Wonderbox - Romantisch voor twee

Wonderbox - Romantisch voor twee

 • Eindeloos veel romantische bestedingsmogelijkheden!

 • Te bestellen in een vaste waarde van €59,90-

 • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€59,90

Verras nu een stel met de Wonderbox - Romantisch voor twee en laat hen genieten van de meest romantische belevenissen! Zo kan er gekozen worden voor een sfeervol diner in een romantisch restaurant, een weekendje weg vol romantiek, een dagje sauna of een ontspannende massage. Met Romantisch voor twee heeft de ontvanger alle vrijheid om de perfecte romantische dag samen te stellen!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Romantisch voor twee te koop?

De Wonderbox - Romantisch voor twee is de perfecte manier om samen een onvergetelijke herinnering te creëren. 
Bestel de cadeaubox gemakkelijk en snel op cadeaubon.nl. Plaats je bestelling voor 17.00 uur en het word dezelfde dag nog verzonden! Wonderbox wordt standaard in een luxe cadeaubox geleverd, dus je hoeft geen cadeauverpakking te bestellen.

Waar is de Wonderbox - Romantisch voor twee te besteden?

De Wonderbox - Romantisch voor twee is een cadeaubon waarmee je samen met je geliefde een onvergetelijke romantische ervaring kunt beleven. Met deze cadeaubon heb je de keuze uit meer dan 3500 belevenissen, zoals een romantisch diner in een luxe restaurant, een overnachting in een romantisch hotel of een romantische boottocht.
Ontdek het uitgebreide aanbod van Wonderbox en vind de perfecte belevenis voor jou en je geliefde.

 

Hoe werkt de Wonderbox - Romantisch voor twee?

Om de Wonderbox - Romantisch voor twee te verzilveren, volg je deze stappen:

 1. Ga naar de Wonderbox website en registreer jouw Wonderbox cadeaubon.
   
 2. Kies samen met je geliefde een belevenis uit het aanbod. Op de website van Wonderbox vind je een ruim aanbod aan romantische belevenissen. Je kunt filteren op locatie, type belevenis en budget.
   
 3. Reserveer de belevenis. Nadat je een belevenis hebt gekozen, kun je deze reserveren bij de aanbieder. De aanbieder zal je informeren over de beschikbaarheid en de voorwaarden van de belevenis.
   
 4. Geniet van de ervaring! Op de dag van de belevenis kom je samen met je geliefde aan bij de locatie. De aanbieder zal je gastvrij ontvangen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Tips voor het kiezen van een belevenis:
- Denk na over wat jij en je geliefde leuk vinden.
- Bekijk de reviews van andere klanten.
- Lees de voorwaarden van de belevenis goed door.

Hoe lang is de Wonderbox - Romantisch voor twee geldig?

De geldigheid van de Wonderbox - Romantisch voor twee is 36 maanden na uitgifte. Dit betekent dat je nog ruim 3 jaar de tijd hebt om een onvergetelijke romantische ervaring te beleven.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Romantisch voor twee?

De Wonderbox - Romatisch voor twee is een cadeaubon met een vaste waarde van € 59,90. Wil je weten hoeveel saldo er nog op je cadeaubon staat? Ga dan naar de website van Wonderbox en vul je code in. Je ziet dan direct wat je nog kunt besteden aan een onvergetelijke romantische ervaring voor twee.