Back to School!

17 augustus 2020

Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur! Dit betekent dat de zoektocht naar de tofste rugzakken, leukste agenda’s en gaafste outfits kan beginnen.
Ken je iemand die dit schooljaar start als kersverse brugklasser, of bij wie het spannende avontuur van studeren en op kamers wonen aanbreekt? Verras diegene dan met een cadeaukaart!
Om je op weg te helpen vind je hier onze Top 5 ‘Back to School’ Cadeaukaarten.

1. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart

De Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart maakt iedereen blij! De ontvanger kan zélf zijn of haar favoriete cadeaubon uitzoeken uit een enorm aanbod van meer dan 200 populaire cadeaubonnen! Denk hierbij aan cadeaukaarten van Nike, Foot Locker, JACK & JONES, de Bijenkorf, HEMA, Douglas en Wehkamp. De keuze is reuze! 

2. bol.com cadeaukaart

Op Bol.com vind je alles om het nieuwe schooljaar goed voorbereid te beginnen. Dit maakt de bol.com cadeaukaart het perfecte Back to School cadeau! Agenda's, laptops, schooltassen, schrijfwaren, woordenboeken, kleding, rekenmachines, sneakers en meer.... Voor ieder wat wils! 

3. Hema Cadeaukaart

Al eens gedacht aan de veelzijdige HEMA Cadeaukaart als cadeau? Ontdek het ruime assortiment agenda's en lunchboxen, kaften en etiketten, etuis en schrijfwaren, mappen en ordners, elektronica en schooltassen. Deze cadeaukaart is in te wisselen in alle HEMA filialen én in de HEMA webshop. 

4. Wehkamp Cadeaukaart

Met de Wehkamp Cadeaukaart zal de ontvanger gegarandeerd slagen! Of hij of zij nou op zoek is naar de nieuwste gadgets, hipste sneakers, fijnste schrijfwaren of mooiste meubels voor de studentenkamer. Op Wehkamp.nl is alles te vinden! 

5. fonQ Giftcard

De fonQ Giftcard is misschien wel het meest ideale cadeau voor de student die op kamers gaat wonen. Op fonQ vind je de mooiste banken, kleden, tafels, klokken, pannen, lampen, waterkokers, stoelen, glazen en zelfs bedden. Die studentenkamer wordt ongetwijfeld een prachtige nieuwe stek!

Zit de kaart die jij zoekt er niet tussen?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!