Nederlandse Boekenbon

Nederlandse Boekenbon

  • Te besteden bij meer dan 1500 winkels en webshops

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Nederlandse Boekenbon kopen? Te besteden bij meer dan 1500 boekwinkels en webshops. Maak nu iemand blij met het leukste leescadeau van Nederland! Bestel de boekenbon online met elke waarde tussen €10,- en €150,-.  De ontvanger kiest zelf een boek uit, met zowel oude als nieuwe titels en zowel boeken als e-books in het assortiment. Zo kan iedereen met dit cadeau uit de voeten! Koop hier de Nederlandse Boekenbon en laat deze feestelijk verpakken.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte in fysieke boekenwinkels én online. 
De Nederlandse Boekenbon is beschikbaar in verschillende kleuren (geel, oranje, blauw, rood en groen), maar het is helaas niet mogelijk een kleur te kiezen in je bestelling. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Nederlandse Boekenbon inleveren?

Met de Nederlandse Boekenbon kan je terecht op wel 1500 locaties, zowel in boekwinkels verspreid over heel Nederland als op webshops. De kans is dus groot dat jouw favoriete boekenwinkel er ook bij zit! Naast het aanschaffen van boeken kan de Nederlandse Boekenbon ook gebruikt worden voor e-books en luisterboeken.

Waar is de Nederlandse Boekenbon te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Nederlandse Boekenbon. Je bepaalt zelf het bedrag tussen €10 en €150, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet ik de Nederlandse Boekenbon activeren?

De Nederlandse Boekenbon wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Hoe werkt de Nederlandse Boekenbon?

Heb je een interessant boek gevonden  en wil je de Nederlandse Boekenbon gebruiken? Geef hem dan simpelweg aan de kassamedewerker in de boekwinkel. Bij een online aankoop kun je moeiteloos betalen met de Nederlandse Boekenbon door de 19-cijferige code van de kaart in te voeren tijdens het afrekenen. Het volledige bedrag op de cadeaukaart hoeft niet in één keer te worden uitgegeven.

Hoe lang is de Nederlandse Boekenbon geldig?

De Nederlandse Boekenbon is 3 jaar geldig na uitgifte en is te besteden in boekenwinkels en online.

Waar kan ik het saldo van mijn Nederlandse Boekenbon checken?

Benieuwd naar het saldo op je Nederlandse Boekenbon? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van De Nederlandse Boekenbon. Bij fysieke inleverpunten kan een medewerker ook controleren hoeveel saldo er nog op jouw cadeaukaart staat. 

Waar is de Nederlandse Boekenbon te bestellen?

Je kunt de Nederlandse Boekenbon op cadeaubon.nl bestellen. De cadeaubon is beschikbaar in bedragen die variëren van €10,- tot €150,-. Wil je de cadeaubon liever in je mailbox ontvangen? Kies dan voor de digitale variant en je ontvangt de cadeaubon binnen enkele minuten. 

Nederlandse Boekenbon als cadeau

De Nederlandse Boekenbon is niet voor niets de meest populaire cadeaubon van Nederland! Lezen is een leuke en leerzame bezigheid voor jong en oud. Het kan het leven echt verrijken en een boek is dan ook altijd een zeer geschikt cadeau om te geven voor iedere gelegenheid. Of het nou om een bedankje gaat of een verjaardagscadeau, een nieuw boek is altijd fijn om in de kast te kunnen zetten. Wélk boek je precies moet geven, dat is alleen iets lastiger in te schatten dan het lijkt. Iedereen vindt iets anders leuk en het risico dat het door jou gegeven boek ongelezen in een stoffige kast verdwijnt is dan ook een realistisch scenario. Vooral als je iemand misschien nog niet zo goed kent, is het lastig om een passend boek te vinden. Bovendien kost het ook veel tijd en energie om de boekhandel af te struinen. Wil je dit voorkomen en er 100% zeker van zijn dat je een boek cadeau geeft dat bij de ontvanger in de smaak valt? Geef dan de Nederlandse Boekenbon cadeau. Met de Nederlandse Boekenbon kan de ontvanger zelf zijn of haar favoriete boek uitzoeken in een van de 1500 winkelketens, warenhuizen, boekhandels en webshops die de Boekenbon accepteren. Hij of zij heeft hierdoor haast onbeperkte keuze in soorten boeken van verschillende genres. Van informatieve boeken tot literaire meesterwerken en boeketreeksen, echt voor iedereen is er wel een geschikt boek te koop in een van de aangesloten boekhandels! De ontvanger kan er ook voor kiezen om een boek of een e-book te bestellen in één van de aangesloten webshops. De Nederlandse Boekenbon is leuk én eenvoudig om te geven. 

De looptijd van de Boekenbon-cadeaukaart is 3 jaar en staat vermeld op de achterzijde van de kaart. De Boekenbon is EGI gecertificeerd volgens de regels van DNB. Dit betekent dat de Boekenbon altijd haar waarde behoudt en 100% gedekt is via een Stichting Derdengelden. Voor saldo, innamepunten, en de algemene voorwaarden, zie www.boekenbon.nl.

Waar is de Boekenbon te besteden?

De Nederlandse Boekenbon heeft al twee jaar op rij de ‘Giftcard van het jaar’ in de categorie boeken gewonnen. Dit heeft onder andere te maken met de vele bestedingsmogelijkheden van de boekenbon. Er zijn maar liefst 1500 boekwinkels aangesloten! Zo kan de ontvanger eigenlijk elk denkbaar boek kopen die hij of zij graag wil hebben. Thrillers, romans, literatuur, kookboeken, studieboeken, zelfhulpboeken, managementboeken, kinderboeken, tijdschriften… Alles is mogelijk met de Boekenbon. De ontvanger kan terecht bij traditionele boekhandels, maar ook bij gemakswinkels zoals Primera en Ako. Daarnaast is de Nederlandse Boekenbon ook online te besteden. Het boek wordt dan gewoon bij de koper thuis bezorgd! In dit digitale tijdperk mogen e-books natuurlijk niet ontbreken. Ook deze zijn ruimschoots beschikbaar in ruil voor de Boekenbon. De ontvanger kan de boekenbon in één keer of in delen besteden. Mocht hij of zij geïnspireerd raken en meer boeken bestellen dan de kaart waard is, kan de ontvanger eenvoudig het openstaande bedrag bij betalen. De Nederlandse Boekenbon is dan ook zowel geschikt als kleinigheidje en als groot geschenk. Wil je ook iemand verrassen met een mooi nieuw boek? Bestel dan nu de Nederlandse Boekenbon: al jarenlang het leukste boekencadeau. Je kunt de cadeaubon gewoon vanaf huis of werk bestellen en deze wordt bij het door jou gekozen adres afgeleverd. Dit kan bij jou thuis of meteen al bij de ontvanger! Bij Cadeaubon.nl doen we er alles aan om het geven van een leuk cadeau zo makkelijk mogelijk te maken. Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar.