Wonderbox - Cadeaubon Gefeliciteerd

Wonderbox - Cadeaubon Gefeliciteerd

 • Keuze uit ruim 14.000 verschillende belevenissen!

 • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

 • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Cadeaubon Gefeliciteerd van Wonderbox is het meest veelzijdige verjaardagscadeau om te geven! De ontvanger heeft de keuze uit meer dan 14.000 belevenissen, variërend van uitgebreide diners en heerlijke weekendjes weg tot ontspannende massages, verrassende proeverijen en diverse dagjes uit. Laat de jarige job genieten van een onvergetelijke belevenis in Nederland of ergens anders in Europa!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Gefeliciteerd te koop?

Verras iemand met een onvergetelijk verjaardagscadeau! De Wonderbox - Gefeliciteerd is een veelzijdige cadeaubox die altijd in de smaak valt. Bestel dit veelzijdige cadeau op cadeaubon.nl. En op een werkdag voor 17.00 uur bestelt? Dan wordt de cadeaubox dezelfde dag nog verzonden. 

De Wonderbox is een luxe cadeaubox, en dat is ook terug te zien in de verpakking. De cadeaubox wordt standaard geleverd in een feestelijke verpakking, die de ontvanger meteen in de stemming brengt.

Waar is de Wonderbox - Gefeliciteerd te besteden?

Met de Wonderbox - Gefeliciteerd maak je de jarige job blij met een cadeau waar hij of zij nog lang van kan genieten. Met meer dan 14.000 belevenissen is er voor ieder wat wils. Van een romantisch diner tot een actief weekendje weg, de jarige kan zijn of haar hart ophalen. Bekijk het complete aanbod op de Wonderbox website en verras de jarige met een onvergetelijk cadeau!

Hoe werkt de Wonderbox - Gefeliciteerd?

Wil je de Wonderbox - Gefeliciteerd gebruiken? Activeer hem dan eerst! Volg hiervoor de volgende stappen:

 1. Registreer de cadeaubox. Na aankoop kun je de cadeaubox registreren op de website van Wonderbox.
   
 2. Kies een belevenis. De ontvanger kan op de website van Wonderbox kiezen uit meer dan 14.000 belevenissen.
   
 3. Reserveer de belevenis. De ontvanger moet de belevenis reserveren bij de deelnemende locatie.
   
 4. Geniet van de belevenis!

Hoe lang is de Wonderbox - Gefeliciteerd geldig?

De Wonderbox - Gefeliciteerd is een geweldig cadeau voor een onvergetelijke ervaring, maar let op de geldigheid. De cadeaubox is geldig voor 3 jaar en 3 maanden na uitgifte, dus wacht niet te lang met het uitgeven ervan! 

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Gefeliciteerd?

De Wonderbox - Gefeliciteerd is een geweldig cadeau voor iedereen die houdt van een onvergetelijke ervaring. De cadeaubox is verkrijgbaar in waardes van €10,- tot €150,- euro, zodat je er altijd eentje vindt die bij je budget past. Wil je weten wat het actuele saldo van je cadeaubox is? Bekijk dan de officiële Wonderbox website om je saldo te bekijken.