Dag van de Leraar!

21 september 2020

Maandag 5 oktober is het ‘Dag van de Leraar’. Dé perfecte gelegenheid om alle zo hard werkende docenten van Nederland in het zonnetje te zetten! Zij verdienen, dit jaar meer dan ooit, onze dank en waardering voor hun belangrijke werk, aanpassingsvermogen en inzet. Verras jouw leraar of lerares, de docent van je kind, je partner die in het onderwijs werkt of jouw team van docenten met een leuk cadeau! Wij helpen je graag op weg…

1. Lees! Cadeaukaart

Cadeautip: onze gloednieuwe cadeaukaart Lees! Cadeaukaart! Een goed boek, interessant tijdschrift of spannend ebook, de ontvanger kan alle kanten op met deze cadeaukaart! Lees! Cadeaukaart is te besteden bij alle vestigingen van Primera, AKO, Bruna en The Readshop en tevens in webwinkels Bruna.nl en Boeken.nl.

2. Keuze Cadeaukaart

De Keuze Cadeaukaart is het meest veelzijdige cadeau dat je kunt geven! Degene die jij wil verrassen wisselt deze cadeaukaart in voor een van de meer dan 200 populaire cadeaukaarten uit ons assortiment. Tot de mogelijkheden behoren o.a. cadeaubonnen van de Bijenkorf, ICI Paris XL, Wehkamp, Nike, HEMA en Zalando.

3. Diner Cadeau

Trakteer de docent die jij wil bedanken op een heerlijk diner! Diner Cadeau kan ingewisseld worden bij meer dan 3250 restaurants in heel Nederland. Volop keuzemogelijkheden dus! Een lekkere lunch, een gezellige borrel of een chique diner, de ontvanger kiest zelf hoe en waar hij of zij de cadeaukaart wil besteden. 

4. bol.com cadeaukaart

Wil je de ontvanger keuze geven uit meer dan 15 miljoen, ja je leest het goed, producten? Ga dan voor een bol.com cadeaukaartDe nieuwste gadgets, tuingereedschap, kleding, kantoorartikelen, boeken, op Bol vind je het allemaal! 

5. Sauna & Wellness Cadeaukaart

Een docent verrassen met een moment van welverdiende ontspannning? Geef de Sauna & Wellness Cadeaukaart! De kaart is te besteden bij meer dan 210 sauna’s, thermen en wellnesscentra. Na al dat harde werken zal een relaxt dagje wellness erg welkom zijn! 

Zit de kaart die jij zoekt er niet tussen?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten! 

Zakelijke bestelling?

Wil je jouw team van docenten verrassen en dus meerdere cadeaubonnen tegelijk bestellen? Kijk dan op www.cadeaubon.nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur! Ook gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's behoren tot de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!