Hulde aan onze zorghelden op de Dag van de Zorg!

01 mei 2023

Nog niet zo lang geleden waren we massaal voor alle mensen in de zorg aan het klappen. Dat extra steuntje in de rug tijdens de pandemie was toen hard nodig. Ook al zitten we nu (gelukkig) weer in wat rustiger vaarwater, deze zorghelden verdienen eigenlijk regelmatig applaus voor het goede, noodzakelijke werk dat ze doen. De Nationale Dag van de Zorg is jaarlijks hét perfecte moment om stil te staan bij alle hardwerkende mensen binnen deze sector. Op 12 mei aanstaande, is het zover en mogen wij onze zorgverleners weer eens goed in de watten leggen. Bij cadeaubon.nl weten wij precies hoe! Bekijk nu snel onze cadeautips en trakteer jouw zorgheld op een onvergetelijke verrassing!

1. Bedankt Keuze Cadeaukaart

De Bedankt Keuze Cadeaukaart is een perfecte manier om je waardering te tonen voor iemand die werkzaam is in de zorg! Met deze speciale themakaart uit je niet alleen je dankbaarheid, ook geef je jouw zorgheld de mogelijkheid om zélf een mooi cadeau uit te zoeken. De Bedankt Keuze Cadeaukaart wordt namelijk door de ontvanger ingewisseld voor één van de 200+ cadeaukaarten binnen ons assortiment. Je geeft met dit geschenk dus eigenlijk 200 cadeaubonnen in 1! Cadeaukaarten van merken zoals o.a. Rituals, Wehkamp, Nationale Bioscoopbon, Zalando, Diner Cadeau en Douglas behoren tot de vele mogelijkheden. Tijdens de Dag van de Zorg is de Bedankt Keuze Cadeaukaart het ultieme bedankje!

2. Sauna & Wellness Cadeaubon

Met zo'n belangrijke baan waar het soms letterlijk om leven en dood gaat, is het extra noodzakelijk om voldoende momenten van rust te creëren. De Sauna & Wellness Cadeaubon is daarom ook zeker één van onze top cadeautips in dit lijstje. Deze cadeaubon kan door de ontvanger worden ingewisseld bij meer dan 210 sauna's in Nederland. Genieten van de warme baden, ontspannen in de sauna's en compleet tot rust komen tijdens een goede massage. Met de Sauna & Wellness Cadeaubon zorg jij ervoor dat jouw zorgheld zo'n heerlijke, welverdiende, relax dag tegemoet gaat!

3. Hotelgiftcard

Wil je iemand die in de zorg werkt eens echt goed bedanken met een onvergetelijk cadeau? Ga dan zeker voor de Hotelgiftcard! Met deze giftcard boekt de gelukkige ontvanger een nacht in een hotel naar keuze en bepaalt zelf waar de overnachting gaat plaatsvinden. Met meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd om uit te kiezen, kan je met de Hotelgiftcard echt alle kanten op. Voor alle avontuurlijke zorghelden onder ons is deze giftcard dus absoluut de perfecte verrassing! Even ertussen uit en alles achter je laten, met de veelzijdige Hotelgiftcard is het mogelijk!

4. Rituals Cadeaubon

De Rituals Cadeaubon is eigenlijk voor elk moment een goed geschenk waar je iedereen blij mee zal maken. Met deze cadeaubon kiest de ontvanger zijn of haar favoriete verzorgingsproducten binnen het grote assortiment van Rituals. Even bijkomen na een lange werkdag? Met de heerlijke producten van Rituals creëer je thuis meteen een ontspannen sfeer waarbij zelfs de mensen met de meest hectische banen, helemaal tot rust kunnen komen. Trakteer jouw zorgheld nu op de Rituals Cadeaubon!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!