Naar MediaMarkt tijdens Black Friday

27 oktober 2023

Black Friday, de meest opwindende tijd van het jaar voor koopjesjagers. Tijdens Black Friday, maar ook de dagen daaromheen, profiteer je namelijk van geweldige deals en epische aanbiedingen bij MediaMarkt. Ontdek hier snel wanneer het is en hoe het onder andere zit met kortingen en cashback.


Wanneer is Black Friday bij MediaMarkt [2023]?
Tot wanneer is Black Friday bij MediaMarkt?
Waarom naar MediaMarkt tijdens Black Friday?
Hoeveel korting geeft MediaMarkt tijdens Black Friday?
Black Friday deals MediaMarkt 2023
Cashback bij MediaMarkt tijdens Black Friday
Tip: Vraag een MediaMarkt cadeaubon
Tip: Geef een MediaMarkt cadeaubon

Wanneer is Black Friday bij MediaMarkt [2023]?

Black Friday is altijd de laatste vrijdag van november. Dit betekent dat Black Friday dit jaar, in 2023, op 24 november plaatsvindt. Wist je dat dit mega winkelfestijn, waarbij winkeliers stunten met hoge kortingen op de dag na Thanksgiving, is overgewaaid uit de Verenigde Staten? Sindsdien vieren we Black Friday ook in Nederland.

Tot wanneer is Black Friday bij MediaMarkt?

Ondanks dat Black Friday officieel een eendaags winkel event is, profiteer je bij de MediaMarkt hoogstwaarschijnlijk maar liefst 10 dagen van fantastische Black Friday aanbiedingen en exclusieve deals. Afgelopen jaar kon je bij de MediaMarkt in de ‘Black Week’ ook al mooie deals scoren. Wij verwachten dat je ook dit jaar weer vanaf vrijdag 17 november t/m Cyber Monday 2023 kan genieten van mooie deals bij MediaMarkt. Cyber Monday valt dit jaar op maandag 27 november.

Behalve dat je meerdere dagen de beste deals kunt vinden, geniet je bij MediaMarkt ook van langere openingstijden tijdens Black Friday. De meeste winkels zijn dan namelijk van 10.00 – 21.00 uur open. Oftewel: extra lang shoppen!

Waarom naar MediaMarkt tijdens Black Friday?

Word je normaal al blij van een bezoek aan de MediaMarkt, dan kan je op en rondom Black Friday al helemaal je lol op, want in deze periode koop je bij MediaMarkt ontzettend veel producten tegen extra hoge kortingen. Van smartphones, laptops, games en game consoles tot wasmachines, drogers en keukenapparatuur. Tijdens Black Friday vind je altijd de allerbeste deals, online én in de winkel.

En dat komt natuurlijk wel héél goed uit, met de dure feestdagen voor de deur. Door alle geplande etentjes, familie-uitjes en feestjes is alles al duur zat.. En dan hebben we het nog niet eens over al die sinterklaascadeaus of kerstgeschenken die je waarschijnlijk nog moet kopen. Of je nu toevallig net zelf een nieuwe droger nodig hebt aan het einde van het jaar of op jacht bent naar leuke cadeaus voor de feestdagen, Black Friday is het perfecte moment om toe te slaan.

Hoeveel korting geeft MediaMarkt tijdens Black Friday?

Hoeveel korting je precies krijgt bij MediaMarkt tijdens Black Friday verschilt uiteraard per product. Je kunt qua kortingen waarschijnlijk hetzelfde verwachten als afgelopen jaren. Houd daarom rekening met korting die oploopt tot wel 50 procent!

Black Friday Deals MediaMarkt 2023

Houd de website van MediaMarkt begin november goed in de gaten om te zien welke Black Friday Deals dit jaar op jou wachten. Net als veel andere winkels kondigt MediaMarkt ruim van tevoren aan hoeveel korting je krijgt, wat voor aanbiedingen er zijn en welke andere super deals je kunt verwachten. Je kunt dus vooraf plannen om de beste deals te scoren.

Cashback bij MediaMarkt tijdens Black Friday

Je koopt iets bij MediaMarkt en krijgt een deel van het geld teruggestort op je rekening. Klinkt te goed om waar te zijn? Toch is het soms echt zo! MediaMarkt heeft namelijk regelmatig cashback acties op uiteenlopende producten en van grote merken zoals Samsung, LG en vele anderen. Wil je profiteren van extra veel voordeel en ben je benieuwd welke geld-terug-acties er lopen tijdens Black Friday? Check dan snel alle lopende cashback acties van MediaMarkt.

Tip: Vraag een MediaMarkt cadeaubon

Weet je ook nooit wat je moet zeggen als mensen vragen wat je wil hebben voor je verjaardag of Sinterklaas? Het kan soms lastig zijn om specifiek aan te geven welk cadeau je graag zou willen ontvangen. Met een cadeaubon geef je jezelf de vrijheid om precies datgene te kiezen waar je hart sneller van gaat kloppen. En met Black Friday in het vooruitzicht is een MediaMarkt cadeaubon een top keuze. Wil je toch liever ook nog andere winkels en webshops verkennen tijdens Black Friday, dan is de Alles-in-1 Keuze cadeaubon een geweldige toevoeging aan je verlanglijstje. Hiermee heb je namelijk zelf de keuze uit meer dan 200 cadeaubonnen.

Tip: Geef een MediaMarkt cadeaubon

Ben je juist op zoek naar het perfecte cadeau voor vrienden of familie? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, Sinterklaas of gewoon om iemand te verrassen? Dan is een MediaMarkt cadeaubon ook een hele slimme keuze. Vooral met Black Friday voor de deur geeft een cadeaubon hen de kans om nog meer waar voor hun geld te krijgen en te profiteren van geweldige kortingen. Wil je nog meer keuzevrijheid geven? Dan is de Alles-in-1 Keuze cadeaubon de beste cadeautip.
In onze webshop voeg je bovendien makkelijk een leuke cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap toe om je cadeau nog specialer te maken.

Andere winkels tijdens Black Friday

MediaMarkt is natuurlijk niet de enige winkel met stuntprijzen en epische aanbiedingen tijdens Black Friday. Vergeet dus ook niet een kijkje te nemen bij bol.com tijdens Black Friday of bijvoorbeeld de Black Friday deals bij Coolblue.