Black Friday bij Bol.com: win-win met een cadeaubon

20 november 2023

Bezoek je deze week Bol.com tijdens Black Friday? Dan scoor je de beste deals op elektronica en gadgets. Of bestel goedkoop speelgoed en beautyproducten, games en boeken. De webwinkel staat bekend om de enorme kortingen en scherpe aanbiedingen. 
Bestel je een Bol.com cadeaubon, tijdens of voorafgaand aan de Black Friday week? Dan geef je extra veel voordeel cadeau! Heb je er zelf nog één liggen? Doe er je voordeel mee!

Wanneer is het Black Friday bij bol?

Black Friday valt in 2023 op 24 November. Dat is dus deze week! Het is dé dag in Nederland voor deals, aanbiedingen en kortingen. Je weet sinds de afgelopen jaren vast al wát Black Friday is, maar wist je ook Bol.com(en vele andere winkels) de laatste jaren meestal een meerdaagse periode met aanbiedingen hebben. Ook deze week is het weer Black Friday week bij Bol.com. Dat betekent dat je tot en met vrijdag 24 november de beste deals scoort!

Of dat je daar iemand anders mee kan verrassen natuurlijk. Als jij een cadeaubon van Bol bestelt, gun je de ander daarmee namelijk de kans om tijdens Black Friday te profiteren van de deals, aanbiedingen en kortingen.

Tip: wil je jouw medewerkers of zakelijke relaties een geslaagd geschenk aanbieden? Bestel een zakelijke cadeaubon. En doe je dat op tijd voor Black Friday? Dan verras je jouw medewerkers of de relaties eigenlijk dubbel. Ze ontvangen van jou een cadeaubon, waarna ze bij bol bestellen met een flinke korting. Dat is win-win!

Welke Black Friday deals vind je bij Bol.com?

Welke aanbiedingen de webwinkel precies lanceert zie je natuurlijk tijdens Black Friday zelf. Toch is het nooit helemaal een verrassing, omdat Bol ieder jaar enorm uitpakt. Reken dus op tientallen tot honderden euro’s korting op elektronica, zoals smartphones, laptops en televisies. Of scoor goedkoop de leukste games, tik voordelig speelgoed op de kop en bestel woonaccessoires met korting.

Dankzij de Black Friday korting bij Bol.com betaal je de laagste prijs. Je hebt de keuze uit allerlei aanbiedingen, voor van alles binnen het enorme assortiment. Dus zoek je goedkope boeken, handige huishoudartikelen of een leuke gadget om iemand mee te verrassen? Natuurlijk doet Bol.com mee aan Black Friday, dus reken maar dat je daar een goede deal scoort!

Overigens, de webwinkel heeft in oktober 2023 de naam veranderd in bol, in plaats van Bol.com. De online retailreus vindt dat duidelijk genoeg is dat je er online bestelt, dus dat dit niet langer in de winkelnaam terug hoeft te komen. Voor de deals, voor Black Friday en voor onze cadeaubonnen maakt dat natuurlijk niets uit.

Hoe krijg ik korting bij bol tijdens Black Friday?

De kortingen werken heel eenvoudig. Ze gelden namelijk voor iedereen! Als je de webwinkel bezoekt zie je daar de aanbiedingen en deals. Zodra je een product bestelt profiteer je van de korting. Daar heb je geen speciale actiecode of andere gegevens voor nodig.

Dus bestel je een Bol.com cadeaubon, tijdens de Black Friday week en voorafgaand aan Black Friday? Slimme zet! Als degene die jij daarmee verrast de bon gebruikt tijdens Black Friday is het extra leuk winkelen, dankzij de grote kortingen. Jouw cadeaubon voor bol wordt daarmee voor de ontvanger eigenlijk ineens meer waardevol (tip van ons!). Heb je zelf nog een cadeaubon liggen? Doe er dan tijdens de Black Friday week vooral je voordeel mee!

Bestel een Bol.com cadeaukaart voor Black Friday

Dus zoek jij een geslaagd cadeau om iemand mee te verrassen? Kies een Bol.com cadeaukaart. Bestel je die voorafgaand aan Black Friday? Dan scoort diegene daarmee de beste kortingen en aanbiedingen, voor een extra goede deal.

Tip: uiteraard is de cadeaubon ook voor en na Black Friday gewoon geldig, dus geen zorgen.

Weet je niet zeker of die ander bij bol wil bestellen? Kies onze Keuze Cadeaukaart. Daarmee bestel je zowel bij bol als bij 200+ andere (web)winkels. Dan zit je sowieso goed.