De 6 leukste cadeaukaarten om als zomercadeau te geven

29 augustus 2022

Wil jij iemand deze zomer extra in het zonnetje zetten? Misschien omdat je iemand wilt verrassen die voor langere tijd op reis gaat. Of omdat je iemand wilt feliciteren met een nieuwe woning of verjaardag. Bij cadeaubon.nl vind je deze zomer de leukste cadeaus passend bij ieder geefmoment. Bovendien passen onze zomer cadeaukaarten ook nog eens perfect door de brievenbus! Zo kan je ook eens die verre vriend op een leuke manier verrassen! Uiteraard zijn onze cadeaukaarten ook leuk om je personeel of collega mee te verrassen. Bekijk hieronder onze zomercadeau top 6 en ontdek waarmee jij iemand deze zomer blij gaat maken.

1. Keuze Cadeaukaart

Met de Keuze Cadeaukaart kan de ontvanger zijn of haar eigen favoriete zomercadeau zelf uitkiezen. Deze cadeaukaart is inwisselbaar voor meer dan 200 verschillende cadeaubonnen uit ons assortiment. Daarmee zet je pas echt iemand extra in het zonnetje. Een ideaal cadeau voor als je even niet goed weet wat je moet geven of de persoon in kwestie niet goed kent. De Keuze Cadeaukaart kan onder andere besteed worden bij: Rituals, Zalando, Nike, Coolblue en Intertoys.

2. Decathlon Cadeaubon

In de zomer is het ook goed om lekker te bewegen in de buitenlucht. Mensen zijn volop aan het fietsen, hardlopen, golfen of zwemmen. Wil jij een sportliefhebber verrassen met een zomercadeau waar hij of zij echt iets aan heeft? Kies dan voor de Decathlon Cadeaubon. Deze cadeaubon kan worden ingewisseld voor sportproducten van 80 verschillende sporten. En het leuke is dat je deze bon in heel Europa kunt uitgeven. Uiteraard kun je ‘m ook gewoon verzilveren in de webshop. 

3. Diner Cadeau

Tijdens de zomer is het volop genieten op het terras. Wil je iemand verrassen die graag uiteten gaat? Dan is de Diner Cadeau het perfecte zomercadeau waar jij naar op zoek bent. Deze dinerbon is te besteden bij meer dan 3.000 restaurants in heel Nederland. Ook is het mogelijk om ‘m te besteden bij aangesloten restaurants met een take away optie. Kortom, dit zomerse cadeau zal zeker in de smaak vallen bij de ontvanger. 

4. Hotelgiftcard

Wil je een vakantieganger deze nazomer op een wel heel originele manier verrassen? Geef dan een heerlijke hotelovernachting cadeau. Het leuke aan de Hotelgiftcard is dat de ontvanger de keuze heeft uit meer dan 600.000 unieke hotels over de hele wereld. Van paleis tot boomhut en van cruiseschip tot tent: met de Hotelgiftcard kun je werkelijk overal overnachten. Weet jij al wie je gaat verrassen met dit avontuurlijke zomercadeau? 

5. Fashion Giftcard

Wil jij deze zomer een fashion liefhebber verrassen? Bekijk dan de Fashion Giftcard. Deze giftcard kan besteed worden aan alles op het gebied van mode. Nieuwe zwemkleding of een outfit voor een avondje uit. Dit is hét ideale cadeau om deze zomer een upgrade te geven aan zijn of haar kledingkast. En zeg nou zelf: nieuwe kleding uitzoeken is toch hartstikke leuk? De Fashion Giftcard kan worden uitgegeven in diverse winkels, maar ook online bij onder andere: Rituals, De Bijenkorf, Shoeby, Hunkemöller, Wehkamp en Brandfield.

6. Sauna & wellness Cadeaubon

Ook tijdens de zomermaanden is het heerlijk om even lekker tot rust te komen. En waar kan dat nou beter dan in een sauna of bubbelende hottub? Met de Sauna & Wellness Cadeaukaart geef jij een heerlijk dagje relaxen cadeau. Gegarandeerd dat de gelukkige ontvanger even helemaal tot rust komt. Er zijn meer dan 210 Nederlandse sauna's, thermen en wellness centra aangesloten. De Sauna & Wellnessbon locaties zijn verspreid over heel het land, dus er zit altijd wel een leuke optie in de buurt. Wie ga jij verrassen met dit ontspannen dagje uit?