De 5 beste cadeaubonnen voor een zakelijk kerstgeschenk

16 november 2017

Is het jouw taak om weer een leuk kerstgeschenk voor personeel en/of relaties te vinden? Met een cadeaubon geef je ontzettend veel vrijheid en zit je dus 100% goed. Maar dan is het natuurlijk nog de vraag welke cadeaubon. Lees hier de beste tips voor een zakelijk kerstgeschenk.

1. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen voor een cadeaubon naar keuze

Met stip op nummer één staat toch wel het de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen. Dit is dan ook de meest populaire cadeaukaart onder bedrijven. De ontvanger kan deze namelijk besteden aan één van 200+ cadeaubonnen of het bedrag doneren aan een goed doel. Met een keuzeconcept kun je dus echt iedereen blij maken!

2. Diner Cadeau voor een diner naar keuze

Eigenlijk zijn er weinig mensen die niet van lekker eten houden. Daarom kun je met een dinerbon van Diner Cadeau nooit de plank mis slaan! De ontvanger mag namelijk zelf kiezen waar, wanneer en met wie hij/zij gaat eten. Diner Cadeau is de grootste dinerbon van dit moment, met meer dan 3250 restaurants in Nederland.

3. bol.com cadeaukaart voor een product naar keuze

Bol.com is de winkel van ons allemaal! Het zal je niet ontgaan zijn dat bol.com het grootste online warenhuis is van Nederland. Met 11 miljoen artikelen zit er altijd wel een goed cadeau tussen. De bol.com cadeaukaart is daarom een veilige optie om aan collega’s of relaties te geven.

4. Nederlandse Boekenbon voor een boek naar keuze

Het is misschien een beetje een cliché, maar een Boekenbon is eigenlijk altijd goed. Het is niet voor niets al jarenlang een populair zakelijk cadeau! De Boekenbon is te besteden bij meer dan 1500 boekhandels en webshops. Veel mensen nemen zich ook ieder jaar weer voor om meer boeken te lezen. Met een Boekenbon geef je iemand net dat laatste zetje dat hij of zij nodig heeft.

5. Hotel Giftcard voor een overnachting naar keuze

Verras deze kerst met een onvergetelijke overnachting op een droomlocatie! Met de Hotel Giftcard kiest de ontvanger zelf zijn of haar favoriete accommodatie uit meer dan 600.000 opties wereldwijd!