Top 5 Halloween cadeau ideeën

19 oktober 2023

Voor de 'griezel liefhebbers' en mensen met kinderen is het zeker leuk om stil te staan bij Halloween en iets bijzonders van te maken van deze feestdag. Ontdek onze cadeautips voor Halloween cadeaus die voor of tijdens Halloween zeer goed van pas zullen komen! 

Een giftcard voor Halloween?

Wat is Halloween zonder een griezelig leuk decor, een spookachtige outfit of creatieve accessoires? Als je op zoek bent naar een leuk, maar vooral ook nuttig cadeau idee voor Halloween, kies dan voor een giftcard! De ontvanger kiest dan namelijk zelf het perfecte cadeau uit én de perfecte timing. Met een giftcard heb je de keuze uit talloze winkels en webshops. Kies je voor een fysieke giftcard dan maak je hem bovendien extra leuk met een cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Bekijk snel onze tips voor de leukste cadeaus voor en tijdens Halloween.

Kids Keuze Cadeaukaart als Halloween cadeau

Heb jij ouders in je omgeving die elk jaar weer alles uit de kast halen om er een leuk Halloween feestje voor hun kinderen van te maken? Of heb je vrienden die zelf ook wel van een Halloween feestje houden? Help ze dan een handje met de veelzijdige Kids Keuze Cadeaukaart! De ontvanger kiest zelf zijn of haar favoriete cadeaukaart binnen ons assortiment. Tot de vele opties behoren o.a. de Intertoys Kadokaart, HEMA Cadeaukaart, Wehkamp Cadeaukaart en Huis & Tuin Cadeau. 
De Kids Keuze Cadeaukaart heeft exact dezelfde mogelijkheden als de Keuze Cadeaukaart, je geeft dus eigenlijk 200 cadeaukaarten in 1! Met dit geschenk vindt de ontvanger gegarandeerd hetgeen dat hij of zij nodig heeft om van Halloween een geslaagd feestje te maken!

Intertoys Kadokaart als Halloween cadeau

De Intertoys Kadokaart is wel voornamelijk bedoeld voor mensen met kinderen, maar zelfs (jong) volwassene kunnen bij Intertoys uitstekend terecht als het gaat om bijvoorbeeld knutselspullen voor Halloween. Wat voor soort verf, glitter, klei of ander materiaal je ook zoekt voor het maken van de allermooiste Halloween versieringen, Intertoys heeft het! Organiseer je een gezellige spelletjes-Halloween-avond, dan is Intertoys ook the place to be! Met een groot assortiment aan spellen, puzzels en games, zit het spel dat jij zoekt er zeker tussen. Met de Intertoys Kadokaart is het in ieder geval niet moeilijk om er, voor kinderen, een goed feest van te maken!

Primark Gift Card als Halloween cadeau

Bij Primark ben je helemaal aan het juiste adres qua Halloween! Met de Primark Gift Card heeft de ontvanger keuze uit het gehele assortiment van deze veelzijdige kledingwinkel. Ook is er uiteraard een kinderafdeling met vlak voor Halloween zelfs een gehele collectie van verkleedkleding die helemaal in het teken staat van Halloween! Een pompoen of skelettenpak dit jaar? Met de Primark Gift Card is het allemaal mogelijk. Verras nu iemand met deze cadeaukaart en laat Halloween maar komen!

Bol.com Cadeaukaart als Halloween cadeau

Wat te doen met Halloween? Wil je iemand een handig cadeau geven ter voorbereiding op Halloween, maar heb je geen idee wat hij of zij nog nodig heeft? Ga dan voor de bol.com Cadeaukaart! Met deze cadeaukaart heeft de ontvanger keus uit alle (ongeveer 35 miljoen) producten van bol.com. Typ alleen maar ‘Halloween’ in bij deze gigantische webwinkel en de zoekresultaten stromen je tegemoet. Op gebied van decoraties, kostuums, maskers en snoep slaag je hier gegarandeerd. Met de bol.com Cadeaukaart als geschenk zal het de ontvanger tijdens Halloween dit jaar dus aan niets ontbreken!

Nationale Bioscoopbon als Halloween cadeau

Waarom Halloween vieren, als je ook geheel passend bij het Halloween thema, een goede griezelfilm kan bekijken in de bioscoop! Met de Nationale Bioscoopbon verblijd je de ontvanger met een avondje naar de bioscoop. Dit cadeau is dus ideaal voor mensen die niet perse zelf aan de slag willen gaan met maskers, kostuums en versieringen, maar die wel houden van een beetje griezelen in het donker 😉. Deze cadeaukaart is te besteden bij de meeste filmtheaters in Nederland. Trakteer nu iemand voor Halloween op een sfeervol uitje naar de bioscoop!

Op zoek naar een andere cadeaukaart? Bekijk dan al onze cadeaubonnen.