Dé tips om geslaagd het schooljaar te beginnen!

16 augustus 2021

Met het kaftpapier al in de aanslag, staan we aan het begin van een nieuw schooljaar! Scholieren en studenten staan al in de startblokken om de school- en collegebanken in te duiken. De laatste vakantiegangers druppelen langzaam het land binnen om binnenkort weer plaats te nemen achter hun bureau op kantoor of thuis.
De vakantie mag dan bijna voorbij zijn, maar een nieuw jaar vol met mogelijkheden ligt aan onze voeten! Nieuwe collega’s, klasgenoten, vakken, projecten en doelen; een jaar kan toch elke keer weer bijzondere verrassingen voor ons in petto hebben. Niets is leuker dan voorpret en je verheugen op al het spannends wat komen gaat! Maar een goede voorbereiding bij de start van een nieuw schooljaar is natuurlijk wel essentieel. Naast de juiste boeken, benodigde elektronica, een handige schooltas en goed schrijfgerei, is het ook van belang om qua kleding goed voor de dag te komen. Een eerste indruk maak je immers maar één keer! Hoe leuk is het, om iemand in je omgeving zo vlak na de vakantie eens te verrassen met een mooi cadeau? Iets dat kan bijdragen aan een goed begin van dit nieuwe school-, studie of werkjaar.

Vier dit spannende, nieuwe begin en maak iemand blij met een mooi geschenk. Wij hebben de 7 beste cadeautips hieronder voor je op een rijtje gezet!

1. Lees! Cadeaukaart

Voor alle scholieren en studenten die binnenkort de schoolbanken weer induiken, is Lees! Cadeaukaart een nuttig geschenk. Met deze cadeaubon kan je namelijk allerlei schoolboeken aanschaffen. Lees! Cadeau is makkelijk te besteden bij Primera, AKO, Bruna, The Readshop, maar ook online op Bookspot.nl en Boeken.nl. Mocht de ontvanger alle benodigde boeken of het studiemateriaal al in huis hebben, dan kan de cadeaubon natuurlijk ook  besteed worden aan een leuk tijdschrift, boek of e-book. Na een lange school- of werkdag is ontspannen bij een goed verhaal altijd een prettige manier om de dag mee af te sluiten!

2. HEMA Cadeaukaart

De HEMA is echt van alle markten thuis, ook op gebied van schoolspullen slaag je hier bijzonder goed! Voor blocnotes, pennen, markeerstiften, mappen, etuis en andere leuke accessoires, ben je hier zeker aan het juiste adres! Daarnaast komt de HEMA Cadeaukaart eigenlijk altijd goed van pas. Als je jezelf wil trakteren op wat leuks zoals make-up, sierraden of gewoon iets lekkers om te snoepen, stelt HEMA niet teleur. Je zal een scholier of student met deze cadeaubon dus zeker kunnen verblijden!

3. bol.com Cadeaukaart

De bol.com Cadeaukaart is altijd een goede cadeautip vanwege het enorme aanbod dat bol.com te bieden heeft. Boeken, elektronica en kantoorartikelen zijn slechts een kleine greep uit het grote assortiment, maar zijn in het kader van ‘back to school’ (of werk) erg belangrijk om te vernoemen. Iedereen werkt of studeert prettiger met een goede laptop en andere benodigde elektronica. Verras nu, zo vlak na de vakantie, iemand met de bol.com Cadeaukaart en je weet zeker dat deze goed besteed wordt!

4. Fashion Giftcard

De Fashion Giftcard is een leuk en origineel cadeau om iemand aan het begin van het schooljaar mee te verrassen! Ook voor iedereen die na de vakantie weer aan het werk gaat, is deze giftcard een perfect geschenk. Met deze geweldige modebon kan de ontvanger zichzelf trakteren op een nieuwe outfit, een tas, schoenen, sierraden of fijne verzorgingsproducten. Zo kan iedereen op zo'n eerste dag helemaal fris en modieus voor de dag komen! De Fashion Giftcard is te verzilveren voor een cadeaubon van o.a. De Bijenkorf, Shoeby, Zalando, Only For Men, My Jewellery en Rituals.

5. Vitaminestore Giftcard

Na heerlijk uitgerust te zijn door de vakantie en genoeg vitamine D te hebben opgedaan, is het belangrijk om je gezondheid daarna ook op pijl te houden. De Vitaminstore Giftcard is een perfect cadeau voor een harde werker, een vlijtige student of scholier. Bij de Vitaminstore kan je terecht voor een groot assortiment aan vitamines, persoonlijke verzorgingsproducten, sportvoeding en superfoods. Verras iemand met deze giftcard en draag bij aan een gezonde levensstijl!

6. Canal Digitaal Cadeaubon

Bij topsporters wordt vaak gezegd dat de rustmomenten tussen de trainingen door, essentieel zijn voor een topprestatie. Vandaar dat het ook belangrijk is om na een lange dag werken of studeren, even goed te kunnen ontspannen! Met de Canal Digitaal Cadeaubon kan je iemand verrassen met een maand lang kijkplezier. Live Eredivisie, films, series en tv. Via de Canal Digitaal TV App is dit allemaal mogelijk en kan je kiezen of je op een laptop, telefoon of smart-tv wilt kijken. Doe nu Canal Digitaal cadeau en laat het ontspannen maar beginnen!

7. VVV Cadeaukaart

De studenten van nu weten precies wat ze willen: kwaliteit en ruime keuze in alles wat ze doen! Met de VVV Cadeaukaart weet je zeker dat de ontvanger een ruime keuze heeft uit duizenden topmerken en miljoenen kwaliteitsproducten. Deze cadeaubon is besteedbaar bij de bekende winkelketens, leuke boetiekjes of boekhandels, maar ook in online winkels. De ontvanger van de VVV cadeaukaart kan er ook voor kiezen om er tussen het studeren door even lekker op uit te gaan naar een attractiepark, een minivakantie, of een lekkere schoonheidsbehandeling ondergaan in een beautycenter. 

Op zoek naar een ander cadeau voor het begin van het schooljaar?

Nog wat meer inspiratie nodig voor het ultieme cadeau voor een scholier of andere harde werker, zo aan het begin van het schooljaar? Bekijk hier het overzicht van al onze cadeaubonnen.