Wonderbox - Happy Birthday

Wonderbox - Happy Birthday

  • Keuze uit ruim 14.000 verschillende belevenissen!

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met de Happy Birthday van Wonderbox geef je het geschenk van onvergetelijke momenten! Deze veelzijdige cadeaubon biedt de jarige de vrijheid om te kiezen uit meer dan 14.000 verschillende ervaringen. Of het nu een heerlijk diner, een ontspannen weekendje weg, een verkwikkende massage, smaakvolle proeverijen of spannende dagjes uit betreft, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met Happy Birthday geef je toegang tot geweldige belevenissen, zowel in Nederland als door heel Europa. Verras iemand nu met een wereld vol keuzes. Bestel vandaag nog!

Deze cadeaubon is tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte geldig en kan online worden besteed.

LET OP: De cadeaubon wordt standaard geleverd in een feestelijke cadeaubox, dus een extra cadeauverpakking is niet nodig!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Happy Birthday te koop?

De Wonderbox - Happy Birthday is een cadeaubox waarmee de ontvanger zelf een onvergetelijke ervaring kan kiezen.
Bestel de Wonderbox nu op cadeaubon.nl en laat de ontvanger genieten van een onvergetelijk verjaardagscadeau!
Voor 17.00 uur bestelt, is dezelfde dag verzonden. 

De Wonderbox is een luxe cadeaubox, en dat is ook terug te zien in de verpakking. De Wonderbox wordt standaard geleverd in een feestelijke verpakking, die de jarige meteen in de stemming brengt.

Waar is de Wonderbox - Happy Birthday te besteden?

Met de Wonderbox - Happy Birthday geef je de jarige de kans om een onvergetelijke ervaring te kiezen, helemaal naar eigen wens. Of de jarige nu houdt van lekker eten, ontspannen, actief bezig zijn of gewoon iets nieuws proberen, er is altijd wel iets dat in de smaak valt. Met meer dan 14.000 belevenissen verspreid over heel Nederland en Europa is er voor ieder wat wils. Bekijk het brede aanbod aan belevenissen op de Wonderbox website.

Hoe werkt de Wonderbox - Happy Birthday?

Wil je een onvergetelijke ervaring beleven met de Wonderbox - Happy Birthday? Activeer hem dan eerst! Volg hiervoor de volgende stappen:

  • Registreer de cadeaubox. Na aankoop kun je de cadeaubox registreren op de website van Wonderbox. Dit doe je door de vouchercode in te voeren die op de cadeaubon staat. Na registratie ontvang je een e-mail met een link naar de website van Wonderbox.
     
  • Kies een belevenis. De ontvanger kan op de website van Wonderbox kiezen uit meer dan 14.000 belevenissen. De belevenissen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals eten & drinken, wellness & beauty, vrije tijd & cultuur en meer.
     
  • Reserveer de belevenis. De ontvanger moet de belevenis reserveren bij de deelnemende locatie. Dit kan telefonisch, per e-mail of via de website van de deelnemende locatie.

Geniet van de belevenis!

Hoe lang is de Wonderbox - Happy Birthday geldig?

De Wonderbox - Happy Birthday is een geweldig cadeau voor een onvergetelijke ervaring, maar het is belangrijk om de geldigheid in de gaten te houden. De cadeaubox is geldig voor 3 jaar en 3 maanden na uitgifte, dus wacht niet te lang met het plannen van een onvergetelijke ervaring!

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Happy Birthday?

De cadeaubox is verkrijgbaar in waardes van €10,- tot €150,- euro, zodat je er altijd eentje vindt die bij het budget van de ontvanger past. Wil je weten wat het actuele saldo van je cadeaubox is? Bekijk dan de officiële Wonderbox website om je saldo te bekijken.