Coolblue tijdens Black Friday

08 november 2023

Black Friday bij Coolblue betekent elektronica en gadgets met veel korting. Dus sta je op het punt om een nieuwe telefoon, airfryer, koelkast, wasmachine of ander elektronisch apparaat aan te schaffen? Wacht dan nog even op de Coolblue Black Friday deals. Doe je bankrekening een plezier en sla je slag tijdens deze speciale kortingsdag. Of moeten we zeggen: kortingsdagen? We leggen je uit hoe het zit. 

Wanneer is Black Friday bij CoolBlue [2023]?
Tot wanneer is Black Friday bij Coolblue?
Waarom naar CoolBlue tijdens Black Friday?
Hoeveel korting geeft Coolblue tijdens Black Friday?
Black Friday deals CoolBlue 2023
Tip: Vraag een CoolBlue cadeaubon
Tip: Geef een CoolBlue cadeaubon
Andere winkels tijdens Black Friday

Wanneer is Black Friday bij CoolBlue [2023]?

Een paar jaar geleden vroeg je je misschien af wat Black Friday is, maar tegenwoordig is deze dag ook in Nederland niet meer weg te denken. Traditiegetrouw valt Black Friday altijd op de vierde vrijdag van november. In 2023 profiteer je dus op 24 november van Black Friday deals bij Coolblue. Vind je dat nog te lang duren? Niet getreurd! Van voorgaande jaren weten we dat Coolblue’s Black Friday vaak al een week eerder begint. 

Tot wanneer is Black Friday bij CoolBlue?

Hoewel Black Friday officieel maar één dag duurt, gaat Coolblue’s Black Friday door tot en met 27 november. De maandag na Black Friday noemen we ‘Cyber Monday’ en deze dag is erg handig voor iedereen die vergeten is om te profiteren van de Black Friday deals van Coolblue. Toch is het slim om er eerder bij te zijn, zodat je zeker weet dat de items op jouw verlanglijstje nog beschikbaar zijn. Het zou zonde zijn als je misgrijpt. Moet je wachten tot je salaris is gestort? Misschien heb je nog wel een Keuze Cadeaukaart of Coolblue Cadeaubon liggen die je bij deze (web)winkel kunt besteden. 

Waarom naar CoolBlue tijdens Black Friday?

De Black Friday deals van Coolblue zijn vaak ongekend hoog. Het voordeel is dat de aanbiedingen zowel online als in de winkel gelden. Dus of je nu liever online shopt of naar één van de 14 fysieke winkels van Coolblue gaat: jij kunt met veel korting elektronica scoren. Zo houd je geld over voor andere leuke dingen. Een toffe gadget bijvoorbeeld, want ook hierop krijg je korting. Of om iemand te verrassen met een persoonlijk cadeau. De decembermaand is al duur genoeg, maar de Coolblue Black Friday kortingen besparen je een hoop geld.

Hoeveel korting geeft CoolBlue tijdens Black Friday?

De aanbiedingen tijdens Coolblue’s Black Friday kunnen behoorlijk oplopen. Het kan zomaar zijn dat je binnenkort een nieuwe smartphone scoort met €200,- korting. Dat is nog eens een leuk voordeel. Hoeveel korting je in 2023 precies gaat krijgen tijdens Black Friday bij Coolblue, is nog niet bekend. Houd dus vooral de website en social mediakanalen in de gaten.

Black Friday Deals CoolBlue 2023

Het is nog even afwachten wat de Coolblue Black Friday deals precies gaan zijn, maar van voorgaande jaren weten we dat de aanbiedingen gelden in verschillende categorieën. Of je nu op zoek bent naar een kleine gadget of groot elektronisch apparaat voor in huis, kantoor of de tuin: bij Coolblue vind je binnenkort coole deals waar je je niet blauw aan betaalt.

Tip: Vraag een CoolBlue Cadeaubon

Ben je jarig of is er een andere reden waarom jij een cadeautje verdient? Vraag een Coolblue Cadeaubon. Zo bestel je binnenkort de beste Coolblue Black Friday deals zonder dat je daar je portemonnee voor hoeft te trekken. En lukt het je niet om de cadeaubon van Coolblue dit jaar (helemaal) te besteden, dan is dit geen enkel probleem. De giftcard is namelijk 5 jaar geldig.

Tip: Geef een CoolBlue Cadeaubon

Heb jij ook moeite met het bedenken van een leuk en uniek cadeau? Met een cadeaubon van Coolblue zit je altijd goed, helemaal nu er bij Coolblue Black Friday weer voor de deur staat. Door de hoge kortingen en goede deals kun je nog meer uit een cadeaukaart halen. De cadeaubon is verkrijgbaar met waarden van €10,- tot €150,- en kan zowel digitaal als per post worden verstuurd. Vind je het saai om alleen een cadeaukaart te geven? Combineer de cadeaubon dan met een cadeaupakket. 

Andere winkels tijdens Black Friday

Natuurlijk is Coolblue niet de enige winkel die aan Black Friday doet. Overal vind je speciale acties: van kledingwinkels tot bouwmarkten en van hotels tot restaurants. Wil je elektronica kopen, dan kun je bijvoorbeeld ook terecht bij MediaMarkt en bol.com.