De leukste Sinterklaascadeautips voor kinderen!

18 oktober 2021

De stoomboot is weliswaar nog niet scherp in zicht, maar de Goedheiligman zal toch binnen afzienbare tijd weer voet op Nederlandse bodem zetten. We kunnen ons gaan voorbereiden op het heerlijk avondje dat er aan zit te komen!
Traditiegetrouw zijn er elk jaar behoorlijk wat ‘Hulpsinterklazen’ actief om alle cadeautjes op tijd bij de kinderen te bezorgen. Opa’s en oma’s die op zoek gaan naar het perfecte Sinterklaas cadeau voor de kleinkinderen, ouders die Sinterklaas graag een handje helpen en achter het favoriete geschenk van hun kind aangaan en ga zo maar door…..
Deze extra ‘helpers’ komen ieder jaar goed van pas, want geen kind mag worden overgeslagen. Van baby tot peuter en van kleuter tot puber, ieder kind verdient een mooi Sinterklaas cadeau, alsdus de Sint;).
Bij cadeaubon.nl denken wij daar precies zo over en hebben wij een goede cadeautip; een cadeaubon!
Soms zien we door de bomen het bos even niet meer en is het lastig om in te schatten wat een baby nodig heeft of wat kleine kinderen precies leuk vinden. In zo’n geval biedt een cadeaubon altijd uitkomst en zullen alle kinderen, jong of oud, hiermee een cadeau kunnen uitzoeken waar ze écht blij van worden! En dat laatste is voor Sinterklaas uiteindelijk het belangrijkst.

Wij helpen alle Hulpsinterklazen natuurlijk graag en hebben hieronder alvast 5 cadeaubonnen uitgelicht!

1. HEMA Cadeaukaart

De HEMA is, zoals velen wel weten, van alle markten thuis! Zo ook op gebied van babyspullen, kinderkleding en speelgoed. Juist omdat deze winkel zo veelzijdig is en je hier ongeveer alles kan kopen, is de HEMA Cadeaukaart bij uitstek een ideaal Sinterklaas cadeau voor een kind. Ook ouders met bijvoorbeeld een pasgeboren baby zullen wel raad weten met dit geschenk. De Sint gaat zelf ook graag naar de HEMA voor zijn inkopen, maar bij gebrek aan tijd is de cadeaubon van deze winkel toch wel een ideale uitkomst!

2. Intertoys Kadokaart

Bij het noemen van de naam van deze winkel worden de meeste kinderen al wild van enthousiasme. Intertoys is natuurlijk dé winkel op gebied van speelgoed! Het brede assortiment bestaat uit speelgoed van veel populaire merken zoals o.a. LEGO, Barbie, Nintendo, Ravensburger, Playmobile en Fisher Price. Voor de Sint kan het wel eens lastig zijn om precies het Sinterklaas cadeau te kopen wat een kind graag wil hebben. De Intertoys Kadokaart biedt in dit geval de perfecte oplossing. Hiermee kan elk kind zélf iets uitzoeken!

3. Baby Cadeaubon

Voor ouders die net een baby hebben gekregen is dit een heel fijn Sinterklaas cadeau! De Babycadeaubon roze, is zowel offline als online te besteden aan allerlei soorten babybenodigdheden. De cadeaubon kan worden ingewisseld bij o.a. Noppies, de Bijenkorf, Babypark, Koeka, C&A en Zalando. De Sint weet wellicht niet altijd precies wat kersverse ouders nog nodig hebben, maar met dit cadeau kan hij er zeker van zijn dat er iets gekocht wordt waar de ouders (en baby) echt blij van worden! Deze cadeaubon is ook te verkrijgen in een blauwe 'jongens' versie: Babycadeaubon blauw.

4. Decathlon Cadeaubon

De Sint stimuleert het zeer dat kinderen veel sporten. Vandaar dat de Decathlon Cadeaubon juist op Sinterklaasavond ook een populair geschenk is om te geven! Met deze cadeaubon kunnen kinderen (samen met hun ouders), zelf hun favoriete sportoutfit samen stellen. Het grote assortiment van Decathlon is aangepast aan alle verschillende soorten sportactiviteiten. Of het nu gaat om gymkleding, voetbalschoenen, een balletpakje of een tennisracket, deze cadeaubon komt zeker goed van pas!

5. Prénatal Cadeaubon

Prénatal is dé winkel voor (aanstaande) ouders die alle benodigdheden in huis willen halen voor hun baby. Van babykleertjes tot kinderwagens, van speelgoed tot verzorgingsproducten en van zwangerschapskleding tot borstvoeding accessoires.  Bij Prénatal vind je echt alles op dit gebied! De Prénatal Cadeaubon is dus een ideaal Sinterklaas cadeau wanneer je kersverse ouders in je familie- of kennissenkring hebt. De Sint weet dit al lang, maar deze cadeautip kan toch handig zijn voor alle Hulpsinterklazen!;)

Op zoek naar een andere cadeaukaart?

Ben je geïnspireerd geraakt door onze Sinterklaascadeautips voor kinderen, maar ben je toch op zoek naar een andere cadeaukaart? 
Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten! 

Zakelijke bestelling?
Wil je meer lezen over alle zakelijke mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte opvragen?
Kijk dan hier en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Wij helpen je graag verder!