Bedank de zorghelden op de Dag van de Zorg

22 april 2022

Persoonlijk zou ik het niet kunnen: werken met zieken, zwakken en hulpbehoevenden. Alleen al van het idee dat mensen van mij afhankelijk zijn heb ik slapeloze nachten. Toch zijn er mensen die voor het vak van verzorgende geboren zijn. Die zich niet laten afschrikken door salaris en werkdruk, maar met hart en ziel zorgen voor anderen. Florence Nightingale was ook zo’n zorgzame vrouw en zij staat aan de basis van wat nu de Nationale Dag van de Zorg is. Haar verjaardag werd tot Dag van de Verpleging uitgeroepen, wat later is gewijzigd in de Dag van de Zorg. Ook dit jaar zetten we op 12 mei alle zorgverleners in het zonnetje om ze te bedanken voor hun fantastische werk.

Bekijk hieronder onze ideeën om je medewerkers te verrassen. Wil je voor meerdere medewerkers bestellen en de cadeaukaarten personaliseren? Onze zakelijke cadeau experts helpen je graag verder! Contact zakelijk

Zorghelden

De afgelopen twee jaar hebben ons laten zien hoe belangrijk deze zorgmedewerkers zijn voor ons land. Ze hebben op de toppen van het kunnen gepresteerd en daar kan ik alleen maar ontzettend veel waardering voor hebben. Precies dat is waarom de Dag van de Zorg zo belangrijk is: het is een waarderingsmoment voor alle zorgmedewerkers die al die hulpbehoevenden de helpende hand aanreiken. Werken in de zorg is, naast een baan, vooral een roeping en daar mogen deze zorghelden best wel eens voor bedankt worden.

Zorghelden

Top cadeau tip 2022 voor Dag van de Zorg

Nu kan ik me voorstellen dat het lastig is om zo’n grote groep mensen in de zorg op gepaste wijze te bedanken. Want hoe zorg je er als directeur van een grote zorginstelling voor dat je al je medewerkers iets geeft waar ze blij van worden? En hoe kun je met één en hetzelfde cadeau alle medewerkers bedanken, maar toch een uniek cadeau geven? Als ik in de schoenen van de directeur zou staan, dan wist ik het wel. Ik koos voor de generieke en toch unieke Zorgheld Keuze Cadeaukaart! 

Top cadeau tip 2022 voor Dag van de Zorg

Genietmomentjes

Het voordeel van werken in de zorg? Je bent vrij op momenten dat anderen aan het werk zijn. En dus heb je alle tijd voor genietmomentjes op afwijkende dagen. Bijvoorbeeld voor een lekkere lunch op een doordeweekse dag of een uitgebreid diner op een doordeweekse avond, omdat je de volgende dag lekker vrij bent. Voor zorgmedewerkers die deze genietmomentjes kunnen waarderen, biedt Diner Cadeau uitkomst. Met deze cadeaubon kunnen zij terecht bij meer dan 3250 restaurants in Nederland. Het is niet voor niets de Giftcard van het Jaar! Meer info en bestellen

Genietmomentjes

Er echt even helemaal uit

Dat werken in de zorg zwaar is, hoef je zorgmedewerkers niet te vertellen. Vroege ochtenden, lange avonden, moeizame nachten en dat in wisseldiensten trekt een zware wissel op jezelf én op je partner of gezin. Voor deze categorie mensen is er maar één ideale cadeaubon beste heren en vrouwen zorgdirecteuren: de Hotelgiftcard. In te wisselen bij meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd, van camping tot luxe hotel. Wil je de zorghelden eens echt verwennen op de Dag van de Zorg dan kan je met deze Hotelgiftcard niet meer stuk! Meer info en bestellen

Er echt even helemaal uit

In het zweet werken

Dat zorgverleners zich vaak uit de naad rennen en daardoor in het zweet werken is onontkoombaar. Daarom is ook de Rituals Cadeaubon altijd een welkom geschenk voor zorghelden. Niet alleen omdat ze daar lekker van gaan ruiken, maar ook omdat ze er heerlijk mee kunnen ontspannen in hun eigen spa! > Meer info en bestellen

In het zweet werken

Zorg voor zorgorganisaties

Wil je als zorgdirecteur eens écht goede sier maken bij alle medewerkers in jouw zorgorganisatie, weet dan dat ze je bij Cadeaubon.nl graag helpen met het zoeken en vinden van de perfecte cadeaubon. Wat dacht je van:

  • Een gepersonaliseerde cadeaubon met het logo van je eigen zorginstelling erop?
  • En met een persoonlijke boodschap voor de medewerkers erbij?
  • Voor wie duurzaamheid belangrijk vindt kunnen de cadeaubonnen ook digitaal per e-mail verzonden worden, maar ze worden ook met zorg en aandacht feestelijk verpakt en fysiek per post verzonden.
  • Bestel je voor 17.00 uur, dan worden ze nog dezelfde dag verstuurd. De factuur volgt dan per e-mail. Wil je meer weten over alle opties, neem dan vrijblijvend contact op!
Zorg voor zorgorganisaties

Honderden cadeaus

Natuurlijk zijn er op cadeaubon.nl nog veel meer cadeaubonnen te vinden voor de Dag van de Zorg. Het maakt eigenlijk niet uit welke je cadeau doet, want het gaat erom dat je ze bedankt voor hun geweldige inzet, nu en in de toekomst. Fijne Dag van de Zorg!
Klik hier voor het hele assortiment.

Honderden cadeaus