Fashionable het voorjaar in!

22 maart 2022

Mijn vriend moet er altijd vreselijk om lachen als ik weer eens vertwijfeld voor de kast sta. "Je hebt zeker weer niets om aan te trekken?" vraagt hij dan altijd lachend. Natuurlijk heeft hij gelijk dat dat onzin is, maar eerlijk is eerlijk: bij het wisselen van de seizoenen, slaat de paniek altijd lichtelijk toe. Ook nu, met de eerste zonnige lentedagen: "Help, ik heb niets om aan te trekken!"
Als je mij mijn gang laat gaan, jaag ik mijn hele salaris erdoorheen aan kleding, schoenen en accessoires. Dat nieuwe zomerjurkje in de etalage? Daar staat mijn naam op. En eigenlijk heb ik daar geen passende schoenen bij, dus ook die moeten gescoord worden. Om maar te zwijgen van de tasjes, sjaaltjes en bijpassende riemen die ik in de loop der jaren verzameld heb. De kasten puilen uit van de combinaties die ik écht niet kon laten lopen. En dus maak je mij met mijn verjaardag en met de feestdagen het meest blij met een cadeaubon voor kleding. Zo kan ik tóch het hele jaar shoppen, zonder het in mijn portemonnee te merken of me schuldig te voelen. Welke kleding cadeaubonnen er favoriet zijn? Je ziet ze hieronder!

1. Fashion Giftcard

De cadeaubon der cadeaubonnen en met stip op nummer 1 in mijn wensenlijst is de Fashion Giftcard. De Fashion Giftcard is voor zoveel verschillende kleding cadeaubonnen is in te wisselen dat het hart van elke fashionista er sneller van gaat kloppen. Het is ook de ideale fashion cadeaubon om weg te geven aan dames en heren die niet vies zijn van een uitpuilende kledingkast vol met de laatste mode. Na ontvangst kan je namelijk zélf kiezen voor welke cadeaubon je 'm uiteindelijk inwisselt. De Fashion Giftcard is bijvoorbeeld om te wisselen voor een cadeaubon van de Bijenkorf, Zalando, Nike, Wehkamp, Rituals, My Jewellery, Only for Men, Decathlon en Batavia Stad Fashion Outlet. Meer dan genoeg keuze dus uit de nieuwste mode voor dames en heren, maar ook voor bijpassende accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun niet alleen dat nieuwe jurkje, maar ook make-up in de nieuwste lentekleuren aanschaffen!

2. Zalando Cadeaubon

In werkelijkheid sta je vast niet zo vaak gillend voor je kast als de reclame je deed geloven. Toch slaat bij iedereen de vertwijfeling wel eens toe bij de aanblik van de kledingkast. En daarom is de Zalando Cadeaubon een fantastisch cadeau om te vragen of om weg te geven. Je vindt er schoenen, tassen en kleding van modemerken in alle prijsklassen. Zo kun je de pareltjes van onbekende merken afwisselen met de basics van de grote merken als Only, Calvin Klein, Nike of Levi’s. Creëer je eigen stijl en mix en match met deze veelzijdige cadeaubon met kleding voor hem en haar!

3. H&M Giftcard

Wie mode zegt, zegt H&M. Deze keten is van jong tot oud en van man tot vrouw the-place-to-be voor de vulling van elke kledingkast. De nieuwste lentemode en de leukste accessoires zijn met een H&M Giftcard binnen handbereik. Ook handig: die cadeaubon kun je zowel online in de webshop als offline in de winkel besteden. Dat maakt deze cadeaubon voor kleding dan ook gelijk een graag ontvangen cadeau. Je kunt 'm cadeau geven voor de nieuwe baby van je vriendin, maar ook aan je kleine nichtje die een fashionista in de dop is. Of als hint aan je broer die wat jou betreft wel wat meer met de mode mee kan gaan.

4. Hunkemöller Cadeaubon

Ze zeggen weleens dat je je vrouwelijker voelt als je mooie lingerie draagt. Zeker weten doe ik het niet, maar baat het niet dan schaadt het zeker niet. En daarom ben ik groot fan van lingerie die past bij mijn outfit. Dat is ook de reden dat de Hunkemöller Cadeaubon in deze favorietenlijst staat, want mooie lingerie kun je nooit genoeg hebben! Ook handig voor partners die hun vriendin willen verrassen met een mooi setje, maar geen idee hebben van de juiste maat. Met deze lingerie cadeaubon past het altijd!

5. VERO MODA Cadeaukaart

Met rokjesdag in aantocht is de VERO MODA Cadeaubon een wannahave voor elke vrouwenverjaardag dit voorjaar. Deze winkelketen heeft niet alleen rokjes, maar ook heerlijke zomerjurken, stoere jeans, comfortabele truien en sportieve jacks. Op en top vrouwelijke mode en daarmee een ideale cadeaubon voor de modebewuste vrouw die weet welke kleding haar vrouwelijke kant benadrukt.

6. Primark Cadeaubon

Word jij ook zo blij van de nieuwste voorjaarsmode, maar wil je niet je kledingbudget voor het hele jaar er ineens doorheen jagen? Bij Primark koop je veel voor weinig en dat betekent dat je met een Primark Cadeaubon veel waar voor je geld krijgt. Dat maakt deze kleding cadeaubon ook handig om cadeau te geven aan je puberende nichtje met een hang naar de nieuwste mode. Of aan je zus die graag veel verschillende kledingstijlen met elkaar combineert en net als jij eigenlijk al teveel in de kast heeft hangen.

7. Only for Men Cadeaubon

Mijn laatste tip is een cadeaubon waar ik zelf niets aan heb, maar die ik wel heel graag koop: een cadeaubon voor kleding voor heren. Want weet jij welke kledingmaat die vriend heeft? En wat voor trui je vader eigenlijk mooi vindt? Nee precies, daar heb ik ook geen idee van. En om dat ook allemaal niet te hoeven achterhalen of te onthouden is de Only for Men Cadeaubon de ideale cadeaubon voor de modebewuste man. Bij alle Only for Men winkels én in de webshop kun je niet alleen voor kleding en accessoires, maar ook voor schoenen en persoonlijke verzorgingsproducten terecht.

Toch op zoek naar een andere cadeaubon?

Nét niet de fashion cadeaukaart gevonden die je zocht? Bekijk dan hier ons complete aanbod fashion en accessoires cadeaukaarten.