Wonderbox - Cadeaubon Restaurant

Wonderbox - Cadeaubon Restaurant

  • Te besteden bij talloze restaurants in Nederland en België

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring met Cadeaubon Restaurant van Wonderbox. De gelukkige ontvanger kan kiezen uit alle Eten & Drinken belevenissen van Wonderbox, van gezellige high tea's tot luxe borrels, uitgebreide diners en heerlijke lunches. Er zijn talloze restaurants in Nederland en België waar je deze cadeaubon kan besteden. Trakteer nu iemand op Cadeaubon Restaurant!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonische te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Restaurant te koop?

Cadeaubon.nl is de plek om snel en eenvoudig de Wonderbox - Cadeaubon Restaurant te bestellen. Met deze box geef je de ontvanger de keuze uit meer dan 3000 restaurants in Nederland. Bestel voor 17.00 uur nog op cadeaubon.nl en ontvang de cadeaukaart dezelfde dag nog. Daarnaast word de Wonderbox verzonden in een feestelijke verpakking.

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Restaurant te besteden?

Een romantisch diner voor twee in een sfeervol restaurant? Of  gewoon lekker uit eten met vrienden of familie? Met de Wonderbox - Cadeaubon Restaurant heb je de keuze uit meer dan 3.350 restaurants in Nederland. Geniet van een high tea, brunch, lunch, high wine, proeverij of een heerlijk diner. Bekijk het aanbod op de Wonderbox website en reserveer jouw tafel vandaag nog!

Hoe werkt de Wonderbox - Cadeaubon Restaurant?

Geniet samen van een restaurant belevenis door jouw Wonderbox te activeren! Volg hiervoor de volgende stappen: 

  1. Registreer de cadeaubox. Na aankoop kun je de cadeaubox registreren op de website van Wonderbox.
  2. Kies een restaurant. Bekijk het uitgebreide aanbod aan restaurants op de website van Wonderbox en kies jouw favoriet.
  3. Reserveer een tafel. Bel of mail het restaurant om een tafel te reserveren.

Geniet van een heerlijk diner!

Hoe lang is de Wonderbox - Cadeaubon Restaurant geldig?

De Wonderbox - Cadeaubon Restaurant is 3 jaar en 3 maanden geldig, dus je hebt alle tijd om een onvergetelijke avond uit te plannen. Met maar liefst 3350 diverse etentjes in Nederland is er voor ieder wat wils.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Cadeaubon Restaurant?

De Wonderbox - Cadeaubon Restaurant is in een vaste waarde te bestellen van €75,00. Het saldo is te bekijken op de website van Wonderbox.