Inspiratie voor het perfecte eerste moederdag cadeau

19 april 2024

Het vieren van een eerste Moederdag is voor alle moeders iets heel bijzonders. Uiteraard verdient zo’n eerste Moederdag een speciaal eerste moederdag cadeau. Maar wat geef je iemand als moederdag cadeau wanneer het de eerste keer is dat deze mooie mijlpaal gevierd wordt?

In deze blog willen wij je graag inspireren met leuke cadeau ideeën voor een eerste Moederdag. Lees dus snel verder en vind het perfecte eerste moederdag cadeau! 

Een heerlijk ontspan momentje voor haarzelf

Voor veel moeders is zo’n eerste jaar als moeder uiteraard iets heel moois, maar het kan af en toe ook best zwaar zijn. Het geschenk waar je, voor je eerste Moederdag, erg blij van wordt, is een moment van pure ontspanning en rust. Een goede massage, een beautybehandeling of een dagje wellness zijn bijvoorbeeld hele leuke eerste moederdag cadeaus.

Wil je een moeder zelf de mogelijkheid geven om te bepalen hoe zij het liefst haar ultieme relaxdagje doorbrengt? Verras haar dan met de Nationale Wellness & Sauna Cadeaukaart. Deze cadeaubon is in te wisselen bij ruim 210 wellness centra’s en sauna’s. Een beter 1e moederdag cadeau dan deze speciale moederdag cadeaubon, kan zij zich niet wensen!

Weer even romantiek

Wil je iemand een gelukkige eerste Moederdag wensen door haar te verrassen met een romantisch gebaar? Trakteer haar dan bijvoorbeeld op een uitgebreid diner in een sfeervol restaurant, of neem haar mee naar een mooie theatervoorstelling.

Met Diner Cadeau en de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart, geef je haar zelf de keuze om haar perfecte avond samen te stellen

Wil je het nog grootser aanpakken en zoek je een heel bijzonder cadeau voor de nieuwe moeder? Verras haar dan met een droomovernachting in een luxe hotel. Zeker weten dat dit een onvergetelijke eerste Moederdag voor haar wordt.

Inspiratie opdoen voor de mooiste hotels? Met de Hotelgiftcard vind je in een handomdraai het perfecte hotel voor de meest romantische overnachting.

Een fijne eerste Moederdag met cadeaus van haar kindje

Ook al is een baby uiteraard nog iets te klein om mama te verrassen met een geschenk, je kan voor Moederdag natuurlijk wel een cadeau van baby voor mama geven. Denk bijvoorbeeld aan een voet- of handafdruk in het gips. Of laat een mooi portret van de baby maken. Wat je ook besluit te geven, als de baby het overhandigt, scoor je sowieso al punten!

Met deze cadeaus zit je altijd goed!

Wat ook een heel goed cadeau voor een eerste Moederdag is, is een mooi sieraad. Bijvoorbeeld een armbandje met de naam van het kind, of een ring met geboortesteen. Geeft (of gaf) de moeder borstvoeding, laat dan een speciaal borstvoeding sieraad maken. Een sieraad met een bijzondere betekenis is in elk geval een perfect geschenk voor een 1e Moederdag.

Nog meer leuke ideeën:


- Een t shirt of mok met ‘beste mama’ erop
- Een gepersonaliseerd ‘mama’ boekje
- Een speciaal 1e Moederdag ontbijtje op bed
- Een ingelijste foto van moeder en kind
- Een verwenpakket met allerlei verzorgingsproducten erin
- Een mooie bos bloemen (de eerste bos van velen voor Moederdag)

Wil je de moeder in kwestie geheel zelf een keuze laten maken zodat zij een cadeau kan uitzoeken wat ze echt graag wil hebben? Verblijd haar dan met de Keuze Cadeaukaart. Deze cadeaubon wisselt zij in voor een van de ruim 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment. Met de Keuze Cadeaukaart geef je iemand altijd het juiste geschenk. Zo ook voor Moederdag!