheque geldig?

De Winkelcheque heeft een geldigheid van 2 jaar na uitgifte. Het is niet mogelijk om je Winkelcheque te verlengen.

Wat is mijn Winkelcheque saldo?

Je kunt je saldo checken via de saldochecker van Winkelcheque.

Winkelcheque winkels

Wil je iemand een leuk, veelzijdig cadeau geven, maar weet je niet precies met welk cadeau je aan moet komen? Dan bieden wij je nu de oplossing met de Winkelcheque. Deze cadeaubon is altijd de juiste keuze! 

Wanneer je iemand een Winkelcheque geeft, kan de ontvanger een cadeau naar keuze aanschaffen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij The Little Green Bag, Hunkemoller en Vitaminstore. Maar ook webshops zoals Boeken Cadeau, Topbloemen en Weekendjeweg doen mee. Het aanbod is zeer breed en divers. Je kunt de Winkelcheque gebruiken voor een leuk boeket, maar ook voor tijdschriften en boeken, mooie juwelen en horloges, een leuk weekendje weg of leuke gadgets voor in huis. 

De diversiteit aan winkels en webshops maakt de Winkelcheque geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Je kunt ervan op aan dat je hiermee een cadeau geeft waar iemand iets mee kan, en dat niet uit beleefdheid eenmaal wordt gebruikt en vervolgens in een kast stof ligt te vangen. Geef een shopervaring cadeau met de Winkelcheque!

Winkelcheque inwisselen

Het leuke aan de Winkelcheque is dat je iemand oneindig veel mogelijkheden cadeau geeft. De Winkelcheque heeft een overzichtelijk aantal partners. Ook zijn er zowel online als offline winkels aangesloten bij de Winkelcheque. Zo kan iemand, ongeacht waar hij of zij woont, de cadeaubon altijd verzilveren voor een mooi geschenk. 

De Winkelcheque is onder andere te besteden bij alle Hunkemöller winkels in Nederland. Wil de ontvanger liever genieten van een ontspannen dagje? Dan kan hij of zij de Winkelcheque besteden aan een saunabezoek bij Thermen Bussloo bijvoorbeeld. Er zijn veel verschillende opties om te genieten van deze cadeaukaart.

De Winkelcheque inwisselen is heel makkelijk. Online vul je je kaartnummer in bij de optie ‘Cadeaubon’. In de fysieke winkels laat je jouw cadeaukaart scannen, zodat het bedrag verrekend wordt met het totaalbedrag.

Mijn Winkelcheque saldo

Zin om lekker te gaan winkelen met jouw Winkelcheque? Tijd om je saldo te checken! Dat doe je makkelijk in de saldochecker van Winkelcheque. Vul je kaartnummer in, vink aan dat je geen robot bent en klik op ‘Check je saldo’. Je kunt je Winkelcheque saldo in delen besteden en de cadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgifte.