Fashion tips die blijven hangen!

21 september 2021

Met het veranderen van de seizoenen, kunnen wij langzamerhand onze winterkleding weer tevoorschijn halen. De inventarisatie kan worden gemaakt; wat houd ik en wat gooi ik weg? Op basis daarvan kunnen wij meestal wel weer concluderen dat we toch echt dríngend nieuwe kleding ‘nodig hebben’;).
Dit moment zo aan het begin van de herfst, met de Fashion Week die volop losbarst in Milaan en Parijs, is perfect om de garderobe eens goed uit te breiden! De nieuwe wintercollecties hangen volop in alle winkels en (als we eerlijk zijn) kijken we toch stiekem ook wel weer uit naar het dragen van mooie jassen en heerlijk warme truien. Hoe fijn de zomer ook was, de winter biedt meer kansen om de mode volop te laten bloeien. We hebben immers nou eenmaal ook veel meer kleding nodig ’s winters om ons warm te houden. Een win-win situatie dus voor alle mode- en shopliefhebbers onder ons. Bij cadeaubon.nl hebben wij de perfecte cadeautip voor deze ‘fashionista’s’! Verras iemand met een modebon en laat de jacht op de herfst- en wintercollectie maar beginnen!

Wij hebben een aantal cadeaubonnen uitgelicht waar het hart van elke modeliefhebber sneller van gaat kloppen!

1. Fashion Giftcard

De Fashion Giftcard is een schot in de roos als je een cadeau zoekt voor een modeliefhebber. Met de veelzijdige Fashion Giftcard koop je niet alleen trendy kleding, de cadeaubon kan ook worden ingewisseld voor bijvoorbeeld heerlijke verzorgingsproducten of modeaccessoires. De gelukkige ontvanger heeft zélf de mogelijkheid om een keuze te maken uit een cadeaukaart van een van de mooiste, aangesloten merken. Tot de verzilveropties behoren o.a. cadeaubonnen van de Bijenkorf, Zalando, Rituals, Foot Locker, My Jewellery, Decathlon, Only for men, Wehkamp, Siebel Juweliers, Reebok en Batavia Stad Fashion Outlet. Wil je een shopliefhebber verrassen met een mooi geschenk maar weet je niet precies waar hij of zij graag winkelt, dan is de Fashion Giftcard dé ideale cadeaubon!

2. Wehkamp Cadeaukaart

Wehkamp, wie kent dit veelzijdige online warenhuis niet? Bij Wehkamp kan je terecht voor eigenlijk bijna alles, maar op gebied van mode, accessoires en beautyproducten kan je hier wel heel goed slagen! Met de Wehkamp Cadeaukaart maak je een shopliefhebber gegarandeerd blij en kan hij of zij naar hartenlust een perfecte outfit, schoenen, accessoires, verzorgingsproducten, ondergoed, sportkleding of badmode shoppen. Verras nu iemand met deze cadeaubon en laat het winkelen maar snel beginnen!

3. Foot Locker Cadeaubon

Voor de modeliefhebbers met een sportieve stijl en een grote liefde voor sneakers, is de Foot Locker Cadeaubon natuurlijk een perfect geschenk! Foot Locker is misschien wel de meest bekende keten voor sneakers in Nederland. De gelukkige ontvanger van de giftcard zal bij deze winkel dus zeker slagen! Naast sneakers beschikt Foot Locker ook over een grote collectie sportkleding. Wil je iemand verrassen met een modieuze sportoutfit of de allernieuwste sneakers van dit moment? Geef dan nu de giftcard van Foot Locker cadeau!

4. Zalando Cadeaubon

Zalando staat bekend als dé bestemming voor modebewuste shoppers in Nederland. Met een rijke geschiedenis van innovatie en kwaliteit, biedt Zalando al jarenlang een uitgebreide selectie van trendy kleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. De Zalando Cadeaubon is dan ook een perfect geschenk voor iedereen die van mode houdt. Ontvangers kunnen met deze cadeaubon eindeloos winkelen in de uitgebreide collectie van Zalando, zowel online als in de winkels. Of het nu gaat om het vinden van de nieuwste modetrends of tijdloze klassiekers, met de Zalando Cadeaubon kunnen ze hun eigen stijl uitdrukken en hun garderobe vernieuwen.

5. Hunkemöller Cadeaubon

Van top tot teen goed gekleed gaan is voor een modeliefhebber vaak een must. Mooie lingerie hoort daar voor veel vrouwen ook zeker bij en bij de Hunkemöller slaag je op dit gebied altijd! Daarnaast shop je bij deze veelzijdige winkel ook nachtkleding, badmode, sportkleding en beenmode. Omdat je dit soort kleding niet zo makkelijk voor een ander koopt, biedt de Hunkemöller Cadeaubon dé uitkomst.  Dus ben je op zoek naar een cadeau voor een fashionista met oog voor de kleinste details? Verras haar dan nu met de Hunkemöller Cadeaubon!

6. Sustainable Fashion Gift Card

Hét cadeau voor de milieubewuste modeliefhebber is zonder twijfel de Sustainable Fashion Gift Card! Deze giftcard is helemaal gericht is op duurzame mode en kan online en offline uitgegeven worden bij veel verschillende winkels en instanties. Van kledingbibliotheken en (web)winkels, tot verschillende workshops waar je leert hoe je zelf kleding maakt. De Sustainable Fashion Gift Card kan worden verzilverd bij winkels zoals het eerlijke tassenlabel MYoMY, de duurzame webshop AWEAR en bij de kledingbibliotheek Bij Priester. Wanneer de cadeaukaart niet wordt verzilverd, wordt een deel van de giftcardwaarde geschonken aan een project dat duurzame innovatie in de mode ondersteunt. Een mooie gebaar en zeker een bijzonder detail aan deze veelzijdige giftcard!

Op zoek naar een ander soort cadeau of andere modebonnen ?

Waren dit toch niet helemaal de cadeautips waar je naar op zoek was? Bekijk dan hier het overzicht van al onze cadeaubonnen!